Φ sezar1 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 sayın arkadaşlar,herhalde 20 kişiyle yatmak ve 2 kişiyle yatmak arasında baya bir fark var.gerçekten sevdiğiniz,güvendiğiniz birisiyle paylaşmakta sakınca görmüyorum ben şahsen ama önüne gelenle de yatarsan ozaman katlanır o sayı zaten. 14112[/snapback] bence sayı ve rakamlarla olmamalı bu iş..bunu yapmaya değecek kişilerle yapılması önemli.. Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 sayın arkadaşlar,herhalde 20 kişiyle yatmak ve 2 kişiyle yatmak arasında baya bir fark var.gerçekten sevdiğiniz,güvendiğiniz birisiyle paylaşmakta sakınca görmüyorum ben şahsen ama önüne gelenle de yatarsan ozaman katlanır o sayı zaten. 14112[/snapback] abla yine döktürmüşün saygılar Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 sayın arkadaşlar,herhalde 20 kişiyle yatmak ve 2 kişiyle yatmak arasında baya bir fark var.gerçekten sevdiğiniz,güvendiğiniz birisiyle paylaşmakta sakınca görmüyorum ben şahsen ama önüne gelenle de yatarsan ozaman katlanır o sayı zaten. 14112[/snapback] abla yine döktürmüşün saygılar 14190[/snapback] eywallah.. Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 hersey serbest dozunu kaçırmada ;) 14034[/snapback] Peki doz ne kardeş. Nasıl kaçırmayalım yani dozunu.. 14053[/snapback] kimse önüne gelenle yat demiyor farkındamısın doz bu işte 14060[/snapback] "DOZ" sahısların özgür iradeleri "DOZUNU" kaçırmamaksa fazla sınırları zorlamama gibi birsey işte aman neyse anlayan anlar zaten Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 millet burada evlilik öncesi iyimidir kötümüdür hakkındakı fikirlerimizi yazıyoruz yatak muhabbetlerizi özel mesajlarla birbirinize atarsanız memnun olurum şimdiden teşekkür ederim :):) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.