Φ ..::Tuz::Taşı::.. Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 ninem derki olum iyi huylu köy kızı olsun,paranın gözü kör olsun. Alıntı
Φ İsyankar_Kız Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Çok acayip bişey yaa iyiyki erkek değilim hangisini söyleceğimi şaşırırım Alıntı
Φ Edvardo Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 8- Hayatım şu anda karmakarışık, israr etme.. Ben seni ararım. (Birkaç erkeği aynı anda idare ediyorum. Fazla kurcalama. Habersiz eve gelmeye falan da kalkma, ikimiz de dayak yeriz valla... ) Aynısını gecen arkadasıma demisti kızın biri Alıntı
Φ Edvardo Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 sedelina evet erkekler öyle malesef,kıtabın cıldıne baktıkları sürece bişe öğrenemıycekler saflar!! Öylelermii İlk Defa Senden duydum Allah Erkekleri Yarattı,Erkeklerde Kadınlarıı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 sedelina evet erkekler öyle malesef,kıtabın cıldıne baktıkları sürece bişe öğrenemıycekler saflar!! Öylelermii İlk Defa Senden duydum Allah Erkekleri Yarattı,Erkeklerde Kadınlarıı malesef her cıns içinde geçerli,bu zamanda görüntü ön planda olmuş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.