Φ barayev Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2011 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2011 ben Argunlu mülteciyim cümleten merhaba der hepinizi Allahın selamıyla selamlarım. Alıntı
Φ ChatTurkey Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2011 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2011 ben Argunlu mülteciyim cümleten merhaba der hepinizi Allahın selamıyla selamlarım. Tesekkurler, Siz de aramıza hoş geldiniz.. Ben Zeynep... Memnun oldum, bu forumu çok sevdim kim kurduysa ellerine sağlık o Adminimizin.. Afedersiniz ama Allah hem buyuk harfle yazılır birde in ayri yazilir..(ALLAH'IN) diye.. Alıntı
Φ barayev Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2011 Türk olmayan biri ancak bunca yazar Alıntı
Φ Deluge Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 Aramıza hoş geldiniz sevgili 'barayev' Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2011 aramıza hoş geldiniz... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.