Φ onlineci Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2011 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2011 (düzenlenmiş) Günümüzünde milyonlarca insan ulaşım aracı olarak "Havayolunu" tercih etmekte. Özellikle Türkiye'de son 6 yıldır uçak kullanan yolcu sayısında ciddi artış olduğu gözlemlenmekte. Bu alanda yurtiçi ve dışı uçuşlarda hizmet veren çok sayıda havayolu firması bulunmakta. Bu firmalar uçak bileti satışlarını online olarak web sitelerinden yapmaktalar. Bunlarla beraber bazı turizm acentaları da uçak bileti satışını yapmaktalar.Havayolu firmaları gibi(THY,Anadolujet, Atlasjet, Pegasus, Onurair vs.) bazı "toptan fiyatına perakende" mantığıyla çalışan web siteleri de son zamanlarda ortaya çıktı. Online bilet satış yapma imkanı veren acentalar birçok havayolu firmasının biletlerini internet ortamında online satmaktalar.Acaba siz uçak bileti alırken hangi yöntemi ve siteleri tercih ediyorsunuz? Tarih: 23 Nisan , 2013 Düzenleyen: Freyja Alıntı
Φ kadir_ist Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2011 Günümüzünde milyonlarca insan ulaşım aracı olarak "Havayolunu" tercih etmekte. Özellikle Türkiye'de son 6 yıldır uçak kullanan yolcu sayısında ciddi artış olduğu gözlemlenmekte. Bu alanda yurtiçi ve dışı uçuşlarda hizmet veren çok sayıda havayolu firması bulunmakta. Bu firmalar uçak bileti satışlarını online olarak web sitelerinden yapmaktalar. Bunlarla beraber bazı turizm acentaları da uçak bileti satışını yapmaktalar. Havayolu firmaları gibi(THY,Anadolujet, Atlasjet, Pegasus, Onurair vs.) bazı "toptan fiyatına perakende" mantığıyla çalışan web siteleri de son zamanlarda ortaya çıktı. Online bilet satış yapma imkanı veren acentalar birçok havayolu firmasının biletlerini internet ortamında online satmaktalar. Acaba siz uçak bileti alırken hangi yöntemi ve siteleri tercih ediyorsunuz? Merhaba, ben uçak biletlerimi genelde internet üzerinden almaktayım...... Çoğu zamanda da pegasus kampanyalarını takip ediyorum, pegasus fiyatlandırma stratejisi anlamında "ekonomi havayolu" şeklinde konumlanarak, çığır açan bir şirket olmuştur.. Bu sebeple, THY, alt segmentleri hedefleyen Anadolujet firmasını kurmuştur, Onur Air birazda olusn güçlenmiş....ekonomi sınıfı havayolları türemiştir. Alıntı
Φ beytour Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2013 THY VE ANADOLUJET ARTIK HAVA YOLU SEKTÖRÜNDE İPLERİ İYİDEN İYİYE ELİNE ALDI.. KESİNLİKLE VAGEÇİLMEZLER Alıntı
Φ beytour Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2013 PROMOSYON BİLET SATIŞI KONUSUNDA KAMPANYALARI TAKİP EDİLMELİ Alıntı
Φ Kesfetsene.com Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2014 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2014 skyscanner ve momondo gibi muhteşem bilet kıyaslama siteleri ile neredeyse tüm firmaların en iyi teklifleri online olarak görülebilir, ister bu sistemlerin yönlendirdiği şekilde firmaların kendi sitelerinden istenirse sıklıkla daha uygun fiyata tripsta gibi aracılardan bilet alınabilir. Alıntı
Φ crystalman Gönderi tarihi: 12 Mart , 2014 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2014 Arkadaşlar, sizden bir bilgi almak istiyorum. Ben 2014yaz sonu veya haziran başı fas,casablanca ya gitmek istiyorum fakat fiyatlara bakıyorum uçmuş gitmiş. fiyatlar haziranda değişir mi yoksa hep aynı fiyatlar devam edecek mi? Alıntı
Φ baloney Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2015 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2015 Bende internet üzerinden uçak bileti almayı tercih ediyorum. Hem daha ucuz ve kampanyaları takip etmek çok daha kolay. Uçak bileti satan havayolları şirketlerinin mail bültenlerine katılmanızı öneririm. Çok iyi kampanyalar paylaşılıyor, özellikle Pegasus bu konuda çok iyi. Ayrıca reklam olmayacaksa encazip.com üzerinden de uçak bileti ve diğer hizmetlerinden yararlanmıştım. Karşılaştırma yaparak bilet satın almak gerçekten çok avantajlı oluyor. Alıntı
Misafir sedat Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2015 Merhabalar valla ben bılet bayi dan alıyorum online olarak güvenilirde Alıntı
Φ merkal2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2015 Benim favorim https://www.kolayyolculuk.com özellikle Türk Hava Yolları uçak biletleri genelde piyasanın altında, göz atmanızı tavsiye ederim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.