Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2005 Öperseniz beyefendi degilsinizdir, Öpmezseniz adam degilsiniz. Iltifat edersiniz yalan der Etmezseniz birakir gider. Her istegine evet derseniz karaktersiz olursunuz Karsi çikarsaniz anlayissiz. Çok yanina giderseniz sıkıldım der Az giderseniz küser. Iyi giyinirseniz çapkinsin der Dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar. Kıskanırsınız huyun kötü der Kıskanmazsınız sevmiyorsun der. Siz bir dakika geç kalin kiyamet kopar Kendisi bir saat gecikirse bunda ne var. Arkadasinizla bulusursunuz adi ihmal olur O bulusur "Bizim kizlar" olur. Siz baska kadina bakacak olsaniz gözleriniz oyulur Baska bir adam ona baktığında adı hayranlık konur. Konustugunuz anda dinlemenizi ister Dinlediginiz anda "Neden konusmuyorsun?" der Kisacasi... Sade ama çok karışık. Zayif gibi ama çok güçlü. Akil karıştıran ama hayranlık uyandıran. Insani çıldırtan ama mükemmel! Bu arada tercümelerin de kadın gibi oldugunu belirtmek isterim... Çok güzelse nadiren sadıktır. Çok sadıksa da nadiren güzel Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2005 sana tamamen katılıyorum inan anlaşılmaz varlıklar ama agzına saglık ben bile bukadar detaylı anlatamazdın valla bana göre hiç ama hiç bir eksigi yok helal olsun sana Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Hepside dogru ama hepside yanlis... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.