Φ yeniceri Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 evet arkadaşlar artık forumdan ayrılıyorum ama beni dinsizler değil beni buradaki müslüman ayrılmaya ittiler çünkü dinsizlere cevap vermede birbirimizi geçtiğimiz kardeşlerimizle aramızda uhuvedden ziyade adavet var biz birlik olmayız en azından savşlarda burdada bir fikir savaşı yapmıyormuyuz neden kendi aramızda tartışıyoruz KARDEŞLERİM LÜTFEN BİR OLUN ÇÜNKÜ MÜSLÜMANLAR BİR VUCUDUN UZUVLARI GİBİDİR EN AZINDAN BURADAKİ FİKİR SAVAŞINDA Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Anlayamadım kim ne tartıştı da seni ayrılmaya itti.. Alıntı
Φ kardelya Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 evet arkadaşlar artık forumdan ayrılıyorum ama beni dinsizler değil beni buradaki müslüman ayrılmaya ittiler çünkü dinsizlere cevap vermede birbirimizi geçtiğimiz kardeşlerimizle aramızda uhuvedden ziyade adavet var biz birlik olmayız en azından savşlarda burdada bir fikir savaşı yapmıyormuyuz neden kendi aramızda tartışıyoruz KARDEŞLERİM LÜTFEN BİR OLUN ÇÜNKÜ MÜSLÜMANLAR BİR VUCUDUN UZUVLARI GİBİDİR EN AZINDAN BURADAKİ FİKİR SAVAŞINDA Çok haklısın bu forumda müslümanlar kendileriyle tartışmaktan asıl tartışacakları kişileri bir kenara bırakmış durumdalar. Boş konularda günlerce tartışıyorlar sonuç ona laf anlatamıyor öbürü de ona . Tartışmanın bir amacı olur. Karşındaki laftan anlamıyorsa onunla tartışmanın bir anlamı yoktur. Müslümanlar felsefe ve kelami konuları bir kenara bırakın millete islamı öğretin . Tartışırken samimi olmayan kişilerin sizi oyalamasına da izin vermeyin... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 arkadaşlar uzun bir müddet burada yoktum konulara fransız kaldım hayırdır ne oldu ? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.