Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2011 14 yıl Patates püresinin nesi tartışılacak diyebilirsiniz. Fakat patates püresinin macun gibi bir kıvamı ve ağızda eriyen bir tadı olması için püf noktası sütte haşlamak. Bir çok tarif lezzetli bir püre yapmak için tereyağı, süt ve kaşar eklemeyi öneriyor. Fakat suda haşlanmış patates çoktan içine suyu çekmiş oluyor ve ne eklerseniz ekleyin o lezzeti elde edemiyorsunuz. O nedenle patates püresi yapılırken mutlaka sütte haşlanması gerekiyor. Tarif Linki: http://www.turkish-media.com/yemektarifleri/viewrecipe.php?id=4531&ord=id&asc=DESC
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2011 14 yıl Bende süt ve yağı sonradan ilave ediyorum, bir kere de sizin önerinizi deneyeyim bakalım. Teşekkürler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.