Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 VAKİT AYIR... Düşünmeye vakit ayır; Düşünce güç için kaynaktır. Eğlenceye vakit ayır; Eğlence gençliğin sırrıdır. Okumaya vakit ayır; Okuma bilginin pınarıdır. Duaya vakit ayır; Dua, güç anlarda direnmenin desteğidir. Sevmeye vakit ayır; Sevme yasamı tatlı kılandır. Anlaşmaya vakit ayır; Anlaşma hoşgörünün anahtarıdır. Gülmeye vakit ayır; Gülme ruhun müziğidir. Vermeye vakit ayır; Verme günün aydınlığıdır. İsini yapmaya vakit ayır; Is, huzurun kaynağıdır. Teşekküre vakit ayır; Teşekkür, yasam pastasının kremasıdır. Alıntı Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 ellerine saglik super bir paylasim Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 teşekkür ederim ellerine sağlık bize zaman ayırıp yazdığın için de ayrıca mutlu oldum Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 teşekkür ederim ellerine sağlık bize zaman ayırıp yazdığın için de ayrıca mutlu oldum Bende sizin gibi değerli arkadaşlarla tanıştığıma memnun oldum .Sitede çok hoş bir hava yaratmışsınız. Benide aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim . Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 rica ederiz biz herkesi kabul ederiz Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Çok güzel bir paylaşım olmuş tşk ederim Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Tüm yorum yazan arkadaşlara, vakit ayırıp konuyu okuyup düşüncelerini yazdıkları için herkeze ayrı ayrı Teşekkür ederim.. Sizlerde vakit ayırabiliyormusunuz ?veya hangilerine vakit ayırabiliyorsunuz..? Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 ben sanırım hepsine az az da olsa zaman ayırıyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.