Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2011 Admin-- Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2011 Adınız ne?: What's your name? Benim adım Ayşe'dir: My name's Ayşe Soyadınız ne?: What's your surname? Soyadım Smith'dir: My surname's Smith. Nice to meet you: Tanıştığımıza sevindim Glad to meet you: Tanıştığımıza memnun oldum. Sizinle tanışmak büyük zevk: It's a great pleasure to meet you Nasılsınız?: How do you do? ("How do you do?" cümlesine yine "How do you do?" ile karşılık verilir.) Sizi Ayşe ile tanıştırayım: Let me introduce you to Ayşe Size arkadaşım Ayşeyi tanıştırmak istiyorum: I'd like you to meet my friend Ayşe. Size kendimi tanıtayım: Let me introduce you myself Siz daha önce tanışmış mıydınız?: Have you met before? Denise, how do you know Ayşe: Denise, Ayşe'yi tanıyor musun? Birbirinizi tanıyor musunuz?: Do you know eachother Sizi tanıştırdılar mı?: How you two been introduced? Bu benim arkadaşım: This is my friend Bay Smith: Mr Smith Bayan Smith(evli olduğunu biliyorsak): Mrs Smith Bayan Smith(bekar olduğunu biliyorsak): Miss Smith Benim kocam: My husband Benim karım: My wife Benim oğlum: My son Benim kızım: My daughter Benim erkek kardeşim: My brother Benim kız kardeşim: My sister Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.