Φ Unarm Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 şampiyonlar ligi ikinci ön eleme ilk maçı için güney kıbrısa giden trabzon kafilesine yaplınları duymayanınız kaldı mı bilmiyorum.adamlar küstahlığı o kadar ileri götürmüşler ki foutbolcuların ayakkabılarını bile çıkarttırıp bakıyorlar.trabzonun bunlara vereceği en güzel cevap sahadaki bol gollü güzel oyunu olacaktı.ama onlar ne yaptı.son derece ruhsuz bir futbol oynayarak bu oyunu yalnızca bir maç olarak gördüler.hayır bu yalnızca bir maç değildi.bu küstahlığa verilecek çok güzel bir fırsattı.bırakın skoru oynanan oyundan bile utanç duydum.türkiye liginde düşmanına karşı oynarcasına diş bileyen trabzon küstah rumların karşısında kuzu oluverdi.sanki rakip brezilya gerçekten utandım.nerdesin galatasaray dedim,trabzonun bu yenilgisinin baş sorumlusu galatasaraydır.eğer bira gayret edip ikinci olsalardı şimdi göğsümüz kabara kabara nasıl kaçırdık o 6. golü diyecektik.gösterecektik rumlara türkün gücünü.umarım bugün kaybettikleri ruhların bularak çıkarlar sahaya trabzonlu futbolcular.yoksa ben nerdesin cimbomum demeye devem edeceğim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.