Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 14 yıl kıss kankim bu jönü bayan iç çamaşırına vermen hiç olmadı bence valla içer içer hatunlara sarkar söleyim ben sana
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 14 yıl adamlara ben bakıyom kadınlara o ne kadar enteresannnn kıs bu adamlar baxer alırken ben kafamı ne tarafa eğcem
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2011 14 yıl 2 gündür buralara uğrayamayınca bi sürü şey kaçırmışımdır diyodum ama bişi kaçırmamışım şükür kıss kankitom ben çok hasta oldum üstüne afiyet öskürük olmuşum bikaç gün daha işe gelemiycem ben onu haber edem didim
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2011 14 yıl daha ilk günden başladın kıss bu kadarda uyuşukluk olmaski yaaa tövbe tövbeeee
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 13 yıl tövbe mi ne için yoxa bi akabahatiniz mi var ilk günden diye sordu kısslar kikirdiyerek gülmeye başladılar yok ne yapabiliriski yok yok var bişi dedi adam ama üsteklemedi gençti kıslar vardır bir bildikleri allam bunla mukayyet ol
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.