Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2011 14 yıl Pardon bu yokuş nereye iniyor? - (5 saniye bekledikten sonra) ee aşağıııı!! - oldu, çok teşekkür ederim, iyi günler - Şuraya nasıl gidilir ? - arabayla mı gideceksiniz? - evet - bu arabayla mı gideceksiniz? -?! -Buralarda bir lise varmış nerede acaba. -Burlarda bir yerdeydi ama.. -Abi istasyona nasıl giderim ? -Oraya 50 senedir kimse gitmedi -Abi üniversiteye nasıl giderim ? -ÖSS' ye girmen lazım -buralarda bi saat kulesi varmış? -heebende duydum inanmayın valla yalan.. -Selamunaleyküm. Havaalanı nerde? -Bilmiyom, nerde? -Bakarmısınız, Park nerede acaba -Şurdaki kırmızı evi görüyon mu ? -evet -Peki ya yanındaki bakkalı -Evet -Orda bir yol var hane gördün mü -Evet -İşte ordan gitmeyeceksin.
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 13 yıl Co-Admin -Bu yol nereye gidiyor? -Bir yere gitmiyor elli yıldır burada :D
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 13 yıl Admin -Bu yol nereye gidiyor? -Bir yere gitmiyor elli yıldır burada YSG!
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 13 yıl -Abi üniversiteye nasıl giderim ? -ÖSS' ye girmen lazım hehe Ama cevapta yalan değil yani
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2012 12 yıl İnsanlar o kadar gözden yoksul kalmışlarki,karakolun karşısında oldukları halde karakolu sorarlar..Koskoca KARAKOL nasıl görmüyorlarsa artık..
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 12 yıl trakyada bir adam!- ...... şu banka nerde be kızanım? ben- te bu yoldan aşşaa doğru aykırladınmı solda görcen o- hah çok yaşayasın be kızanım sagol... ama burda yaşadığım yerde olsaydımı şive ve diyalog farklı olurdu otomatik seçim olarak güncelleniyorda kendileri
Pardon bu yokuş nereye iniyor?
- (5 saniye bekledikten sonra) ee aşağıııı!!
- oldu, çok teşekkür ederim, iyi günler
- Şuraya nasıl gidilir ?
- arabayla mı gideceksiniz?
- evet
- bu arabayla mı gideceksiniz?
-?!
-Buralarda bir lise varmış nerede acaba.
-Burlarda bir yerdeydi ama..
-Abi istasyona nasıl giderim ?
-Oraya 50 senedir kimse gitmedi
-Abi üniversiteye nasıl giderim ?
-ÖSS' ye girmen lazım
-buralarda bi saat kulesi varmış?
-heebende duydum inanmayın valla yalan..
-Selamunaleyküm. Havaalanı nerde?
-Bilmiyom, nerde?
-Bakarmısınız, Park nerede acaba
-Şurdaki kırmızı evi görüyon mu ?
-evet
-Peki ya yanındaki bakkalı
-Evet
-Orda bir yol var hane gördün mü
-Evet
-İşte ordan gitmeyeceksin.