Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

böle ağa olur mu duygudan anlar hal hatır sorar...

bundan böyle bu karakolun duygusal kazalarından sorumlusu ben olayım duygusuz ağacım

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
anti-duygusal AGA.. <_< .......... :crying:

duygusallığımın üstüne laf ettirmem -_- birde mütevaziliğimin üstüne :D

yeter gönül yeter senden çektiğim

avuca sığmadın ele sığmadın

yıllar yılı gözlerimden döktüğüm

yağmura sığmadın zalim sele sığmadın...

gönül senin ile gitmek zor işmiş,

seni adım adım gütmek zor işmiş,

seninle yolculuk etmek zor işmiş,

dağlara taşlara yola sığmadın.

sen yoldaş değilde esir aradın,

esirinde oldum kusur aradın,

emellerin için asır aradın,

mevsime sığmadın,yıla sığmadın...

sen bitmedin ama ben artık bittim :closedeyes:

ahh ahh :( yapmayın dedim size zalim mahkumlar...bunu ben değil ozan arif söylüyo hee :blush:

Gönderi tarihi:
dogum gununun serefıne vefalı mahkumun bak sampanya patlatıyo :grin: ıyıkı dogdun :)

champagne.jpg

hanım aga bardakları getırde servıs yap sende :lol: bak bosa akıyo cabuk koy bardagı altına :lol::P

hay allah senden razı olsun :) mahkum dediğin böyle olur millet bakın bakında örnek alın biraz :angry:

Gönderi tarihi:
beraber rafting yapmaya gidinn..sonnada dağa neyim tırmanırsınız..bizz jön nenn..antalya falezlerinde yamaç paraşütündeyiz...hücre beraber falakalar beraber tatilde beraber :D ..amma gösmerim..ağam..biz bi türlü şu cızgılı mahkum kıyafetlerimizi üstümüzden şeyy ettiremiyozzz..çıkarttmıyoz..alışkanlık iştee..bide ben elimde kelepçeyi unutmuşum tatile gelirken..jöncümde ayağında prangayı unutmuş..savallı jön...sağ ayandaki pranganın topuzu yüzünden paraşütü hepp sağa çekiyooo..

---bidee gittiğimiss heryerde insanlar bisden çekiniyoo..kaçıyooo..bir turist gıssnan bilem tanışamadık..paraşütnnen uçarken uzaktan bir iki tane gördüm gibi oldum amma..üstlerinde paraşütümüzün gölgesi belirince antilop sürüsün gibi kaçtılar..çok acı çekiyozzz..çok.. :crying: bisnen kimse konuşmak istemiyooo..biss kötü bi mahkummuyuz.. :( ...çuuk yalnızızzz..tımam jön cüm..ağlama...benide ağlatıcann..hadi gidek rakı içekkk.. biss doğuştan kadersizik......ahaaahh öhööö üüüüüü :crying::crying: ..

ahhhh :crying: sizi mahkum eden o zalim nerde getirin onu bana elektrikli sandalyeye oturtacam :whistling:

Gönderi tarihi:
hay allah senden razı olsun :) mahkum dediğin böyle olur millet bakın bakında örnek alın biraz :angry:

gidin tünelde için :angry: burda ben gibi hanımefendi bi ağa varken kimseye içirtmem :closedeyes::grin: kıs cevriye sende bana destek olacağına kösteksin git bulaşık yıka :getlost:

Gönderi tarihi:

buda sevipte sevilemeyen sevgili mahkumlarımız figgaro ve jön için

Ben bir garip hamsiyim da

Düştüm dalgalarına da

Düştüm dalgalarına

Karadeniz zalim olma

Ayırma beni yardan da

Beni yardan ayırma

Ben bir garip uşağımda

Düştüm karasevdaya

Ayırdılar sevdiğimden

Kızıyorum dünyaya da

Kızıyorum dünyaya

gözlerime bakanlarda

Garip diyor halime

Ateş düştü yüreğime

Aktım Karadeniz'e

Ben bir garip hamsiyim da

Düştüm dalgalarına da

Düştüm dalgalarına

Karadeniz zalim olma

Ayırma beni yardan da

Beni yardan ayırma

Fırtına bora deniz

Dalgası deli deniz

Gözleri karadeniz

Yol ver döneyim

Gönderi tarihi:
böle ağa olur mu duygudan anlar hal hatır sorar...

bundan böyle bu karakolun duygusal kazalarından sorumlusu ben olayım duygusuz ağacım

haklısın olmaz :crying: sizleri kırdığım için,eziyet ettiğim için,emir yağdırıp durduğum için ayrı ayrı af diliyorum :closedeyes: mahkum kardeşlerim sizi artık rahat bırakıyorum,gönlünüzce yiyip içip nara atabilirsiniz :ermm: ben şu köşeye kıvrılıp bedbaht hayatımın sona ermesi için dua edeceğim çünküsü :(:laughing: tek istediğim yatağımı kimselere vermem bu benim son isteğim kırmayınız reca ediyorum :getlost::grin:

Gönderi tarihi:
haklısın olmaz :crying: sizleri kırdığım için,eziyet ettiğim için,emir yağdırıp durduğum için ayrı ayrı af diliyorum :closedeyes: mahkum kardeşlerim sizi artık rahat bırakıyorum,gönlünüzce yiyip içip nara atabilirsiniz :ermm: ben şu köşeye kıvrılıp bedbaht hayatımın sona ermesi için dua edeceğim çünküsü :(:laughing: tek istediğim yatağımı kimselere vermem bu benim son isteğim kırmayınız reca ediyorum :getlost::grin:

Ağalık son bulmuşşş..güzelyaz iptallll.... :D

Gönderi tarihi:

benim koğuş denize baksın lütfen -_-

Gönderi tarihi:

mümkünse klasik müzik dinlendiriyorda -_-

sanki koğuşta çok yoruluyoruz da :D

Gönderi tarihi:
derhal koğuşun asil soylusana :P

güselyasSS !!! Aysum'a CELTUS -awakening çeeeeeKKK :D

canım benimle nasıl konuşuyorsun öyle :( içimde size karşı oluşan güzelim duyguları biranda heba etmek üzeresiniz haberiniz olsun kızlar :(:wub: burada eksik var çabuk tamamlanın kısır partisi yapalım koğuş efradı :rolleyes:

Gönderi tarihi:

hani nerde beni sevenler,nazımı çekenler...günışığıııı,aysummmm,figaro,jön,aça ve saygıdeğer komiserim nerdesiniz :crying: tatlı,güzel,sevecen vee çok mütevazi ağanız koğuşta yanlız kalmış bakınız :blushing: gelinde size bi çay yanındada üzümlü kek yapim hadi canlarımmm :rolleyes::wub:

Gönderi tarihi:

aşçıyı da buldun hadi eyisin haaa :D

beethowen lütfen -_-:lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.