Φ figgaro Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 üyle güzell yapmışımki.bi tadına bakam derken..hani nasıl olmuş diyee..hepsini yemişim küftelerin.. ..nasıl mahçubum..anlatamam..kızmayasınız..bi daha yaparam.. .. kız zeynep...durma üle boş..boş..yerken yere dökülen küfteleri süpür bakem...hadeee... ...sallanma acıtırım beynini.. ..... ..... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 yaaaaaaaaa demek tadına baktın sana ekmek yok 10 gün aç kalda gör küfteyi kaybol gözümün önündende bari lahmacun yap canımız çekti çabuk şair müfettiş bey bunu yemek yok ağa acıktııı Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 ben hepinize küstüm ayda yılda bişey istedim birinizde yapıp koymadı ağam ye diye umrunuzda değil dimi benim açlıktan ölmem öleyimde görün sizz Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 ben hepinize küstüm ayda yılda bişey istedim birinizde yapıp koymadı ağam ye diye umrunuzda değil dimi benim açlıktan ölmem öleyimde görün sizz buyur ağam ne demek sen iste yeter urfanın bütün lahmacunları sana feda olsun Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 üff..üfff...tadından yenmez bu lahmacun şimdi..ne iyi ettin taş yürekli..şeeyy agam.. ..ıcıcıık bende yiyemmi.. ...sende yee..herkez yesin..ben kenarda hiç ses te çıkartmam..valla.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 bende yesemmm canım çok istedi... figgaro abicm tüm yerleri sildimmm hak ettım yanı Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 hee kıss..sende hakettin..limonunu elinde hazır tut..agam..vicdan sahabıdır.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 kiç kusura bakmayın yedirtmem kimselere ne kadar bekledim ben bu lahmacunları haberiniz varmı ahaliiii komiserimle ikimiz yicez siz kenarda bekleyin artarsa vercem söz mütevaziliğimin üstüne tanımam bilirsiniz komiserim siz hep burda kalın olurmu beraber hep lahmacun yeris müfettiş beyde bize şarkı söyler hem Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 biri yer biri bakar kıyamet bundan çıkarv bi ayaklanma çıkarırız bize vermezseniz Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 hadi gısslar..hep beraber.. odaa ösliyooomuuşşş.. benim birtaneeeeemm.. çookk ağlıyoomuşş ben olmayincaaa... öleee yasiyiii son mektubundaaaa... grup lamacun.. agam..şu lamacundan..ucundan..bi ısırımlık versen..zeyneple perperişan olduk..limonu dişlemekten..gııss zenep.. sabret..akar suları ağzının bilirim..benimde ölee... hadii zenep.. öleeem..öleeemmm..yaram derindir..nasil güleem ben.. uy..uy..uyyyy aga..gosmerleee lamacuna vuriiii bizi düşinmiii.. derdooo..derdoo.. zeynoo...ben bittim ..sen kaç..canını kurtar.. ---- Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 çok dertli söylüyorsun müfettiş bey efkarlandım ya lahmacunlar boğazıma takıldı ağam burda fazla fazla var zaten verelim biraz garibanlarda yesin ya Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 hmmm hakettin müfettiş bey lahmacunu ,kız zeyynepp sen beni tanımıyonmu he ağam büyüksün sen bitanesin dersen sanada vercem yoksa bak müfettiş nasılda götürüyor sende ordan bakar kalırsın anacım yavaş ye müfettiş boğazına durcak komiser bey bizde çayımızı içelim barii nerde buranın çaycısııııı kız zeynep bide çay koy ocağa işe yara birascıkk acemi mahkum Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 ağam çok haşin ve gaddarsınız yav Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 ağam çok haşin ve gaddarsınız yav öyleyim dimi ağalık etmek kolaymı sandınız karizmamı ve saltanatımı korumam lazım,naparsınız zor iş benimkisi Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 hadi zenep..yeee... zenep hepsini bitiremezsen ben varım ha burada..figgaro abin..ne güsel dimi agamıs..bizi doyurdu..agam haftasonuda avluda mangal yapakmı.. bakın memleketten bisimkiler halis el yapımı sucuk göndermiş..pişiriz..mangaldaa..haa ne dersin agam..isin var Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 hadi zenep..yeee... zenep hepsini bitiremezsen ben varım ha burada..figgaro abin..ne güsel dimi agamıs..bizi doyurdu..agam haftasonuda avluda mangal yapakmı.. bakın memleketten bisimkiler halis el yapımı sucuk göndermiş..pişiriz..mangaldaa..haa ne dersin agam..isin var ne dimekkkk bayılırım mangalaaa..koğuş tadından yinmiyor hee ama şaşmamak lasım dimi müfettiş ağası ben olunca bu zerafet bu güzellik bu sevgi dolu kalp bide mütevazilik eklenince koğuştan bal damlıyor naparsınıs Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 bis siznen yeniden doğduk agam..ebedi marabalarınızız...... sağol agamıs..öyle bir mangal yakacamki..romanın yanmışlığı sönük kalacak bizimkinin yanında.. Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 hüop hüop karakolu yakacaksınız ateşle oynamayınız çıkış kapıları kilitlidir hatırlatırım Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 hüop hüop karakolu yakacaksınız ateşle oynamayınız çıkış kapıları kilitlidir hatırlatırım aman komiserim düşündüğünüz şeye bak et,sucuk,mangal,ateş bunları düşünün tabi müfettiş lütfedip yakarsa mangalı Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 komiserim.. taşım..kül yutmazım... sizz dinleyiniz agamısıı...vede guruldayan midecinizi..sucuklar yenmez olacak yenmez..tadından... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 komiserim.. taşım..kül yutmazım... sizz dinleyiniz agamısıı...vede guruldayan midecinizi..sucuklar yenmez olacak yenmez..tadından... hani nerdee müfettiş bey sendede laf çok iş yok ne uğraşıyon gariban mahkumların duygularıyla hı mangalı ben yakacam sanıyorsanıs çok yanılıyorsunus söyliyim Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 buyur ağam buda benden komiser kıyağı olsun şimdi bunun yanına buz gibi bir colavotka ne güzel giderdi ama Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 buyur ağam buda benden komiser kıyağı olsun şimdi bunun yanına buz gibi bir colavotka ne güzel giderdi ama ayyy nasıl bi güzellik bu böyle nasıl şımardım nasıl şımardım bilemezsinis komiserim kimselere vermem kimse istemesin bu benim Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 ağam bunların hepsinimi yiyeceksiniz bakınız 4 şiş var orda 4 kişilk kilo almamanız açısından paylaşım gerekli diğer mahkumlarında göz hakkı var biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar sen ağasın büyüksün etme eyleme ağam biraz insaflı olman lazım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 bu boyle kuru kuru gıtmez rakı acakmı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.