Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

üyle güzell yapmışımki.bi tadına bakam derken..hani nasıl olmuş diyee..hepsini yemişim küftelerin.. :blushing: ..nasıl mahçubum..anlatamam..kızmayasınız..bi daha yaparam.. :stuart: .. :devil:

kız zeynep...durma üle boş..boş..yerken yere dökülen küfteleri süpür bakem...hadeee... :chris: ...sallanma acıtırım beynini.. :angry: .....

..... :P

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

üff..üfff...tadından yenmez bu lahmacun şimdi..ne iyi ettin taş yürekli..şeeyy agam.. :blushing: ..ıcıcıık bende yiyemmi.. :flowers: ...sende yee..herkez yesin..ben kenarda hiç ses te çıkartmam..valla.. :rolleyes:

Gönderi tarihi:

kiç kusura bakmayın yedirtmem kimselere :closedeyes: ne kadar bekledim ben bu lahmacunları haberiniz varmı ahaliiii :angry: komiserimle ikimiz yicez :wub: siz kenarda bekleyin artarsa vercem söz :devil::grin: mütevaziliğimin üstüne tanımam bilirsiniz :closedeyes::D komiserim siz hep burda kalın olurmu beraber hep lahmacun yeris :rolleyes: müfettiş beyde bize şarkı söyler hem :grin:

Gönderi tarihi:

hadi gısslar..hep beraber..

odaa ösliyooomuuşşş..

benim birtaneeeeemm..

çookk ağlıyoomuşş ben olmayincaaa...

öleee yasiyiii son mektubundaaaa... :rolleyes:

grup lamacun.. :rolleyes:

agam..şu lamacundan..ucundan..bi ısırımlık versen..zeyneple perperişan olduk..limonu dişlemekten..gııss zenep.. sabret..akar suları ağzının bilirim..benimde ölee...

hadii zenep..

öleeem..öleeemmm..yaram derindir..nasil güleem ben..

uy..uy..uyyyy

aga..gosmerleee lamacuna vuriiii

bizi düşinmiii..

derdooo..derdoo.. :(

zeynoo...ben bittim ..sen kaç..canını kurtar.. :blushing:

---- :stuart:

Gönderi tarihi:

hmmm <_< hakettin müfettiş bey lahmacunu ,kız zeyynepp sen beni tanımıyonmu he <_< ağam büyüksün sen bitanesin dersen sanada vercem :devil::grin: yoksa bak müfettiş nasılda götürüyor sende ordan bakar kalırsın anacım :grin: yavaş ye müfettiş boğazına durcak :D komiser bey bizde çayımızı içelim barii nerde buranın çaycısııııı :angry::grin: kız zeynep bide çay koy ocağa işe yara birascıkk :laughing::grin: acemi mahkum

Gönderi tarihi:

hadi zenep..yeee... :stuart: zenep hepsini bitiremezsen ben varım ha burada..figgaro abin..ne güsel dimi agamıs..bizi doyurdu..agam haftasonuda avluda mangal yapakmı.. :unsure: bakın memleketten bisimkiler halis el yapımı sucuk göndermiş..pişiriz..mangaldaa..haa ne dersin agam..isin var

Gönderi tarihi:
hadi zenep..yeee... zenep hepsini bitiremezsen ben varım ha burada..figgaro abin..ne güsel dimi agamıs..bizi doyurdu..agam haftasonuda avluda mangal yapakmı.. :unsure: bakın memleketten bisimkiler halis el yapımı sucuk göndermiş..pişiriz..mangaldaa..haa ne dersin agam..isin var

ne dimekkkk :grin: bayılırım mangalaaa..koğuş tadından yinmiyor hee :w00t::laughing:

ama şaşmamak lasım dimi müfettiş ağası ben olunca B)-_-:D bu zerafet bu güzellik bu sevgi dolu kalp bide mütevazilik eklenince koğuştan bal damlıyor naparsınıs -_-:grin::laughing:

Gönderi tarihi:
hüop hüop karakolu yakacaksınız ateşle oynamayınız çıkış kapıları kilitlidir hatırlatırım :excl:

aman komiserim düşündüğünüz şeye bak :D et,sucuk,mangal,ateş bunları düşünün :rolleyes: tabi müfettiş lütfedip yakarsa mangalı :angry::grin::laughing:

Gönderi tarihi:
komiserim.. taşım..kül yutmazım... :blush: sizz dinleyiniz agamısıı...vede guruldayan midecinizi..sucuklar yenmez olacak yenmez..tadından... :whistling:

hani nerdee müfettiş bey <_<:( sendede laf çok iş yok :angry: ne uğraşıyon gariban mahkumların duygularıyla hı :devil: mangalı ben yakacam sanıyorsanıs çok yanılıyorsunus söyliyim B):grin::laughing:

Gönderi tarihi:
PC-mangal.jpg

buyur ağam buda benden komiser kıyağı olsun ;)

şimdi bunun yanına buz gibi bir colavotka ne güzel giderdi ama :rolleyes:

ayyy nasıl bi güzellik bu böyle :rolleyes: nasıl şımardım nasıl şımardım bilemezsinis komiserim :blushing::wub: kimselere vermem kimse istemesin bu benim :closedeyes::devil:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ağam bunların hepsinimi yiyeceksiniz bakınız 4 şiş var orda 4 kişilk kilo almamanız açısından paylaşım gerekli diğer mahkumlarında göz hakkı var :) biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar ;) sen ağasın büyüksün etme eyleme ağam biraz insaflı olman lazım ^_^

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.