Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 valla ben sucsuzum aplacim,ben burayi pastane pardon postane sanmistim.. gidiyim,sonra ziyarete gelirim yine kal kısss başka yerde ben gibi güzel,sevecen ve mütevazi bir ağa bulamazsın söyliyim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 agam cok guzel ve sevecen gorunuyyosun ama. .masalllah mutevazisin de..ama eyvah,cikmam kime bagli Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 karakolumuzu postahaneye benzetmekten dolayı 4 sene 15 ay ağır hapis cezasına çarptırıldın leyla24 bugünde pek yufka yürekliyim yav Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 eeee...nolucak şimdi... ...yine işkence..yine mi talan..oysa ne güzeldi hücremde unutulmuş olmam... yeni gelen arkadaşlarına kötü örnek olmak ve karakolumuzun gururuyla oynamaktan dolayı 65 sene 28 ay olan cezan 120 sene 56 aya çıkarılmıştır müfettiş bey Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 olan bıze oldu guzelyaz.sen dısarda keyf yaparken bız ıcerde kıtlı kaldık zaten cezanın çoğunu dışarda geçirdin sana koymaz 2-3 gün kilitli kalmak idare et jön memur yapacam seni bu karakola Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 kal kısss başka yerde ben gibi güzel,sevecen ve mütevazi bir ağa bulamazsın söyliyim karakolumuzun direği sende olmasan bu mahkumların hali acep ne olurdu Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 karakolumuzun direği sende olmasan bu mahkumların hali acep ne olurdu bilmemki komiserim yaaa iyiki varım dimii Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 karakolcuk..çok sıkıcı bu gün... ...bi hareket yok...yangın yeri olmalı buraa..çığlıklar, kırbaç sesleri..kancadaki filistin askıları..domuz bağıyla kıpırdamaksız duran bir masum.. ..nerdesiniz karakol cellatları..baltanız mı kördür..elektriksiz mi sandalyeniz..ödemediniz mi yoksa faturaları..yüreğine yağmur yağan ,yolda geldiğin son..vicdanmıdır..ey sen..! bakışıyla şimşekler çakan..kışın çirkinliğini yüzüne vuran..yazgüzeli..yoksa sende yorgun mu düştün..uğraşacam diye..karakol fanileriyle.. ..yahu ne yazıyorum..bende bilmiyorum haa..delirteç oldum herhal küflü hücremde.. ..ya benii hava almaya çıkarın..yoksa şişiririm kafanızı... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 karakolcuk..çok sıkıcı bu gün... ...bi hareket yok...yangın yeri olmalı buraa..çığlıklar, kırbaç sesleri..kancadaki filistin askıları..domuz bağıyla kıpırdamaksız duran bir masum.. ..nerdesiniz karakol cellatları..baltanız mı kördür..elektriksiz mi sandalyeniz..ödemediniz mi yoksa faturaları..yüreğine yağmur yağan ,yolda geldiğin son..vicdanmıdır..ey sen..! bakışıyla şimşekler çakan..kışın çirkinliğini yüzüne vuran..yazgüzeli..yoksa sende yorgun mu düştün..uğraşacam diye..karakol fanileriyle.. ..yahu ne yazıyorum..bende bilmiyorum haa..delirteç oldum herhal küflü hücremde.. ..ya benii hava almaya çıkarın..yoksa şişiririm kafanızı... altı üstü çay istiyorum,tatlı istiyorum bide bikaç bişey... yani figgaro ne kötülüğümü gördünüs hani dedim bikaç defa küllerinisi savuracam diye ama hiç yaptımmı hee söyle Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 altı üstü çay istiyorum,tatlı istiyorum bide bikaç bişey... yani figgaro ne kötülüğümü gördünüs hani dedim bikaç defa küllerinisi savuracam diye ama hiç yaptımmı hee söyle valla ben hiç görmedim birkaç kişinin böbreklerini çıkarmıştı okadar oda iyi niyetle yani böbreklerinde taş vardı adamların almaya çalışıyordu iyi niyetli ağam ağanızın kıymetini bilin Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 valla ben hiç görmedim birkaç kişinin böbreklerini çıkarmıştı okadar oda iyi niyetle yani böbreklerinde taş vardı adamların almaya çalışıyordu iyi niyetli ağam ağanızın kıymetini bilin duyuyorsunuz dimi ben eşi benzeri olmayan bir ağayım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 zaten cezanın çoğunu dışarda geçirdin sana koymaz 2-3 gün kilitli kalmak idare et jön memur yapacam seni bu karakola alaaaa memur olacam yok ya ben memur olmak ıstemem gardıyan olsam Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 evet jön iyi düşündün seni gardiyan yapıyorum maaş işine gelince önce biraz çalış performansını görelim öldürmeden ne kadar iyi ızdırap olursan maaşın okadar dolgun olacak hadi göriim seni yeni işin hayırlı uğurlu olsun Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 gayrı dayanamam ben bu gurbeteeee... ya benide götür ya sende gitmeeeee ağanız size müzik ziyafeti veriyor bak kıymetimi bilin şimdide sanatkar ruhumu görüyorsunus mütevazilikten sonra en mühimi bu Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 karakol kurtçuklarımız nasıllar bu gün ..hadi..hadi ama..bana ceza verin..çok verin..hep verin..bana ceza veriiiinnn... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 figgaromm şoparımm mazoistimm...abicimm sen hastamısınnn..ceza içinn bu kadar gönüllü birini daaa önce hiç görmedimm allam allam :9 Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 karakol kurtçuklarımız nasıllar bu gün ..hadi..hadi ama..bana ceza verin..çok verin..hep verin..bana ceza veriiiinnn... hı????? Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 figgaromm şoparımm mazoistimm...abicimm sen hastamısınnn..ceza içinn bu kadar gönüllü birini daaa önce hiç görmedimm allam allam :9 kız çıldırık..sen daha ne gördün ki..bir alman düşünür derki..insanın en büyük günahı doğmuş olmasıdır....sen değilmisin..çoğu zaman hüzün hezeyanları yapan..yaşamın anlamsızlığı..ve üzücülüğü karşısında mutsuzluk harmonileri sergileyen..yer yer güldürmüş olsamda seni..bişe değiştimi sende..ben acıyı gönüllü..sen gönülsüz yaşayansın..aramızdaki fark..benim kapımı hep açık bırakmamdır..geldiğinde o...kızdırdın beni..hem sensin şopar..sevmiyorum artık seni.. ....yok yok..kıyamam sana..ama anla..abin..saygı ister.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 ama ama ama ben ne dedimkiiiii yaaaa.sevdik birascıkk...tamam ya..sende sevme beniiiii ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü..... Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 ağlama kız zaten çocuk yuvasına çevirdin karakolu almiim ayaamın altına hee Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 şu garip halimden bilen işveli nazlııııııı gönlüm hep seni arıyor neredesin sennnnn off beeeeee ne oluyor bakim burda çabuk bana ziyafet hasırlayın o kadar doğum günümüz filan geçti ses yok istemeden bişey gelmiyor maşallah bana,ben gibi bir ağaya bu olurmu yaa Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 aşığım sanaaaa doyamıyorum, nede güzelsin bakamıyorum, seni sevmeyeee kıyamıyorum, bu ne büyük aşk anlamıyorummm bana ne oluyo yaaa doktoru çağırın ben gidiyorum galiba Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 şttttt kimse varmııı ölüyoruz burda herhalde insan bir tepki verir nerdeeee Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 ağam aşkındanmı ölüyorsun ne oldu sana hangi vijdansız getirdi seni bu hale Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.