Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 jön kardeş bu resim tam sensin Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 buarada koğuş ağası yarın geliyor cemaat kalkın hadi toparlayın etrafı yatma zamanı bitti yarın ızdırap başlıyor hehehe Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Valla arkadaş nezarete düşmüş onu ziyarete geldim komiser beyy yoksam ne pc min üzerindeki sinegin vıcığını çıkardım nede dün akşam iki tane böcük öldürdüm BEN SUÇSUZUM suçlu olupta suçsuz olduğunu söyleyenlerlede hiç bir alakam yok Taş yürek'li komserim insafa gel Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 çok kunşmayında yerlerı silin ulemm.hey taşım komserım ne zamn çıkıyom Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 buarada koğuş ağası yarın geliyor cemaat kalkın hadi toparlayın etrafı yatma zamanı bitti yarın ızdırap başlıyor hehehe evettt beklenen gün geldi bu koğuşu ne hale getirdiniz bakimmm.kendinize gelin banada bi çay getirin özledim vallaaaa Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Valla arkadaş nezarete düşmüş onu ziyarete geldim komiser beyy yoksam ne pc min üzerindeki sinegin vıcığını çıkardım nede dün akşam iki tane böcük öldürdüm BEN SUÇSUZUM suçlu olupta suçsuz olduğunu söyleyenlerlede hiç bir alakam yok Taş yürek'li komserim insafa gel o sineklerin o böceklerin ne suçu vardı he sen onlara acıdınmıda ben sana acıyayım kimbilir kaçtane yetim bıraktılar geride sana mühebbet hapis az gelir mezarınıda içerde yaptıracağım Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 çok kunşmayında yerlerı silin ulemm.hey taşım komserım ne zamn çıkıyom kız yedi bela komisere yalakalıkla kurtulacağınımı sanıyorsun bak ağa geldi git çayını getirde dayak yeme sabah sabah daha 24 sene var çıkmana bitince haber veririm sormana gerek yok Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 evettt beklenen gün geldi bu koğuşu ne hale getirdiniz bakimmm.kendinize gelin banada bi çay getirin özledim vallaaaa hoşgeldin ağam ver elini öpiim Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 o sineklerin o böceklerin ne suçu vardı he sen onlara acıdınmıda ben sana acıyayım kimbilir kaçtane yetim bıraktılar geride sana mühebbet hapis az gelir mezarınıda içerde yaptıracağım ya ama komserim onlarda inadına pc me yapışıyorlar dikkatim dağılıyor hem ben onları öldürmeseydim onlar beni öldürcektiler pıçakları vardı ellerinde Bir daha yapmıycam çok pişmanım affınıza sığınırım Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 ben şimdi seni affetsem ismimin bir anlamı kalmaz ama işimi iyi yaptığım için duygulanıp bir miktar para hediye edersen belki benide duygulandırır affetmemi sağlayabilirsin Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 tuhh kogus agası gelmıs benımle ovunmen lazım agam ıhalelere benı cagırıyolar artık sponsorlarda pesımde karakolun reklemını yapıom burda sen yokken durmadan calıstık Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 ben şimdi seni affetsem ismimin bir anlamı kalmaz ama işimi iyi yaptığım için duygulanıp bir miktar para hediye edersen belki benide duygulandırır affetmemi sağlayabilirsin İşte duydunuz şahitsiniz rüşvet istiyor komiserim insafsız amirim tutun paçalarından suçsuz yere suçlu çıkarmaya çalışıyor hem ben sineklerin ve böceklerin ailesiyle konuştum onlara her ay bir miktar para yardımında bulunuyorum sineklerin eşleri de hiç üzülmüyorlar sağlığında bir şey görmedik heriflerin ölüleri iyi para ediyormuş boğazımızdan sıcak bir yudum çorba geçiyor diye bana dua ediyorlar Ama taş yürekli komiserim bu kız başıma nezaretane de çürümek istemiyorum daha okuyup büyük kız olucam evlenicem bıdı bıdı çocuklarım olucak masal gibi (sen beni unut ben de senin rüşvet istediğini unutuyim) (bu bir tehdit diil sakın yanlış anlama komserim) Hem kendini düşün nasıl geçicek ben bunları yapamazken senin boğazından benim param tıkanır kalır valla öyle dikersin nalları Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 jön kardeş bu resim tam sensin elınde anahtarla gezende sensın Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 kaç gündür yokum yaa insan nerdeydin ağam özlettin kendini filan der bi ziyafet verir...nerdeeee.. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 İşte duydunuz şahitsiniz rüşvet istiyor komiserim insafsız amirim tutun paçalarından suçsuz yere suçlu çıkarmaya çalışıyor hem ben sineklerin ve böceklerin ailesiyle konuştum onlara her ay bir miktar para yardımında bulunuyorum sineklerin eşleri de hiç üzülmüyorlar sağlığında bir şey görmedik heriflerin ölüleri iyi para ediyormuş boğazımızdan sıcak bir yudum çorba geçiyor diye bana dua ediyorlar Ama taş yürekli komiserim bu kız başıma nezaretane de çürümek istemiyorum daha okuyup büyük kız olucam evlenicem bıdı bıdı çocuklarım olucak masal gibi (sen beni unut ben de senin rüşvet istediğini unutuyim) (bu bir tehdit diil sakın yanlış anlama komserim) Hem kendini düşün nasıl geçicek ben bunları yapamazken senin boğazından benim param tıkanır kalır valla öyle dikersin nalları neeeeüüü birde beni rüşvetle suçlamak heee astıracam seni astıracam gardiyannnn tutun şunu Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 kaç gündür yokum yaa insan nerdeydin ağam özlettin kendini filan der bi ziyafet verir...nerdeeee.. ağam sen bunları mazur gör alıştılar böyle yatmaya ben sana şimdi bir kral sofrası hazırlarım kendi ellerimle Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 buyur ağam sen başla bizde bakalım nasıl yiyiliyor Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 buyur ağam sen başla bizde bakalım nasıl yiyiliyor ayyy komiserim yaa çok duygulandım ben şimdi.. siz bakarsanız ben utanırım dönün arkanızı bakiim. hadi hadi gelin azıcıkta siz yiyin bu komiser başka yaaa... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 kazmas olsaydım tunelı kımsecıkler kalmadı burda nese bundan sonra tunel paralı ona gore jön senin tüneli kapattım yok öle kaçmak çabuk mahkumlara haber ver,gelsinler ağaları geldiiii ihtiyaçları varrrrrrrrr Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 yemegın gelmıs keyfın yerınde daha bızden ne ıstıyon tunelıde kapatmısın demokrasıde care tukenmez bacadan kacarım bende Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 ağam izin verirsen bu jönü hücreye kapatalım pek akıllanacak gibi değil Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 ağam izin verirsen bu jönü hücreye kapatalım pek akıllanacak gibi değil izin de ne demek benimde istediğim bu zaten içindeki potansiyel canavarı belki haklarız yaaa tünel de tünel,işi yok başka.ağana hizmet et.keyfine bak daha ne istiyon tünel canavarıııı Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Zaruretim mi var hapisaneye Sırada durmuş kör ranzalar hep Bir gün beni öldürecek, çürütecekler Geçmiyor yıllar, bitmez seneler Yıllar yıllar geçti göçtü ömrümden Yıllar bitmeli de yola çıkmalı Yol başında derdi sırttan atmalı Yolun başı umut, güneş doğmalı Haydi dostum güneş doğdu Yola çıkmalı Zaruretin mi var biten yıllara Kan akar olmuş gözlerinden Düşenlerde hasretime zaruretin mi var Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Zaruretim mi var hapisaneye Sırada durmuş kör ranzalar hep Bir gün beni öldürecek, çürütecekler Geçmiyor yıllar, bitmez seneler Yıllar yıllar geçti göçtü ömrümden Yıllar bitmeli de yola çıkmalı Yol başında derdi sırttan atmalı Yolun başı umut, güneş doğmalı Haydi dostum güneş doğdu Yola çıkmalı Zaruretin mi var biten yıllara Kan akar olmuş gözlerinden Düşenlerde hasretime zaruretin mi var gıss koğuşumda bi romantizm yoktu oda oldu he şimdi tamam.şimdi de şu bulaşıkları yıka bakem canım benim romantik bulaşıkçım:D Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.