Φ AÇA Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 geldim jön abiii demek çökerttin tüneli tüh yaaa napsak sen neyapcağımı söyle yeterli Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 al su kazzma kuregı kazmaya basla bakım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 bana karşı bir olarsınız ha,ulem ben adamlarımı toplamazmıyım lemm,ben tanımam aga maga Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 sedelına aca yorulunca sen devr alacaksın ona gore Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 ben yenı düştüm argadaş,başımı belaya sokmam Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 yaw sen deılmıydın 10 tane lesım var 7 belalı hayrıyeyım dıye senın basın zaten belada.bu suclarla en az 30 sene yatarsın.tunelı kazarsak hemen fırar edersın Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 yaw sen deılmıydın 10 tane lesım var 7 belalı hayrıyeyım dıye senın basın zaten belada.bu suclarla en az 30 sene yatarsın.tunelı kazarsak hemen fırar edersın jön senin içindeki potansiyel canavarı o tünele kapatacam görcen benim elemanları ayartmayııı koş bana çay kap getir hadi hadiii Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 ağam sana hayranım ya sen bu dünyaya harbi ağalık etmek için gönderilmişsin Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 ağam sana hayranım ya sen bu dünyaya harbi ağalık etmek için gönderilmişsin [/quote Teveccünüz komiserim bu yere beni siz getirdiniz görevimi layığıyla yapmaya çalışıyorum yahu benim çayım nerde kaldı Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 yoruldum artıkkkkkkkkkkkkkkk sedelina yok pardon belalı hayriye apla kazsın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 biri bana emrettı sankii vururun lemm Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 biri bana emrettı sankii vururun lemm gısss sana deyildi bu da,neyse sen kendine anladın olsun mühim değil çorapları yıkadın mı? Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 gısss sana deyildi bu da,neyse sen kendine anladın olsun mühim değil çorapları yıkadın mı? ağam o öyle sorulurmu yıkamama ihtimalide varmış gibi çoraplarımı ütüledinmi diye soracaktın heralde Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 ağam o öyle sorulurmu yıkamama ihtimalide varmış gibi çoraplarımı ütüledinmi diye soracaktın heralde hatırlattığın iyi oldu dur bakimm gısss 7 bela çorapları ütüle tamam mı,yoksaaaa Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 heeyt beee nerde bu çay uyuşuklar,kaç saattir çay bekliyorum.kaşıntınızmı tuttu kız 7 bela bu çorapların hali ne,hepsi güçcülmüşş annadım senin niye koğuşta kaldığını şimdi Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 arkadaslar tunelı kazıp bıtırdım acılısını yapmadan oce kısa bır konusma yapmak ıstıyorum.bu tunelde emegı gecen herkese tsk ederım hayırlı ugurlu olsun calısmalarımız devam edecek tunelın 2. ve 3. sunu de acmaya calısacam.hava boslugundan ve catıdan kacmak gıbı projelerımde var en kısa zamanda bu projelerı de hayata gecırecegım benı sızler var ettınız saolun varolun Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 jön sen beni öldürcen horlamayı bırakk kalk uyan,burası evin değil işni yap,çabuk çayımı getir yoksa seni tünele gömcem yettin gariiiii Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 arkadaslar tunelı kazıp bıtırdım acılısını yapmadan oce kısa bır konusma yapmak ıstıyorum.bu tunelde emegı gecen herkese tsk ederım hayırlı ugurlu olsun calısmalarımız devam edecek tunelın 2. ve 3. sunu de acmaya calısacam.hava boslugundan ve catıdan kacmak gıbı projelerımde var en kısa zamanda bu projelerı de hayata gecırecegım benı sızler var ettınız saolun varolun Tüp geçit projesi ne oldu toprağım Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 arkadaslar tunelı kazıp bıtırdım acılısını yapmadan oce kısa bır konusma yapmak ıstıyorum.bu tunelde emegı gecen herkese tsk ederım hayırlı ugurlu olsun calısmalarımız devam edecek tunelın 2. ve 3. sunu de acmaya calısacam.hava boslugundan ve catıdan kacmak gıbı projelerımde var en kısa zamanda bu projelerı de hayata gecırecegım benı sızler var ettınız saolun varolun karakolumuzun gururu brawo brawoooo gözlerim yaşardı mutluluktan mutluluktan Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 jön abi sen bizim herşeyimizsin abi biz şimdi bu tüneli kazdıkya boşuna mı kazdık kaçmıycaz mı? bence hemen yarın kaçalım kimsecikler duymadannn Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 ama ama siz kaçarsanız ben kimin ağası olcam yaaa olamaz kaçırtmam sizi komiser eğer sende böyle göz yumarsan buraya seni kapatır sana ağalık yaparım bilesin Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 ama ağam adam karakol kuralalı beri kazıyor yaa hakkını yiyemem Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 ama ağam adam karakol kuralalı beri kazıyor yaa hakkını yiyemem yeme yeme,şurda kaldık zaten 2,3 mahkum onlarda kaçarsa ne benim ağalığım ne senin komiserliğin kalcak o zaman kimsenin hakkını yiyemeyecen,bende giderim napalım Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 tamam yaaa,yeterki sis üzülmeyin ben kalırım burdaaa hem nereye gitcem kii? ne güzel bedava ye,iç,yat ağam bi emrin var mı? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.