Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

geldim jön abiii :lol:

demek çökerttin tüneli tüh yaaa napsak :P

sen neyapcağımı söyle yeterli

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

yaw sen deılmıydın 10 tane lesım var 7 belalı hayrıyeyım dıye :D senın basın zaten belada.bu suclarla en az 30 sene yatarsın.tunelı kazarsak hemen fırar edersın :D

Gönderi tarihi:

yaw sen deılmıydın 10 tane lesım var 7 belalı hayrıyeyım dıye :D senın basın zaten belada.bu suclarla en az 30 sene yatarsın.tunelı kazarsak hemen fırar edersın :D

jön senin içindeki potansiyel canavarı o tünele kapatacam :angry: görcen benim elemanları ayartmayııı :lol::lol: koş bana çay kap getir hadi hadiii :lol:

Gönderi tarihi:

ağam sana hayranım ya sen bu dünyaya harbi ağalık etmek için gönderilmişsin :D

[/quote

Teveccünüz komiserim bu yere beni siz getirdiniz görevimi layığıyla yapmaya çalışıyorum -_- yahu benim çayım nerde kaldı :angry:

Gönderi tarihi:

arkadaslar tunelı kazıp bıtırdım acılısını yapmadan oce kısa bır konusma yapmak ıstıyorum.bu tunelde emegı gecen herkese tsk ederım hayırlı ugurlu olsun :D calısmalarımız devam edecek tunelın 2. ve 3. sunu de acmaya calısacam.hava boslugundan ve catıdan kacmak gıbı projelerımde var en kısa zamanda bu projelerı de hayata gecırecegım :D benı sızler var ettınız :lol: saolun varolun :D

Gönderi tarihi:

arkadaslar tunelı kazıp bıtırdım acılısını yapmadan oce kısa bır konusma yapmak ıstıyorum.bu tunelde emegı gecen herkese tsk ederım hayırlı ugurlu olsun :D calısmalarımız devam edecek tunelın 2. ve 3. sunu de acmaya calısacam.hava boslugundan ve catıdan kacmak gıbı projelerımde var en kısa zamanda bu projelerı de hayata gecırecegım :D benı sızler var ettınız :lol: saolun varolun :D

Tüp geçit projesi ne oldu toprağım :unsure::w00t:

Gönderi tarihi:

karakolumuzun gururu brawo brawoooo :sorcerer:

gözlerim yaşardı :( mutluluktan mutluluktan :unsure:

Gönderi tarihi:

jön abi sen bizim herşeyimizsin :grin:

abi biz şimdi bu tüneli kazdıkya boşuna mı kazdık kaçmıycaz mı? :wassat:

bence hemen yarın kaçalım :shifty:

kimsecikler duymadannn :whistling:

Gönderi tarihi:

ama ağam adam karakol kuralalı beri kazıyor yaa hakkını yiyemem :(

yeme yeme,şurda kaldık zaten 2,3 mahkum onlarda kaçarsa ne benim ağalığım ne senin komiserliğin kalcak :angry: o zaman kimsenin hakkını yiyemeyecen,bende giderim napalım -_-

Gönderi tarihi:

tamam yaaa,yeterki sis üzülmeyin ben kalırım burdaaa :sweatingbullets:

hem nereye gitcem kii?

ne güzel bedava ye,iç,yat :laughing:

ağam bi emrin var mı? :unsure:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.