Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

üyle güzell yapmışımki.bi tadına bakam derken..hani nasıl olmuş diyee..hepsini yemişim küftelerin.. :blushing: ..nasıl mahçubum..anlatamam..kızmayasınız..bi daha yaparam.. :stuart: .. :devil:

kız zeynep...durma üle boş..boş..yerken yere dökülen küfteleri süpür bakem...hadeee... :chris: ...sallanma acıtırım beynini.. :angry: .....

..... :P

• Cevaplar 1,4b
  • Görüntü 109,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

yaaaaaaaaa demek tadına baktın :angry: sana ekmek yok 10 gün aç kalda gör küfteyi :devil::grin: kaybol gözümün önündende bari lahmacun yap canımız çekti :sleeping: çabuk şair müfettiş bey bunu yemek yok :closedeyes::grin: ağa acıktııı :getlost:

Gönderi tarihi:

ben hepinize küstüm :crying: ayda yılda bişey istedim birinizde yapıp koymadı ağam ye diye :(-_- umrunuzda değil dimi benim açlıktan ölmem :crying: öleyimde görün sizz :ermm::huh:

Gönderi tarihi:
ben hepinize küstüm :crying: ayda yılda bişey istedim birinizde yapıp koymadı ağam ye diye :(-_- umrunuzda değil dimi benim açlıktan ölmem :crying: öleyimde görün sizz :ermm::huh:

lahmacun.jpg

buyur ağam ne demek sen iste yeter urfanın bütün lahmacunları sana feda olsun :):wub:

Gönderi tarihi:

üff..üfff...tadından yenmez bu lahmacun şimdi..ne iyi ettin taş yürekli..şeeyy agam.. :blushing: ..ıcıcıık bende yiyemmi.. :flowers: ...sende yee..herkez yesin..ben kenarda hiç ses te çıkartmam..valla.. :rolleyes:

Gönderi tarihi:

bende yesemmm :(

canım çok istedi...

figgaro abicm tüm yerleri sildimmm

hak ettım yanı :)

Gönderi tarihi:

hee kıss..sende hakettin..limonunu elinde hazır tut..agam..vicdan sahabıdır.. :)

Gönderi tarihi:

kiç kusura bakmayın yedirtmem kimselere :closedeyes: ne kadar bekledim ben bu lahmacunları haberiniz varmı ahaliiii :angry: komiserimle ikimiz yicez :wub: siz kenarda bekleyin artarsa vercem söz :devil::grin: mütevaziliğimin üstüne tanımam bilirsiniz :closedeyes::D komiserim siz hep burda kalın olurmu beraber hep lahmacun yeris :rolleyes: müfettiş beyde bize şarkı söyler hem :grin:

Gönderi tarihi:

biri yer biri bakar kıyamet bundan çıkarv :w00t::w00t:

bi ayaklanma çıkarırız bize vermezseniz :devil::chris::fear::clover:

Gönderi tarihi:

hadi gısslar..hep beraber..

odaa ösliyooomuuşşş..

benim birtaneeeeemm..

çookk ağlıyoomuşş ben olmayincaaa...

öleee yasiyiii son mektubundaaaa... :rolleyes:

grup lamacun.. :rolleyes:

agam..şu lamacundan..ucundan..bi ısırımlık versen..zeyneple perperişan olduk..limonu dişlemekten..gııss zenep.. sabret..akar suları ağzının bilirim..benimde ölee...

hadii zenep..

öleeem..öleeemmm..yaram derindir..nasil güleem ben..

uy..uy..uyyyy

aga..gosmerleee lamacuna vuriiii

bizi düşinmiii..

derdooo..derdoo.. :(

zeynoo...ben bittim ..sen kaç..canını kurtar.. :blushing:

---- :stuart:

Gönderi tarihi:

çok dertli söylüyorsun müfettiş bey efkarlandım ya :pinch: lahmacunlar boğazıma takıldı :crying: ağam burda fazla fazla var zaten verelim biraz garibanlarda yesin ya :innocent:

Gönderi tarihi:

hmmm <_< hakettin müfettiş bey lahmacunu ,kız zeyynepp sen beni tanımıyonmu he <_< ağam büyüksün sen bitanesin dersen sanada vercem :devil::grin: yoksa bak müfettiş nasılda götürüyor sende ordan bakar kalırsın anacım :grin: yavaş ye müfettiş boğazına durcak :D komiser bey bizde çayımızı içelim barii nerde buranın çaycısııııı :angry::grin: kız zeynep bide çay koy ocağa işe yara birascıkk :laughing::grin: acemi mahkum

Gönderi tarihi:
ağam çok haşin ve gaddarsınız yav :unsure:

öyleyim dimi :D ağalık etmek kolaymı sandınız -_- karizmamı ve saltanatımı korumam lazım,naparsınız zor iş benimkisi -_-:grin:

Gönderi tarihi:

hadi zenep..yeee... :stuart: zenep hepsini bitiremezsen ben varım ha burada..figgaro abin..ne güsel dimi agamıs..bizi doyurdu..agam haftasonuda avluda mangal yapakmı.. :unsure: bakın memleketten bisimkiler halis el yapımı sucuk göndermiş..pişiriz..mangaldaa..haa ne dersin agam..isin var

Gönderi tarihi:
hadi zenep..yeee... zenep hepsini bitiremezsen ben varım ha burada..figgaro abin..ne güsel dimi agamıs..bizi doyurdu..agam haftasonuda avluda mangal yapakmı.. :unsure: bakın memleketten bisimkiler halis el yapımı sucuk göndermiş..pişiriz..mangaldaa..haa ne dersin agam..isin var

ne dimekkkk :grin: bayılırım mangalaaa..koğuş tadından yinmiyor hee :w00t::laughing:

ama şaşmamak lasım dimi müfettiş ağası ben olunca B)-_-:D bu zerafet bu güzellik bu sevgi dolu kalp bide mütevazilik eklenince koğuştan bal damlıyor naparsınıs -_-:grin::laughing:

Gönderi tarihi:

bis siznen yeniden doğduk agam..ebedi marabalarınızız...... :blushing:

sağol agamıs..öyle bir mangal yakacamki..romanın yanmışlığı sönük kalacak bizimkinin yanında.. :):clover:

Gönderi tarihi:

hüop hüop karakolu yakacaksınız ateşle oynamayınız çıkış kapıları kilitlidir hatırlatırım :excl:

Gönderi tarihi:
hüop hüop karakolu yakacaksınız ateşle oynamayınız çıkış kapıları kilitlidir hatırlatırım :excl:

aman komiserim düşündüğünüz şeye bak :D et,sucuk,mangal,ateş bunları düşünün :rolleyes: tabi müfettiş lütfedip yakarsa mangalı :angry::grin::laughing:

Gönderi tarihi:

komiserim.. taşım..kül yutmazım... :blush: sizz dinleyiniz agamısıı...vede guruldayan midecinizi..sucuklar yenmez olacak yenmez..tadından... :whistling:

Gönderi tarihi:
komiserim.. taşım..kül yutmazım... :blush: sizz dinleyiniz agamısıı...vede guruldayan midecinizi..sucuklar yenmez olacak yenmez..tadından... :whistling:

hani nerdee müfettiş bey <_<:( sendede laf çok iş yok :angry: ne uğraşıyon gariban mahkumların duygularıyla hı :devil: mangalı ben yakacam sanıyorsanıs çok yanılıyorsunus söyliyim B):grin::laughing:

Gönderi tarihi:

PC-mangal.jpg

buyur ağam buda benden komiser kıyağı olsun ;)

şimdi bunun yanına buz gibi bir colavotka ne güzel giderdi ama :rolleyes:

Gönderi tarihi:
PC-mangal.jpg

buyur ağam buda benden komiser kıyağı olsun ;)

şimdi bunun yanına buz gibi bir colavotka ne güzel giderdi ama :rolleyes:

ayyy nasıl bi güzellik bu böyle :rolleyes: nasıl şımardım nasıl şımardım bilemezsinis komiserim :blushing::wub: kimselere vermem kimse istemesin bu benim :closedeyes::devil:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ağam bunların hepsinimi yiyeceksiniz bakınız 4 şiş var orda 4 kişilk kilo almamanız açısından paylaşım gerekli diğer mahkumlarında göz hakkı var :) biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar ;) sen ağasın büyüksün etme eyleme ağam biraz insaflı olman lazım ^_^

Gönderi tarihi:

bu boyle kuru kuru gıtmez rakı acakmı :P:lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.