Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 18 yıl tutun şunu muhafızlar elektrikli sandalyeye bağlayın belki kurtarırız
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 18 yıl oooooooo müfettiş bey gelmiş hoşgelmiş nezaman çıktın sen dışarı yoksa gene denetlemeyemi geldin şamaro bize 2 çay misafirim var (bugün ne iyiyim yavmelek gibiyim mübarek )
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 18 yıl ben bi ara temizlikçiydim abi ne bi arası...senin kaderin temizliçilik..hadee süpürge elde..toz bezi yan cepte.. iş başınaaa.. ........
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 18 yıl oooooooo müfettiş bey gelmiş hoşgelmiş nezaman çıktın sen dışarı yoksa gene denetlemeyemi geldin şamaro bize 2 çay misafirim var (bugün ne iyiyim yavmelek gibiyim mübarek ) komiserim..jopu cilalım.. he yaa..yine teftişe gönderdiler..ama sen takıl kafana göre..bildiririm içişlerine..asayiş berkemal diyee..yılın karakolu seçtirmek içinde yaparım elimden geleni..koynuna taktırmak şeref madalyası..olsun şu incecikte boynumun borcu.. ...
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl he yaa..mapus, romatizmalarıma bilem iyi geldi..dilime ahenk..kafama saç..kahveye kiraz..ahırımada kaçan sarıkız geri geldi..ben mapusa geldim..yitirdiklerimde geldi..hep geldi..soldan..soldan..
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 18 yıl he yaa..mapus, romatizmalarıma bilem iyi geldi..dilime ahenk..kafama saç..kahveye kiraz..ahırımada kaçan sarıkız geri geldi..ben mapusa geldim..yitirdiklerimde geldi..hep geldi..soldan..soldan.. aman ne iyiiii bütün bunların hatırına bi çiğ köfte yoğurursunus artıkın müfettiş bey dimi ya koğuşta bayram havası olur ne güzel
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 18 yıl aman ne iyiiii bütün bunların hatırına bi çiğ köfte yoğurursunus artıkın müfettiş bey dimi ya koğuşta bayram havası olur ne güzel fırsatçııı..iyiki bi iyi olduk dedik..nasıl istiyon bakem..isotlu mu... ..isotsuz mu...
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 18 yıl siz bana fırsatçı deme cüretinimi gösterdiniz ne alakası var fırsatçılıkla ben ağayım ağaaaa burası benim çöplük anlıycan şimdi başla bakem isotsuz çiğ köfte olmaz şair müfettiş köftesi yicez amannn ne güzel komiserde gelir kurarız şahane bi sofra of beeeeeeeee yaşamak bu işte yardıma ihtiyacınız olursa deyin şair müfettiş bey size yamak verim
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 18 yıl ooo çiğköfte ooo ooooo ne iyi ettinde akıl ettin ağam sayende çiğ köfte yiyecez istanbulda yediğimiz gibi kısır yemeyiz inşallah müfettiş bey anlıyordur çiğköfteden dimi
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 18 yıl offffffffffff offf benide alın içeri kendime ceza veriyorum 2 gün 2 gece 48 saat katıksız hapis anasını satıyım !!!
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 18 yıl anlıyorum..anlıyorum.. çiğköfteden..ehh..yapam hadi size..güzellik olsun..yeşilliğide bol olsun dimi..şöyle marul arası acılı çiğ köfte.. komserim mapus senide çeker gibi.. ...ranza yastık çarşaf...sorun yaşarsan..gözkırp..ayarlarız...içeride bizden sorulur...
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 18 yıl offffffffffff offf benide alın içeri kendime ceza veriyorum 2 gün 2 gece 48 saat katıksız hapis anasını satıyım !!! hihi sizdemi komiserim tabi ya ben gibi ağası olan koğuş böyle özendirir insanı yaaa ben bi başkayım şair müfettiş bey başla yoğurmaya köfteleri komiserimizin hoşgeldin partisini yapalım
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 18 yıl müfettiş bey şu çiğköfteler gelsin artık he cezam dolmak üzere şimdi seni bekleyemeyiz burda işimiz gücümüz var daha işkence edilecek mahkumlar var asılacak kesilecek üüü iş baştan aşmış sallanmayın pls yav
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 18 yıl müfettiş bey şu çiğköfteler gelsin artık he cezam dolmak üzere şimdi seni bekleyemeyiz burda işimiz gücümüz var daha işkence edilecek mahkumlar var asılacak kesilecek üüü iş baştan aşmış sallanmayın pls yav abidik gubidik tvis yapmıyos heral kumiserim ..elimizdeki köfte yoğurmacı..hemde çiğinden..hem sende mahkumsun artık..bir marol kap gel bakam.. .............
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 18 yıl abidik gubidik tvis yapmıyos heral kumiserim ..elimizdeki köfte yoğurmacı..hemde çiğinden..hem sende mahkumsun artık..bir marol kap gel bakam.. ............. he ya koş çabuk marul maydonoz salça gtir hadi bakem komiserim artık bırakmayıs çıkamassınız
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 18 yıl habu yetermi bahçede buldum hani köfte yaaaaaaaaa yakacam koğuşu getirin şu köfteyi artık:glare:
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 18 yıl ne bi arası...senin kaderin temizliçilik..hadee süpürge elde..toz bezi yan cepte.. iş başınaaa.. ........ karakola düşen yandı valla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.