Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 tutun şunu muhafızlar elektrikli sandalyeye bağlayın belki kurtarırız Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 selamünaleyküm ağalarrr... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 ben bi ara temizlikçiydim abi Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 oooooooo müfettiş bey gelmiş hoşgelmiş nezaman çıktın sen dışarı yoksa gene denetlemeyemi geldin şamaro bize 2 çay misafirim var (bugün ne iyiyim yavmelek gibiyim mübarek ) Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 ben çaycıyım abi her dem gözlerin çaydanlıkta olsun.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 ben bi ara temizlikçiydim abi ne bi arası...senin kaderin temizliçilik..hadee süpürge elde..toz bezi yan cepte.. iş başınaaa.. ........ Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 oooooooo müfettiş bey gelmiş hoşgelmiş nezaman çıktın sen dışarı yoksa gene denetlemeyemi geldin şamaro bize 2 çay misafirim var (bugün ne iyiyim yavmelek gibiyim mübarek ) komiserim..jopu cilalım.. he yaa..yine teftişe gönderdiler..ama sen takıl kafana göre..bildiririm içişlerine..asayiş berkemal diyee..yılın karakolu seçtirmek içinde yaparım elimden geleni..koynuna taktırmak şeref madalyası..olsun şu incecikte boynumun borcu.. ... Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 hapis sana yaramış müfettiş bey içerde şaire dönmüşsün Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 he yaa..mapus, romatizmalarıma bilem iyi geldi..dilime ahenk..kafama saç..kahveye kiraz..ahırımada kaçan sarıkız geri geldi..ben mapusa geldim..yitirdiklerimde geldi..hep geldi..soldan..soldan.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 he yaa..mapus, romatizmalarıma bilem iyi geldi..dilime ahenk..kafama saç..kahveye kiraz..ahırımada kaçan sarıkız geri geldi..ben mapusa geldim..yitirdiklerimde geldi..hep geldi..soldan..soldan.. aman ne iyiiii bütün bunların hatırına bi çiğ köfte yoğurursunus artıkın müfettiş bey dimi ya koğuşta bayram havası olur ne güzel Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 aman ne iyiiii bütün bunların hatırına bi çiğ köfte yoğurursunus artıkın müfettiş bey dimi ya koğuşta bayram havası olur ne güzel fırsatçııı..iyiki bi iyi olduk dedik..nasıl istiyon bakem..isotlu mu... ..isotsuz mu... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 siz bana fırsatçı deme cüretinimi gösterdiniz ne alakası var fırsatçılıkla ben ağayım ağaaaa burası benim çöplük anlıycan şimdi başla bakem isotsuz çiğ köfte olmaz şair müfettiş köftesi yicez amannn ne güzel komiserde gelir kurarız şahane bi sofra of beeeeeeeee yaşamak bu işte yardıma ihtiyacınız olursa deyin şair müfettiş bey size yamak verim Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 yahu bu karakolda ayna ne tarafta Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 yahu bu karakolda ayna ne tarafta aha yamakta düştü Alıntı
Φ Taş Yürek Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 ooo çiğköfte ooo ooooo ne iyi ettinde akıl ettin ağam sayende çiğ köfte yiyecez istanbulda yediğimiz gibi kısır yemeyiz inşallah müfettiş bey anlıyordur çiğköfteden dimi Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 offffffffffff offf benide alın içeri kendime ceza veriyorum 2 gün 2 gece 48 saat katıksız hapis anasını satıyım !!! Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 anlıyorum..anlıyorum.. çiğköfteden..ehh..yapam hadi size..güzellik olsun..yeşilliğide bol olsun dimi..şöyle marul arası acılı çiğ köfte.. komserim mapus senide çeker gibi.. ...ranza yastık çarşaf...sorun yaşarsan..gözkırp..ayarlarız...içeride bizden sorulur... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 offffffffffff offf benide alın içeri kendime ceza veriyorum 2 gün 2 gece 48 saat katıksız hapis anasını satıyım !!! hihi sizdemi komiserim tabi ya ben gibi ağası olan koğuş böyle özendirir insanı yaaa ben bi başkayım şair müfettiş bey başla yoğurmaya köfteleri komiserimizin hoşgeldin partisini yapalım Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 müfettiş bey şu çiğköfteler gelsin artık he cezam dolmak üzere şimdi seni bekleyemeyiz burda işimiz gücümüz var daha işkence edilecek mahkumlar var asılacak kesilecek üüü iş baştan aşmış sallanmayın pls yav Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 müfettiş bey şu çiğköfteler gelsin artık he cezam dolmak üzere şimdi seni bekleyemeyiz burda işimiz gücümüz var daha işkence edilecek mahkumlar var asılacak kesilecek üüü iş baştan aşmış sallanmayın pls yav abidik gubidik tvis yapmıyos heral kumiserim ..elimizdeki köfte yoğurmacı..hemde çiğinden..hem sende mahkumsun artık..bir marol kap gel bakam.. ............. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 abidik gubidik tvis yapmıyos heral kumiserim ..elimizdeki köfte yoğurmacı..hemde çiğinden..hem sende mahkumsun artık..bir marol kap gel bakam.. ............. he ya koş çabuk marul maydonoz salça gtir hadi bakem komiserim artık bırakmayıs çıkamassınız Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 habu yetermi bahçede buldum Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 habu yetermi bahçede buldum hani köfte yaaaaaaaaa yakacam koğuşu getirin şu köfteyi artık:glare: Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 ne bi arası...senin kaderin temizliçilik..hadee süpürge elde..toz bezi yan cepte.. iş başınaaa.. ........ karakola düşen yandı valla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.