Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 ağam aşkındanmı ölüyorsun ne oldu sana hangi vijdansız getirdi seni bu hale size aşık olduğumu ne çabuk unuttunuz komiserim :wub: Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 ama ağam siz bir mahkumsunuz bense bir devlet adamı nasıl olacak bu iş Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 ama ağam siz bir mahkumsunuz bense bir devlet adamı nasıl olacak bu iş haklısınıss şimdi sizin işlediğiniz o kadar faili meçul olayı herkeze söyleyip sizi buraya almanın bi alemi yok Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 şşşşttt gardıyanınız geldı haberınız yokmu ben gardıyan oldum aramısda kalsın yakında karakolun sahıbı olmayı dusunuyom aman yagmur yureklı duymasın Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 şşşşttt gardıyanınız geldı haberınız yokmu ben gardıyan oldum aramısda kalsın yakında karakolun sahıbı olmayı dusunuyom aman yagmur yureklı duymasın ama nasıl olur jön sen benim koğuşumun en tünelci mahkumu bir o kadarda iş yapmas belgeli olanıydın seni gardiyan yaptılarsa beni niye müdür yapmadılar teessüf yani,pes yani,yani bu kadar olmaski yaa Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 kim kimi koltuğundan indirir..kimin gözü kimin koltuğundadır..burada neler olmaktadır.. ...kurmayın kulis..komiserime her türlü komplodan sizi men ederim..neredesin komiserim..kazılır arkandan kuyular..jön haince planlar yapmaktadır.. .... ... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 kim kimi koltuğundan indirir..kimin gözü kimin koltuğundadır..burada neler olmaktadır.. ...kurmayın kulis..komiserime her türlü komplodan sizi men ederim..neredesin komiserim..kazılır arkandan kuyular..jön haince planlar yapmaktadır.. .... ... SENİİ İSPİYONCUU SENİİİİİİİİ.....CIXXXXSSSSS HİÇÇ YAKIŞTIRMADIMMMM...CIXXS CIXSS Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 kız senin o yanaklarını var ya..çimçik..çimçik..çimçiklerim.. ...kız sen ne dersin kız..figgaro abine..komserimize hain pusular kurulurken..kayıtsız mı kalalım..sevmezmisin hiç..biricik komserimizi.. ...haa..söyle bakiim..günüm ışığım geceleri kaybolanım.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 abi benim IQ firarda(toparlayamıyomm)... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 höööödd ne oluyo burda ben bu gardıyanlıgı beceremedım ıstıfa edıyorum tunel kazmaya devam Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 tekrar mahkum olmamın serefıne Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 ay ay ayyy koğuşum özlemişim burayı yaaa yokmu ağasına ikramda bulunacak akıllı bi mahkum Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 malesef...ben biraz noksanım..akıldan.. ....git git gelme günlerce..bırak buralarda marabalarını bi çare ve sonrasın da sahte gülücük ve sevgi serenatlarınla birşeyler iste..neden hep azsın yettim dediğinde..hem biz nasıl veririz..olmayanı bizde.. ..... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 malesef...ben biraz noksanım..akıldan.. ....git git gelme günlerce..bırak buralarda marabalarını bi çare ve sonrasın da sahte gülücük ve sevgi serenatlarınla birşeyler iste..neden hep azsın yettim dediğinde..hem biz nasıl veririz..olmayanı bizde.. ..... ağalık böyle bişey ama bide mütevazilik yapmak lazım şimdi size bi ziyafet verirdim ama gece olmuş yaaa nasipse başka zaman inşallahhh Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 ağalık böyle bişey ama bide mütevazilik yapmak lazım şimdi size bi ziyafet verirdim ama gece olmuş yaaa nasipse başka zaman inşallahhh beklerem..beklerem..hem de bir çocuk kimin..prinçli sütlaça olan aşkımı bilirsin..ben ondan isterem..AGAAAAMMM...tımam mı.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 ağa sütlaçmı yapar beee yapmazzz hani malzeme olsa belkide yok maleseff Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 ağanız size mantı yapcaktıda yapamadı üzgünüm ortam değişikmiş tutturamadım ayarı ama denedim yaaaa Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 yemiş gibi olduk ağam eline sağlık ama ağa mantı yaparmıydı yav yakışırmı sana Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 yemiş gibi olduk ağam eline sağlık ama ağa mantı yaparmıydı yav yakışırmı sana yapmazmıııı konu ben olunca mantıda yakışır komiserim bak mütevazilik nasıl,işte ben buyum bilirsiniz çok mütevazi olduğum için Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 ya agam..sığınaraktan da affına..istirhamımı belirtmek isterim ..mütevazi ağam..marabaları için yaşayan ağam..lahmacun çekti canımız yaaa...hani şu küçük küçük olanından..fındık lahmacun..hadi bize yapsana...şimdiktende beklerem..bir elimde limon..bir elimde de maydonoz... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 ya agam..sığınaraktan da affına..istirhamımı belirtmek isterim ..mütevazi ağam..marabaları için yaşayan ağam..lahmacun çekti canımız yaaa...hani şu küçük küçük olanından..fındık lahmacun..hadi bize yapsana...şimdiktende beklerem..bir elimde limon..bir elimde de maydonoz... çok beklersin dahaaa içimden geldi bi mantı yapayım dedim özel istekler gelmeye başladı ben aşçımıyım yaaa ağayım ağaaaaa Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 çok beklersin dahaaa içimden geldi bi mantı yapayım dedim özel istekler gelmeye başladı ben aşçımıyım yaaa ağayım ağaaaaa tamam..tamam..zaten şımaranda kabahat..bi kandık sana..taş attın kafamıza.....dominant .! sendee... Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 çok beklersin dahaaa içimden geldi bi mantı yapayım dedim özel istekler gelmeye başladı ben aşçımıyım yaaa ağayım ağaaaaa ağam bende tarhana çorbası isterim Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 şu karakolun bitarafınıda internet kafe mi yapsak yav Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.