Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

valla ben sucsuzum aplacim,ben burayi pastane pardon postane sanmistim.. :blush::crying: gidiyim,sonra ziyarete gelirim yine

kal kısss başka yerde ben gibi güzel,sevecen ve mütevazi bir ağa bulamazsın söyliyim -_-:D

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

karakolcuk..çok sıkıcı bu gün... :( ...bi hareket yok...yangın yeri olmalı buraa..çığlıklar, kırbaç sesleri..kancadaki filistin askıları..domuz bağıyla kıpırdamaksız duran bir masum.. :devil: ..nerdesiniz karakol cellatları..baltanız mı kördür..elektriksiz mi sandalyeniz..ödemediniz mi yoksa faturaları..yüreğine yağmur yağan ,yolda geldiğin son..vicdanmıdır..ey sen..! bakışıyla şimşekler çakan..kışın çirkinliğini yüzüne vuran..yazgüzeli..yoksa sende yorgun mu düştün..uğraşacam diye..karakol fanileriyle.. :lol::lol: ..yahu ne yazıyorum..bende bilmiyorum haa..delirteç oldum herhal küflü hücremde.. :)..ya benii hava almaya çıkarın..yoksa şişiririm kafanızı... :zorro:

Gönderi tarihi:

karakolcuk..çok sıkıcı bu gün... :( ...bi hareket yok...yangın yeri olmalı buraa..çığlıklar, kırbaç sesleri..kancadaki filistin askıları..domuz bağıyla kıpırdamaksız duran bir masum.. :devil: ..nerdesiniz karakol cellatları..baltanız mı kördür..elektriksiz mi sandalyeniz..ödemediniz mi yoksa faturaları..yüreğine yağmur yağan ,yolda geldiğin son..vicdanmıdır..ey sen..! bakışıyla şimşekler çakan..kışın çirkinliğini yüzüne vuran..yazgüzeli..yoksa sende yorgun mu düştün..uğraşacam diye..karakol fanileriyle.. :lol::lol: ..yahu ne yazıyorum..bende bilmiyorum haa..delirteç oldum herhal küflü hücremde.. :)..ya benii hava almaya çıkarın..yoksa şişiririm kafanızı... :zorro:

altı üstü çay istiyorum,tatlı istiyorum bide bikaç bişey... -_- yani figgaro ne kötülüğümü gördünüs :devil: hani dedim bikaç defa küllerinisi savuracam diye ama hiç yaptımmı hee söyle :D

Gönderi tarihi:

altı üstü çay istiyorum,tatlı istiyorum bide bikaç bişey... -_- yani figgaro ne kötülüğümü gördünüs :devil: hani dedim bikaç defa küllerinisi savuracam diye ama hiç yaptımmı hee söyle :D

valla ben hiç görmedim birkaç kişinin böbreklerini çıkarmıştı okadar oda iyi niyetle yani böbreklerinde taş vardı adamların almaya çalışıyordu iyi niyetli ağam ağanızın kıymetini bilin B)

Gönderi tarihi:

valla ben hiç görmedim birkaç kişinin böbreklerini çıkarmıştı okadar oda iyi niyetle yani böbreklerinde taş vardı adamların almaya çalışıyordu iyi niyetli ağam ağanızın kıymetini bilin B)

duyuyorsunuz dimi B) ben eşi benzeri olmayan bir ağayım B):devil:

Gönderi tarihi:

zaten cezanın çoğunu dışarda geçirdin sana koymaz 2-3 gün kilitli kalmak idare et jön memur yapacam seni bu karakola :D

alaaaa memur olacam :sorcerer: yok ya ben memur olmak ıstemem gardıyan olsam :unsure::grin:

Gönderi tarihi:

figgaromm şoparımm mazoistimm...abicimm sen hastamısınnn..ceza içinn bu kadar gönüllü birini daaa önce hiç görmedimm allam allam :9

kız çıldırık..sen daha ne gördün ki..bir alman düşünür derki..insanın en büyük günahı doğmuş olmasıdır....sen değilmisin..çoğu zaman hüzün hezeyanları yapan..yaşamın anlamsızlığı..ve üzücülüğü karşısında mutsuzluk harmonileri sergileyen..yer yer güldürmüş olsamda seni..bişe değiştimi sende..ben acıyı gönüllü..sen gönülsüz yaşayansın..aramızdaki fark..benim kapımı hep açık bırakmamdır..geldiğinde o...kızdırdın beni..hem sensin şopar..sevmiyorum artık seni.. :) ....yok yok..kıyamam sana..ama anla..abin..saygı ister..

Gönderi tarihi:

şu garip halimden bilen işveli nazlııııııı

gönlüm hep seni arıyor neredesin sennnnn B) off beeeeee

ne oluyor bakim burda :angry: çabuk bana ziyafet hasırlayın :devil: o kadar doğum günümüz filan geçti ses yok istemeden bişey gelmiyor maşallah -_- bana,ben gibi bir ağaya bu olurmu yaa :lol::wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.