Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 yazarıs ışık hanumda halim yok... maalesef suç işlemek bile içimden gelmiyo.... Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 yok yasıklık halim yokta.. işte oruçluyus ya.. hasretle iftarı bekliyorum Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 allah kabul etsin arkadaş... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 iftarda ne yicem ben söyleyin bakim tatlıyıda unutmayın olurmu Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 iftarda ne yicem ben söyleyin bakim tatlıyıda unutmayın olurmu iftarda sana soğuk olarak "şehir elektriği", sıcak olarakk buhar banyosu (540 c.dikkatini çekerim) tatlı olarakta...buz banyosu... ayyyy ne fenayımm ya..kıyarmıyımm ben güselyasaaaa yasssıkkkkkk Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 iftarda sana soğuk olarak "şehir elektriği", sıcak olarakk buhar banyosu (540 c.dikkatini çekerim) tatlı olarakta...buz banyosu... ayyyy ne fenayımm ya..kıyarmıyımm ben güselyasaaaa yasssıkkkkkk kıss istesende yapamassın kiiii kıyamazsın dimii ben çok tatlıyım yaa o yüzden ben biliyorum Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 valla..mevzu tatlıysa..üstüne üstlük prinçli sütlaç sa..kıyarım..ham yaparııım... .. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 valla..mevzu tatlıysa..üstüne üstlük prinçli sütlaç sa..kıyarım..ham yaparııım... .. sütlaç canavarııı figgaroo gitte bi zahmet sütlaç yap barii iftara Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 sütlaç canavarııı figgaroo gitte bi zahmet sütlaç yap barii iftara bilmem ki yapmasını ..ben sadece yerim.. ..ama sütle princi al dersen..alırım..bi zahmette sen yaparsın herhal..dimi..ağasın falan ama..eminim iyide sütlaç yaparsın.. ..bilesin ki figgaronun gönüllü köleliği midesinden geçer.. .. Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 bende puding isterim ağam Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 amanda yağmur yürekli.. onlar yapmass sana ben getiriyim sana..... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 bende puding isterim ağam komiserim öyle deme herkezin içinde puding muding yaaa gitti ağalık karizmam neli istersiniz acaba kakaolu,vanilyalı,çilekli Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 komiserim öyle deme herkezin içinde puding muding yaaa gitti ağalık karizmam neli istersiniz acaba kakaolu,vanilyalı,çilekli pardon ağam karizmanı farketmedim muzlu yokmu muzlu Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 amanda yağmur yürekli.. onlar yapmass sana ben getiriyim sana..... ağam kızar valla teessüf eder Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 ağam kızar valla teessüf eder kızarım valla yalan değil size benden başkası puding yapsın yıkarım bu koğuşu başına ama sizde başkasının yaptığı pudingi yemezsiniz dimi komiserim Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 günışığı sen gülme kız yerleri süpür Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 olduuuuuuuu ..! gössslerimm dolduuuu ...! ..başka emrinisss?! Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 olduuuuuuuu ..! gössslerimm dolduuuu ...! ..başka emrinisss?! bide bize akşam için sarma yap güzel olsun bak karışmam canım Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 bide bize akşam için sarma yap güzel olsun bak karışmam canım tamam yapayım da ..ne sarayımm?patlayıcı olarak ne kullanayım? Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 bide bize akşam için sarma yap güzel olsun bak karışmam canım ağam bu kızdan tırstım ben sen halledersin artık ez onu ağam ez arkanda ben varım korkma Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 ağam bu kızdan tırstım ben sen halledersin artık ez onu ağam ez arkanda ben varım korkma Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 olmaz komiserim bu tatlı kıza kıyamam ben nede olsa güzel sevecen ve mütevazi bir ağayım,yapamam bunu kıs günışığı kıymetimi bilde akşama börek aç yürüüü Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 noluyor burada. ..nedir..ne değildir..kim kime ne yapmıştır..kim kimin kafasını kaşımıştır..tatlı sütlaç falan derken...hade bir köpüklü kahve yapın..hep beraber içelim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.