Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl yazarıs ışık hanumda halim yok... maalesef suç işlemek bile içimden gelmiyo....
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl yok yasıklık halim yokta.. işte oruçluyus ya.. hasretle iftarı bekliyorum
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl iftarda ne yicem ben söyleyin bakim tatlıyıda unutmayın olurmu iftarda sana soğuk olarak "şehir elektriği", sıcak olarakk buhar banyosu (540 c.dikkatini çekerim) tatlı olarakta...buz banyosu... ayyyy ne fenayımm ya..kıyarmıyımm ben güselyasaaaa yasssıkkkkkk
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl iftarda sana soğuk olarak "şehir elektriği", sıcak olarakk buhar banyosu (540 c.dikkatini çekerim) tatlı olarakta...buz banyosu... ayyyy ne fenayımm ya..kıyarmıyımm ben güselyasaaaa yasssıkkkkkk kıss istesende yapamassın kiiii kıyamazsın dimii ben çok tatlıyım yaa o yüzden ben biliyorum
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl valla..mevzu tatlıysa..üstüne üstlük prinçli sütlaç sa..kıyarım..ham yaparııım... ..
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl valla..mevzu tatlıysa..üstüne üstlük prinçli sütlaç sa..kıyarım..ham yaparııım... .. sütlaç canavarııı figgaroo gitte bi zahmet sütlaç yap barii iftara
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl sütlaç canavarııı figgaroo gitte bi zahmet sütlaç yap barii iftara bilmem ki yapmasını ..ben sadece yerim.. ..ama sütle princi al dersen..alırım..bi zahmette sen yaparsın herhal..dimi..ağasın falan ama..eminim iyide sütlaç yaparsın.. ..bilesin ki figgaronun gönüllü köleliği midesinden geçer.. ..
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl amanda yağmur yürekli.. onlar yapmass sana ben getiriyim sana.....
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl bende puding isterim ağam komiserim öyle deme herkezin içinde puding muding yaaa gitti ağalık karizmam neli istersiniz acaba kakaolu,vanilyalı,çilekli
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl komiserim öyle deme herkezin içinde puding muding yaaa gitti ağalık karizmam neli istersiniz acaba kakaolu,vanilyalı,çilekli pardon ağam karizmanı farketmedim muzlu yokmu muzlu
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl amanda yağmur yürekli.. onlar yapmass sana ben getiriyim sana..... ağam kızar valla teessüf eder
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 18 yıl ağam kızar valla teessüf eder kızarım valla yalan değil size benden başkası puding yapsın yıkarım bu koğuşu başına ama sizde başkasının yaptığı pudingi yemezsiniz dimi komiserim
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl olduuuuuuuu ..! gössslerimm dolduuuu ...! ..başka emrinisss?! bide bize akşam için sarma yap güzel olsun bak karışmam canım
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl bide bize akşam için sarma yap güzel olsun bak karışmam canım tamam yapayım da ..ne sarayımm?patlayıcı olarak ne kullanayım?
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl bide bize akşam için sarma yap güzel olsun bak karışmam canım ağam bu kızdan tırstım ben sen halledersin artık ez onu ağam ez arkanda ben varım korkma
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl ağam bu kızdan tırstım ben sen halledersin artık ez onu ağam ez arkanda ben varım korkma
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 18 yıl olmaz komiserim bu tatlı kıza kıyamam ben nede olsa güzel sevecen ve mütevazi bir ağayım,yapamam bunu kıs günışığı kıymetimi bilde akşama börek aç yürüüü
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 18 yıl noluyor burada. ..nedir..ne değildir..kim kime ne yapmıştır..kim kimin kafasını kaşımıştır..tatlı sütlaç falan derken...hade bir köpüklü kahve yapın..hep beraber içelim...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.