Φ günışığı Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 tamamen bağlantının suçu Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 figaarrooo yasık sana ya..hepten uçmuşsunn....ee tabii nolcakk..bu karakolunn nemli duvarları iyice sulandırdı beynini..bide tabii hanım ağanın dırdırı... hanım ağamı hani nerdeee.. ...ne karakolu ...ne zındanı.. ..... uçsuz bucaksız vahalarda.. oturmuş bir hurma ağacının altında.. POL VE VİRJİNİ.. klasiğini okurum ben.. yanı başımda bir pınar.. uçuşur rengarenk kelebekler.. ıhııı..gördün mü bir balık atladı.. dereden.. haymağım kadifeden.. uyurum gece kuşlarım..hayvanlarımla.. bir yanımda yılanım.. bir yanımda kartalım.. bal getirir..arılarım.. şeker kanatlılarım.. karakollarmı...pehhh... beni zincire vuracak olanın..önce kendisinin zincirlerinden kurtulması lazım... günışığı...biricik müttefikim... ben biraz daha hayallere dalayım... sus haaa...kimseye deme..hayallerim falan..karakol zebanilerim..düşüncem suçlusu falan sanıp..düşündürtmezler...düşüncesizler... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 herşeyimizi işgal edebilirler...ama düşüncelerimizi asla... sen hayal kurmaya devam et.....(aramısda kalacak sözzz... ) insan hayal ettiği müddetçe yaşarmışşş..(ama ne garip ben kahroluyorum...) Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 hayallerin mi seni kahreden..sakın onlar gerçekler olmasın..gün ışığı rahat ol..rahat..herşey olacağına varır. .doğru yöndeyse bu ayaklar gideceği yere varır..eee..yaşanacak olan acıysa da..paşa paşa yaşanır..o da geçer..kızz..küçük civciv. .neler anlattırıyorsun..figgaro abine..hadi gel kendine..alt edilecek bir ağa ve..yardakçıları var... ... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 oke sevgili arkadaşımm...tşk. Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 hayallerin mi seni kahreden..sakın onlar gerçekler olmasın..gün ışığı rahat ol..rahat..herşey olacağına varır. .doğru yöndeyse bu ayaklar gideceği yere varır..eee..yaşanacak olan acıysa da..paşa paşa yaşanır..o da geçer..kızz..küçük civciv. .neler anlattırıyorsun..figgaro abine..hadi gel kendine..alt edilecek bir ağa ve..yardakçıları var... ... hmm demek öyle he yardakçı hee müfettiş dedik bağrımıza bastık senin yaptığına bak yazıklar olsun sana verdiğim emeklere oysaki en iyi mahkumlarımdan biri yapmıştım seni canlı bomba olarak rakip karakola gönderecektim ama artık unut bunları şansını kaybettin müfettiş bey seni kovirim bu karakoldan get bidahada gözüme görünme dur dur hop nereye cezan bitmedi daha hücreye hadi bakiim kırk gün kırk gece katıksın hücre cezası günışığı sende bu müfettişi dinlediğin için 4 gün 4 gece bonus hücre cezası kazandın hade bakiim Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 pardon .. ..komiser bey..hücrede, yemek neyim vericeksiniz dimi..temiz de bir çarşaf mümkünse..bir pakette Murattı sigarası..heheuheheuheheh.. ..birde ellibir keğadı alayım..canımız sıkılır günışığyla pişpirik,ihalem falan oynarız.. Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 heee istersen canlı müzikte göndertiim kulaklarınızın pasıda silinir malum hücrelerimiz pek sessizdir böcek ve fare sesinden başka bişe duyulmaz müziksiz olmaz hemen göndertiyorum başka siparişiniz varmıydı Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 bide acılı adana..artı şalgam..tımam..tımam..kızmayın..hepsi bu.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 duuu şimdi işim var...ama gelcemmm..benim yüzümden ceza almana gönlüm elvermezz...ben yatarım hücrede yalnız..kosmerimm itirasııımmm varrrrr ...gelince yazarım dilekçemi ..şimdi bye.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 nese yenı kısıler gelıyor hucreye bende tek basıma sıkılmıstım bu hucrede gunısıgı gelırken tavlada getır fıgaro sende fener getır Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 jön tavlayı getirdimm...gelde sana tavla öğreteyim ya da pamuk yürekliyle oynayalımm...şeyine...ben kazanırsamm herkess özgür olaccak..o kazanırsa artıkk bilemiyommm figarroo çıık hücrenden ben devralacam nöbetii...kıyamam ben saaanaaaa Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 jön tavlayı getirdimm...gelde sana tavla öğreteyim ya da pamuk yürekliyle oynayalımm...şeyine...ben kazanırsamm herkess özgür olaccak..o kazanırsa artıkk bilemiyommm figarroo çıık hücrenden ben devralacam nöbetii...kıyamam ben saaanaaaa ben kumar oynamayı sevmem ama bu kadar kişiyi heveslendirip üzmek zevkli olur heralde tamam varım nede olsa ben yeneceğim ve iyi mahkum günışığı kötü komiser taş yürekliye karşı..................... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 ben hepinize küstüm işte Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 jön tavlayı getirdimm...gelde sana tavla öğreteyim ya da pamuk yürekliyle oynayalımm...şeyine...ben kazanırsamm herkess özgür olaccak..o kazanırsa artıkk bilemiyommm figarroo çıık hücrenden ben devralacam nöbetii...kıyamam ben saaanaaaa Ayyyyy ... şunun avatarındaki yüzüne bakın... ...kız somurtkan civciv..ne işin var senin..ıssız hücreler ..köhne köşelerde..bırak figgaro abin yatar..üç bin on ikiyüz bin bilmem kaç baloncuk yuttum...yıl daha... ...jön cüm..fener hazır..yedekte kürek te getirdim.. ..günüm ışığım geceleri kaybolanım..iki mars bi düz..bitir..komiserin işini... ... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 ben kumar oynamayı sevmem ama bu kadar kişiyi heveslendirip üzmek zevkli olur heralde tamam varım nede olsa ben yeneceğim ve iyi mahkum günışığı kötü komiser taş yürekliye karşı..................... yeri ve zamanı belirle pamuk yüreklii.... tavlayı öğretmek zevk olacakk benim içinn... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 ben hepinize küstüm işte amanda aman..ne olmuşş güselyazımıza..ilgisisssmii kalmışşş yoksaaaa gel hadi gelll...hanım ağa olmak bu kadar mutlu ediyorsa seni gell oll kısss....birileri mutlu olsun barii Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 ben hepinize küstüm işte bana bı kahve yapta barısak hadı Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 ben hepinize küstüm işte ağam gel barışalım seninle küs kalmak işimize gelmez valla güzel ağam için Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 hepinize teşekkür ediyorum ben gibi güzel,tatlı,sevecen ve mütevazi bir ağa daha olmadığını biliyorsunuz dimi bildiğinizi gördüm rahatladım yaaa canlarım benimmm ağanız sizi hiç bırakırmı yaaa.. Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 agaaa büyüksüüünnnn ben senin kıymetini biliyorum ağam Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 var mı bi vukuat..gün ışığı ordamısın..berkemal mı..berkemal mı..asayiş... ....çook sessiz..fırtına öncesi mi... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 ASAYİŞ BERKeMAL..abicim...kimseler yok ortada..oruçç olunca...yazamıyo kimse sanırım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.