Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

figaarrooo yasık sana ya..hepten uçmuşsunn....ee tabii nolcakk..bu karakolunn nemli duvarları iyice sulandırdı beynini..bide tabii hanım ağanın dırdırı... :D:stuart:

hanım ağamı hani nerdeee.. :unsure: ...ne karakolu ...ne zındanı.. :) .....

uçsuz bucaksız vahalarda..

oturmuş bir hurma ağacının altında..

POL VE VİRJİNİ..

klasiğini okurum ben.. :lol:

yanı başımda bir pınar..

uçuşur rengarenk kelebekler..

ıhııı..gördün mü bir balık atladı..

dereden.. B)

haymağım kadifeden..

uyurum gece kuşlarım..hayvanlarımla..

bir yanımda yılanım..

bir yanımda kartalım..

bal getirir..arılarım..

şeker kanatlılarım..

karakollarmı...pehhh... :angry:

beni zincire vuracak olanın..önce kendisinin zincirlerinden kurtulması lazım...

günışığı...biricik müttefikim... :wub:

ben biraz daha hayallere dalayım...

sus haaa...kimseye deme..hayallerim falan..karakol zebanilerim..düşüncem suçlusu falan sanıp..düşündürtmezler...düşüncesizler... :stuart:

Gönderi tarihi:

hayallerin mi seni kahreden..sakın onlar gerçekler olmasın..gün ışığı rahat ol..rahat..herşey olacağına varır. -_- .doğru yöndeyse bu ayaklar gideceği yere varır..eee..yaşanacak olan acıysa da..paşa paşa yaşanır..o da geçer..kızz..küçük civciv. :wub: .neler anlattırıyorsun..figgaro abine..hadi gel kendine..alt edilecek bir ağa ve..yardakçıları var... :angry: ... :lol:

Gönderi tarihi:

hayallerin mi seni kahreden..sakın onlar gerçekler olmasın..gün ışığı rahat ol..rahat..herşey olacağına varır. -_- .doğru yöndeyse bu ayaklar gideceği yere varır..eee..yaşanacak olan acıysa da..paşa paşa yaşanır..o da geçer..kızz..küçük civciv. :wub: .neler anlattırıyorsun..figgaro abine..hadi gel kendine..alt edilecek bir ağa ve..yardakçıları var... :angry: ... :lol:

hmm demek öyle he yardakçı hee müfettiş dedik bağrımıza bastık senin yaptığına bak :( yazıklar olsun sana verdiğim emeklere oysaki en iyi mahkumlarımdan biri yapmıştım seni canlı bomba olarak rakip karakola gönderecektim ama artık unut bunları şansını kaybettin müfettiş bey seni kovirim bu karakoldan get bidahada gözüme görünme :chris:

dur dur hop nereye cezan bitmedi daha hücreye hadi bakiim kırk gün kırk gece katıksın hücre cezası :angry:

günışığı sende bu müfettişi dinlediğin için 4 gün 4 gece bonus hücre cezası kazandın hade bakiim B)

Gönderi tarihi:

pardon .. :blushing: ..komiser bey..hücrede, yemek neyim vericeksiniz dimi..temiz de bir çarşaf mümkünse..bir pakette Murattı sigarası..heheuheheuheheh.. :P..birde ellibir keğadı alayım..canımız sıkılır günışığyla pişpirik,ihalem falan oynarız..

Gönderi tarihi:

jön tavlayı getirdimm...gelde sana tavla öğreteyim :D ya da pamuk yürekliyle oynayalımm...şeyine...ben kazanırsamm herkess özgür olaccak..o kazanırsa artıkk bilemiyommm :P figarroo çıık hücrenden ben devralacam nöbetii...kıyamam ben saaanaaaa :)

ben kumar oynamayı sevmem ama bu kadar kişiyi heveslendirip üzmek zevkli olur heralde tamam varım :devil: nede olsa ben yeneceğim :chris:

ve iyi mahkum günışığı kötü komiser taş yürekliye karşı.....................

Gönderi tarihi:

jön tavlayı getirdimm...gelde sana tavla öğreteyim :D ya da pamuk yürekliyle oynayalımm...şeyine...ben kazanırsamm herkess özgür olaccak..o kazanırsa artıkk bilemiyommm :P figarroo çıık hücrenden ben devralacam nöbetii...kıyamam ben saaanaaaa :)

Ayyyyy ... şunun avatarındaki yüzüne bakın... :wub: ...kız somurtkan civciv..ne işin var senin..ıssız hücreler ..köhne köşelerde..bırak figgaro abin yatar..üç bin on ikiyüz bin bilmem kaç baloncuk yuttum...yıl daha... :lol: ...jön cüm..fener hazır..yedekte kürek te getirdim.. ;) ..günüm ışığım geceleri kaybolanım..iki mars bi düz..bitir..komiserin işini... :chris: ...

Gönderi tarihi:

ben kumar oynamayı sevmem ama bu kadar kişiyi heveslendirip üzmek zevkli olur heralde tamam varım :devil: nede olsa ben yeneceğim :chris:

ve iyi mahkum günışığı kötü komiser taş yürekliye karşı.....................

yeri ve zamanı belirle pamuk yüreklii.... :) tavlayı öğretmek zevk olacakk benim içinn... :)

Gönderi tarihi:

01022004192108-1.jpg

hepinize teşekkür ediyorum :clover:

ben gibi güzel,tatlı,sevecen ve mütevazi bir ağa daha olmadığını biliyorsunuz dimi B) bildiğinizi gördüm rahatladım yaaa :D:wub: canlarım benimmm ağanız sizi hiç bırakırmı yaaa.. :wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.