Φ günışığı Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 alkollu araba kullanıp ufak bı kaza yaptım 2 gun kendıme hucre cezası verıyorum neeeeeeee!!!!!! ne kadar ayıppppp!!!!! nasıı yaparsıınn böle bi şeyiiii... içerken nie beni çağırmadınn.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 jön hani benim kahvem uyuşuk mahkumm kıss günışığı seni bira fıçısına atıcam sevinebilirsin güselim Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 sabahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhın 9 u aloooooooooooo herkesler uyansın burası karakol yaw.bu kadar uyunur mu Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 neeeeeeee!!!!!! ne kadar ayıppppp!!!!! nasıı yaparsıınn böle bi şeyiiii... içerken nie beni çağırmadınn.. harbiden yaa..kuralım bir ara bir çilingir sofrası.. ...yakışır buzbağ rakılar..boğalar gibim tokuşturur kadehlerimizi..alemin feyzine dalarız..amman şafaklar açmasın.. .....gız günışığı naparsın..figgaro abin kurbandır yoluna haaa bilesin ..öyle heryerde de içme..eksik yaparlar.. ..gudretli abine yeniden kulaktan tesbihler yaptırtma.. senin için bırak kulaktan tespihi..kafataslarından yere kalebodur neyim bile döşerim...mahpusluk zaten her dem çeker beni.. elinde bir buzbağ şişe.. dolanırım köşe köşe.. şimdi karakola düşe.. hop tirina tirinomda.. jopa tirina tirinoom.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 içelim abicim ya....anasunu satayrumm... "öğrendim alemin sırrı nedir....dünyanın merkezi bu meyhanedir... koy koy koy koy koy..koy koy koy koy koy doldur bak efkarlandım yine bu gece.. koy koy koy koy koy..koy koy koy koy koy dostlar gitmeden gizlice... " Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 ben ki gönüllü saki sense karşımda Hale SOYGAZİ.. çal kemancı, içli içli.. figgaro yine keyifli.. **** vurur şavkı mehtabın.. hep dem içerim,hicranım.. deniz kıyısı ,takalar.. günışığı bu gece daha çook uzar.. **** etraf meşkimize çatlar.. hasittir o, hain karanlıklar.. güzellikti..manikürdü derdine .. bu mapus bizi bozar.. saygılar... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 ben ki gönüllü saki sense karşımda Hale SOYGAZİ.. çal kemancı, içli içli.. figgaro yine keyifli.. **** vurur şavkı mehtabın.. hep dem içerim,hicranım.. deniz kıyısı ,takalar.. günışığı bu gece daha çook uzar.. **** etraf meşkimize çatlar.. hasittir o, hain karanlıklar.. güzellikti..manikürdü derdine .. bu mapus bizi bozar.. saygılar... hani abicim erkenden kaçmışsınıs gene...kimseler yokkkkk.... "ben yalnızım .ben yalnızım..şu karakolda yalnızımmmmm " Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 ben geldim ışık kıs. nbr. günaydın. bisi adamdan mı saymıyon kimse yokmuş ne demek bu? Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 ben geldim ışık kıs. nbr. günaydın. bisi adamdan mı saymıyon kimse yokmuş ne demek bu? günaydın elektro...ne demek ayıpsın ben geceden bahsediyordum Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 amanınnnnnn benim güsel mahmum arkadaşlarım kimlerde varmış,kimler ağasını çok severmiş hadi güsell bi iftar hasırlayın bana,güzel ağanıs çok sever sizi hadi bakem canlarım benim Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 olduuuuuuuuuuuu....göslerimm dolduuuuuu..... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 olduuuuuuuuuuuu....göslerimm dolduuuuuu..... ağlama canım yaaa kıyamaz ağan sana seviyorum işte ben böyle sevgi dolu,güzel ve çokkk mütevazi olmamla bu günlere geldim yaaa... hadi kısss akşama şurda ne kaldı konuşcana işine bak güselimmm Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 hani abicim erkenden kaçmışsınıs gene...kimseler yokkkkk.... "ben yalnızım .ben yalnızım..şu karakolda yalnızımmmmm " benim tombiş yanaklı..somurtkan civcivim.. ...uyuyordu gece figgaro abin..yorgundu..kalma yalnız buralarda..kandıran falan olur..bak yemekti,sahurdu..başlamış bilem bitanesi.. .. geceler uzar gider.. haşindir işim.. uykululuk beni delerde geçer.. *** yalnız kalmış kuşların en miniği.. bak bir solukta figgaro abin koştu geldi.. *** ıssız karakolun soğuk duvarları.. ettiğin tutsaklık bedenimedir.. bak ruhum yeşil savanlarda.. yüzüme çarpar ılık ılık, rüzgarları.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 benim tombiş yanaklı..somurtkan civcivim.. ...uyuyordu gece figgaro abin..yorgundu..kalma yalnız buralarda..kandıran falan olur..bak yemekti,sahurdu..başlamış bilem bitanesi.. .. bana bişeymi dedinis acaba bay figgaro noldu sizde tatlımı yapcaksınız yoksa Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 tatlı dedinde..prinçli sütlaça bayılırım.. .. hayrola yemeğin üstünede tatlı mı istiyosun..ne gerek var tatlı yapmaya canım.. günışığı var yaaa.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 ha ha ha şimdi yakaladık saldırgan bebek aysum seni eet komserim bakıcısını ısıran bebek yakalandı Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 ha ha ha şimdi yakaladık saldırgan bebek aysum seni eet komserim bakıcısını ısıran bebek yakalandı Ben masumum Şuncağızcık dişle nasıl ısırabilirim Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 sen ısırırsın geçen sefer yakalayamadılar die bu sefer ole olmıycak. komserim yakaladık (ağzını bağlayın ısırmasın ) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 sen ısırırsın geçen sefer yakalayamadılar die bu sefer ole olmıycak.komserim yakaladık (ağzını bağlayın ısırmasın Kaçtım bile payyyy Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 tüh gene kaçırdık yaw bu seferle 5. oluyo kaçırışımıs neyse bi dahaki sefere Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 hanimini hüppen.. deziki banna repp repp.. kefeşte tayyuş.. illede şapka repp repp.. ne haber nitekim.. yine geldi şapka reepp..repp ağaçta gırtlak gırtlak gırtlağa repp repp.. şarkıyı burda.. yasaklısıktamı..saklısaaaakk.. oovv corç.. heheuuheheuuheheuuu...karakol kurtçuklarım... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 figaarrooo yasık sana ya..hepten uçmuşsunn....ee tabii nolcakk..bu karakolunn nemli duvarları iyice sulandırdı beynini..bide tabii hanım ağanın dırdırı... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 figaarrooo yasık sana ya..hepten uçmuşsunn....ee tabii nolcakk..bu karakolunn nemli duvarları iyice sulandırdı beynini..bide tabii hanım ağanın dırdırı... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.