Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Deli bunlar .. Bana bişey olmadan cıkıyım en iyisi sen de hani normal sayılmazsın yağmur yürekli komserim at bunu nezarete. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 sen de hani normal sayılmazsın yağmur yürekli komserim at bunu nezarete. Senin sıfatın ne bea.. At şunu dion Görürsünüz siz şikayet edicem sizi Kapattırcam burayı Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 senin beynin acımış.. ..otur şöyle yavrum..on kere derin nefes al..ver.. ..gel sana giotin kolleksiyonumu göstereyim..heh heee heehh..eğleniriz korkacak bişey yok. ..komserden emir gelmediği sürece..sana kimse zarar vermicek.. ... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 senin beynin acımış.. ..otur şöyle yavrum..on kere derin nefes al..ver.. ..gel sana giotin kolleksiyonumu göstereyim..heh heee heehh..eğleniriz korkacak bişey yok. ..komserden emir gelmediği sürece..sana kimse zarar vermicek.. ... :lol: Bırak beni koleksiyon falan görmek istemiorum Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 :lol: Bırak beni koleksiyon falan görmek istemiorum korktun mu.? Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 kendinize gelin beeee burda ağa var ağaaaaa... uykumuda böldünüz lüsumsuslarr Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 kendinize gelin beeee burda ağa var ağaaaaa... uykumuda böldünüz lüsumsuslarr Ağaya bak çay demle Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 kendinize gelin beeee burda ağa var ağaaaaa... uykumuda böldünüz lüsumsuslarr ağaya nezaret beleş. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Kıs naty burayı da dağıttın ha Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Dagıtırım huleeeyn Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Kıs naty burayı da dağıttın ha ALLAH bilir bu kısın odası da çok dağınıkır. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 ALLAH bilir bu kısın odası da çok dağınıkır. Ne bildin Odam falan toplu bi defa.. Kotlarım bi yerde badilerim bi yerde çantam bi yerde yaa Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Odam falan toplu bi defa.. Kotlarım bi yerde badilerim bi yerde çantam bi yerde yaa Böceklenir şimdi orası çıkamazlar da Dagıtırım huleeeyn Karakolun külhanbeyi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Böceklenir şimdi orası çıkamazlar da Deliye bak Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Ne bildin Odam falan toplu bi defa.. Kotlarım bi yerde badilerim bi yerde çantam bi yerde yaa ii bari napalım.benim odamda yaklaşık bi yıldır süprülmüyo örümceklerle koyun koyuna yatıyos. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 ii bari napalım.benim odamda yaklaşık bi yıldır süprülmüyo örümceklerle koyun koyuna yatıyos. Deliye bak Ya benim odam topludur da çalışma masam hiç toplu durmaz... Üstünde bir yığın kitap varr Bazen içimi daraltıyo bağırasım geliyo Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Ne bildin Odam falan toplu bi defa.. Kotlarım bi yerde badilerim bi yerde çantam bi yerde yaa sense bambaşka bir yerde.. ..diğer eşyaların da farklı yerlerde..işte buna dağınıklık diyorlar. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 kendinize gelin beeee burda ağa var ağaaaaa... uykumuda böldünüz lüsumsuslarr ağa dedik..bağrımıza bastık..yazık sana ettiğimiz emeklere. .yıllarca marabaların gördün bizi.sömürdün.kar ortağın komiserle yediniz bitirdiniz bizi sonu gelmez emirlerinizle..ne bayramlar ne görüşler herşeyden mahrumuz..hepsine göğüs gerdik..peki siz napıyorsunuz. .karakolu bastılar..bizi tutsakken tekrar tutsak ettiler..kılınız kıpırdamıyor..fön müş..manikür müş..çaymış.. cikletmiş. .yakındır aforozunuz..proleterya gümbürdemeye başlıyor..nerdesin gün ışığı..benim biricik müttefikim.en büyük günahım seni dinlememek oldu. .karanlık zindanımın yegane aydınlatıcısı.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 şaka şaka odam dağınıktır.annemin zoruyla süpürürüm.(zamanı belli olmas) ama bence tüm erkeklerin odası dağınıktır.(istisnalar hariç) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 sense bambaşka bir yerde.. ..diğer eşyaların da farklı yerlerde..işte buna dağınıklık diyorlar. Yuk yaa Ben elbiselerim bi yerde falan derken düzenden bahsediodum.. derli toplu yaanee Ama doğrusun ben bambaşka bi yerdeyim.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Yuk yaa Ben elbiselerim bi yerde falan derken düzenden bahsediodum.. derli toplu yaanee Ama doğrusun ben bambaşka bi yerdeyim.. yapma yaaaa.. ..ayy bi tuhaf oldum falaaann. ..yani sen bambaşka birimisin..yeri bambaşka..vıy.vıy.vıy..nerde..? JÜPİTERDE Mİ..? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 yapma yaaaa.. ..ayy bi tuhaf oldum falaaann. ..yani sen bambaşka birimisin..yeri bambaşka..vıy.vıy.vıy..nerde..? JÜPİTERDE Mİ..? Hayıııırr Mars Dostus yaane Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Hayıııırr Mars Dostus yaane yaane bizzz dostmuyuz. ..ayy sevindirik falaan oldum.. : ..siz hangi mahalledendiniz..?natiş hanım.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Efet dostus Aşağı mahalleden sen Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 kosmewrimisin bi sonrakii niki ne biliyomusun aysumm.."pamuk kalpli" bidaha duyarsam seni komiserin kalbine hakaret etmekten hücre cezası veririm he Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.