Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Misafir €L€KTRO_777
Gönderi tarihi:

Deli bunlar .. Bana bişey olmadan cıkıyım en iyisi :wacko::lol:

sen de hani normal sayılmazsın yağmur yürekli komserim at bunu nezarete. :devil:

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

sen de hani normal sayılmazsın yağmur yürekli komserim at bunu nezarete. :devil:

Senin sıfatın ne bea.. At şunu dion :angry:

Görürsünüz siz şikayet edicem sizi :angry: Kapattırcam burayı :angry::lol:

Gönderi tarihi:

senin beynin acımış.. :lol: ..otur şöyle yavrum..on kere derin nefes al..ver.. :) ..gel sana giotin kolleksiyonumu göstereyim..heh heee heehh..eğleniriz korkacak bişey yok. :P ..komserden emir gelmediği sürece..sana kimse zarar vermicek.. B) ...

Gönderi tarihi:

senin beynin acımış.. :lol: ..otur şöyle yavrum..on kere derin nefes al..ver.. :) ..gel sana giotin kolleksiyonumu göstereyim..heh heee heehh..eğleniriz korkacak bişey yok. :P ..komserden emir gelmediği sürece..sana kimse zarar vermicek.. B) ...

:lol: :lol:

Bırak beni koleksiyon falan görmek istemiorum :angry:

Gönderi tarihi:

kendinize gelin beeee :angry: burda ağa var ağaaaaa... :devil::D uykumuda böldünüz lüsumsuslarr -_-:wub::D

Ağaya bak çay demle -_-:lol:

Misafir €L€KTRO_777
Gönderi tarihi:

kendinize gelin beeee :angry: burda ağa var ağaaaaa... :devil::D uykumuda böldünüz lüsumsuslarr -_-:wub::D

ağaya nezaret beleş. :devil:

Gönderi tarihi:

Kıs naty burayı da dağıttın ha :lol:

Misafir €L€KTRO_777
Gönderi tarihi:

Kıs naty burayı da dağıttın ha :lol:

ALLAH bilir bu kısın odası da çok dağınıkır. :lol:

Gönderi tarihi:

ALLAH bilir bu kısın odası da çok dağınıkır. :lol:

Ne bildin :w00t:

Odam falan toplu bi defa.. Kotlarım bi yerde badilerim bi yerde çantam bi yerde yaa -_-:lol::lol:

Gönderi tarihi:
Odam falan toplu bi defa.. Kotlarım bi yerde badilerim bi yerde çantam bi yerde yaa

Böceklenir şimdi orası çıkamazlar da -_-

Dagıtırım huleeeyn

Karakolun külhanbeyi :D

Misafir €L€KTRO_777
Gönderi tarihi:

Odam falan toplu bi defa.. Kotlarım bi yerde badilerim bi yerde çantam bi yerde yaa -_-:lol::lol:

ii bari napalım.benim odamda yaklaşık bi yıldır süprülmüyo :lol:

örümceklerle koyun koyuna yatıyos. :P

Gönderi tarihi:
ii bari napalım.benim odamda yaklaşık bi yıldır süprülmüyo

örümceklerle koyun koyuna yatıyos.

:blink:

Deliye bak

Ya benim odam topludur da çalışma masam hiç toplu durmaz...

Üstünde bir yığın kitap varr :D

Bazen içimi daraltıyo bağırasım geliyo :devil:

Gönderi tarihi:

sense bambaşka bir yerde.. :) ..diğer eşyaların da farklı yerlerde..işte buna dağınıklık diyorlar. :lol:

Gönderi tarihi:

ağa dedik..bağrımıza bastık..yazık sana ettiğimiz emeklere. .yıllarca marabaların gördün bizi.sömürdün.kar ortağın komiserle yediniz bitirdiniz bizi sonu gelmez emirlerinizle..ne bayramlar ne görüşler herşeyden mahrumuz..hepsine göğüs gerdik..peki siz napıyorsunuz. :angry: .karakolu bastılar..bizi tutsakken tekrar tutsak ettiler..kılınız kıpırdamıyor..fön müş..manikür müş..çaymış.. cikletmiş. :excl: .yakındır aforozunuz..proleterya gümbürdemeye başlıyor..nerdesin gün ışığı..benim biricik müttefikim.en büyük günahım seni dinlememek oldu. :wub: .karanlık zindanımın yegane aydınlatıcısı.. :clover:

Misafir €L€KTRO_777
Gönderi tarihi:

şaka şaka odam dağınıktır.annemin zoruyla süpürürüm.(zamanı belli olmas)

ama bence tüm erkeklerin odası dağınıktır.(istisnalar hariç)

Gönderi tarihi:

sense bambaşka bir yerde.. :) ..diğer eşyaların da farklı yerlerde..işte buna dağınıklık diyorlar. :lol:

Yuk yaa :lol:

Ben elbiselerim bi yerde falan derken düzenden bahsediodum.. derli toplu yaanee :rolleyes:

Ama doğrusun ben bambaşka bi yerdeyim.. :lol:

Gönderi tarihi:

Yuk yaa :lol:

Ben elbiselerim bi yerde falan derken düzenden bahsediodum.. derli toplu yaanee :rolleyes:

Ama doğrusun ben bambaşka bi yerdeyim.. :lol:

yapma yaaaa.. :P ..ayy bi tuhaf oldum falaaann. :D ..yani sen bambaşka birimisin..yeri bambaşka..vıy.vıy.vıy..nerde..? JÜPİTERDE Mİ..?

Gönderi tarihi:

yapma yaaaa.. :P ..ayy bi tuhaf oldum falaaann. :D ..yani sen bambaşka birimisin..yeri bambaşka..vıy.vıy.vıy..nerde..? JÜPİTERDE Mİ..?

Hayıııırr

Mars :lol: Dostus yaane :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.