Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 benim hayırdır telgrafmı var ? Sen benim kim oldugumu biliyor musun Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Bu aynasızlar başımın tatlı belası Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Sen benim kim oldugumu biliyor musun kimsin Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 komserim ne iş..cendereye almışlar gibi seni..hani o yıllardır güzellik yaptığın ağan... Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 yağmur yürekli komserim nasılsın? geçerken bi uğriyim dedim. Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 güzel ağam imdat kurtlar vadisi buraya gelmiş tırsmaya başladım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 kimsin Terbiyesise bak bir de kimsin diye soruyor.. Müdürünüm Duyduguma göre mahkumlara kötü davranıyormuşsun.. Ne iş ? Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 o kimler gelmiş.. kısım daha dün nezaretten çıktın ya ne iş??? Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 güzel ağam imdat kurtlar vadisi buraya gelmiş tırsmaya başladım [/quote noluyor burda bakimm yokluğumu fırsatmı bildiniz.komiserim korkmayın efendim hepinizi önce yakarım sonra da küllerinize çiçek dikerim çabuk bize çay getirin sinir şeyler Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 sahidende geldiler bakın! şimdi onları tutuklamak istersen sana engel olmam güzelyaz. Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Terbiyesise bak bir de kimsin diye soruyor.. Müdürünüm Duyduguma göre mahkumlara kötü davranıyormuşsun.. Ne iş ? figgaroda müfettişti eskiden denetlemeye gelmişti şimdi alıştı ama mutlu bir hapishane hayatı var dimi figgaro kardeşim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 figgaroda müfettişti eskiden denetlemeye gelmişti şimdi alıştı ama mutlu bir hapishane hayatı var dimi figgaro kardeşim Ben ne figgaroya benserim, ne miggaroya.. Tamam mı Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Ben ne figgaroya benserim, ne miggaroya.. Tamam mı kızz natali senin başına güneşmi geçti kız nerde görülmüş müdürün mahkumlarla kaldığı sakin ol cicim az kaldı sadece on yılın var tırlatmaaa yerim senii Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 kızz natali senin başına güneşmi geçti kız nerde görülmüş müdürün mahkumlarla kaldığı sakin ol cicim az kaldı sadece on yılın var tırlatmaaa yerim senii Şşşş ne diosun sen kendine gel.. Burdakilerin hepsi tırlatmış yaa.. Bu karakol için işlem yapmam gerekecek galiba ( Ye kıs ama bende seni yiycem ) Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Şşşş ne diosun sen kendine gel.. Burdakilerin hepsi tırlatmış yaa.. ( Ye kıs ama bende seni yiycem ) naty sen de herkesi yiyon nedir kısım seni evde aç falan mı pırakıyorlar.?? Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Şşşş ne diosun sen kendine gel.. Burdakilerin hepsi tırlatmış yaa.. Bu karakol için işlem yapmam gerekecek galiba ( Ye kıs ama bende seni yiycem ) kızz bırak bu işleri gel benim saçları fönle bariii çok güzel olmam lazım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 naty sen de herkesi yiyon nedir kısım seni evde aç falan mı pırakıyorlar.?? Puhahahhaa Evet ben 1 aydır açım Artık herkesi yemek olarak görüorum kızz bırak bu işleri gel benim saçları fönle bariii çok güzel olmam lazım Terbiyesis Yağmur yürekli al şu deliyi başımdan Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 seninle konuşmuyorum paçi sana kızgınım etrafımda dolaşma yakarım sen herkese kızgınsın maşallah biraz rahatla bu mahkumlar seni çok germiş anlaşılan evet bencede taşyürek demiş adına.. şimdi yağmur yürekli oldu biraz yumuşamıştır heralde Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 kızz bırak bu işleri gel benim saçları fönle bariii çok güzel olmam lazım GÜSELYASSSS ben iyi fön çekerimm .saçlartına elektrik verdiğim günü unuttunmu kıs..ne güsel olmuştunnn.. natiiiiiiii nerde bebişim kablolar... güselyasss gel canımm...ama önce seni ıslatmamıs lasımmm...ıslak olunca daha güsel şekill alır saçlarr.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 sen herkese kızgınsın maşallah biraz rahatla bu mahkumlar seni çok germiş anlaşılan şimdi yağmur yürekli oldu biraz yumuşamıştır heralde kosmewrimisin bi sonrakii niki ne biliyomusun aysumm.."pamuk kalpli" Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 kosmewrimisin bi sonrakii niki ne biliyomusun aysumm.."pamuk kalpli" ooooo beklerim falla Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Bu gün de tırlatmış burası tımarhane mi yoksa Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Ben ne figgaroya benserim, ne miggaroya.. Tamam mı [/quot figgaroya benzemediğin kesin.. miggaro yu bilemicem.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Şşşş ne diosun sen kendine gel.. Burdakilerin hepsi tırlatmış yaa.. Bu karakol için işlem yapmam gerekecek galiba ( Ye kıs ama bende seni yiycem ) vıy..vıy..vıy..kendine güvenen bir zat..aynen birzamanlar benimde olduğum gibi..dimi komserim... emir telakki et komserim giotin hazır..böyle zarif ve ince boyunları giotinim çok sever... heh heee heeee... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Deli bunlar .. Bana bişey olmadan cıkıyım en iyisi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.