Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl oooo karanlık lord kardeş gelmiş buyursunlar efenim buyursunlar aile nezaretimiz üst kattadır efenim yada durun siz lordsunuz sizi kral nezaretine alalım atın şunu hücreye ışıklarıda yakın demek öyle... buraya yalnız gelmedim. önce 10.000 kişilik ordumu yenmen lasım... sonra 100.000 kişi gücünde beni yenmen lasım.kendimize boşuna lord demiyos..
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl bukadar mahkumun içinde vardır elbet bir falcıgacı kız günışığı bak bakiim falımıza ne varmış olduuuuuuuuuu....göslerimm dolduuu
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl demek öyle... buraya yalnız gelmedim. önce 10.000 kişilik ordumu yenmen lasım... sonra 100.000 kişi gücünde beni yenmen lasım.kendimize boşuna lord demiyos.. 10000 kişimiiiii yok arkadaş yok hepsine yetecek kadar hücremiz yok başka karakola gidin isterseniz
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl olduuuuuuuuuu....göslerimm dolduuu günışığı kaç günün kaldı bakim
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl kız tatlı şey neyin var söyle bakim güzel ağan dinler seni ağayım ama kalpsiz değilim severim sizleri canım ne derdin var de hadi canım tşk.ediyorum...ben çözemiyorum kimsede yardım edemez..çok sağol
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl canım tşk.ediyorum...ben çözemiyorum kimsede yardım edemez..çok sağol derdini söyleyemeyen de derman bulamas be gülüm En azından paylaşmış olursun rahatlarsın
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl neye?idamıma mı? Yok kurtulmaya ömür boyu mahkumiyetim deme bana
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl derdini söyleyemeyen de derman bulamas be gülüm En azından paylaşmış olursun rahatlarsın ilginize tşk.ediyorum.çok iyisinizz..sağolun
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl ilginize tşk.ediyorum.çok iyisinizz..sağolun Önemli değil de senin bu dert de epey canını sıkıyo anlaşılan ...
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Önemli değil de senin bu dert de epey canını sıkıyo anlaşılan ...
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl 10000 kişimiiiii yok arkadaş yok hepsine yetecek kadar hücremiz yok başka karakola gidin isterseniz neyse burası sana emanet yağmur yüreklim... bana sağdık ol ki canın yanmasın...
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl jön sen nerelerdesin tünel mühendisi mahkumum karakolun anahtarını aldığından beri görünmez oldun firarınımı vereyim he
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl jön sen nerelerdesin tünel mühendisi mahkumum karakolun anahtarını aldığından beri görünmez oldun firarınımı vereyim he Ben geçerken uğrayıverim desem yine sen kızarsın bana yürekli kesin
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Ben geçerken uğrayıverim desem yine sen kızarsın bana yürekli kesin evet bencede taşyürek demiş adına..
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl sizin yüzünüzden istifa edecem zaten kız kısmı karakoldada çekilmiyor yav
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl seninle konuşmuyorum paçi sana kızgınım etrafımda dolaşma yakarım
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl peki öyle olsun... oysa seni ziyarete gelmiştim bidaha gelmem kırıldım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.