Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 seni soru sormaktan dolayı tutukluyorum aysum konuşmama hakkına sahipsin yeni yaşantında başarılar dilerim iyi paspaslar ve iyi çay demlemeler şimdiden Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 seni soru sormaktan dolayı tutukluyorum aysum konuşmama hakkına sahipsin yeni yaşantında başarılar dilerim iyi paspaslar ve iyi çay demlemeler şimdiden Ne kadder gaddarsınız yaf komiser bey... Soru sormakta mı yasak niye kızdınız ki Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Ne kadder gaddarsınız yaf komiser bey... Soru sormakta mı yasak niye kızdınız ki belkim damarına basmışsındır tatlım o yüsden kısmış olabilirr kıss aysum hani kıss benim peynirli börekim çabuk bana börek aç uyuşma hadi bakem Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 nereye kız dingonun ahırımı burası al eline paspasıda süpür şu yerleri sonrada çay demle bulaşıkları yıka boş durduğunu görmiim bak herzamanda böyle insaflı değilim ha oldu.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 ..haklısın ne diyem..ama bilesinki..tanrılar tanrısı zeus hera yı çok severdi ama afrodit in o güzel ayartıcılığı karşısında bir çocuktu.. haaa.mazeretin var ve tamamen duygusall ...ee ölese bütün yağlar feda oolsuunn ne diyelim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 belkim damarına basmışsındır tatlım o yüsden kısmış olabilirr kıss aysum hani kıss benim peynirli börekim çabuk bana börek aç uyuşma hadi bakem Bir daha gösteriver damarı nerdedir basmayım yanlışlıkla irençti espri yaf Sigara böreği far şu an elimisde uygunmudur? Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 ben çok severim ama evde kendim yapmam lazım tarifini versene cezanı hafifleteyim seni gözüm tuttu buseferde iyi damarıma bastın Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 önce taş yürekliydiii...sonra mermer yürkli olduu şimdide yağmur yürekliii....modifiyeye uramışş kosmerimmm..noldu sana?bu alemde pamukk yüreklilere yer olmasss bilmiyomusun sen Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 ben çok severim ama evde kendim yapmam lazım tarifini versene cezanı hafifleteyim seni gözüm tuttu buseferde iyi damarıma bastın enee sefindim bak şimdi Bak sigarayı alıyosun buraya kadar tamam mı sonra hamurun içine koyup yağda kızartıyorsun Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 önce taş yürekliydiii...sonra mermer yürkli olduu şimdide yağmur yürekliii....modifiyeye uramışş kosmerimmm..noldu sana?bu alemde pamukk yüreklilere yer olmasss bilmiyomusun sen karakolumuzun gülü komiserin yükseliyor önce taş_yürekli (teğmen) sonra mermer yürekli (üstteğmen) şimdide yağmur yürekli (yüzbaşı) oldum benimle nekadar övünseniz azdır Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 enee sefindim bak şimdi Bak sigarayı alıyosun buraya kadar tamam mı sonra hamurun içine koyup yağda kızartıyorsun peki hamurun içine seni koyup kızartsam aysum böreği olurmu Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 acıktık ..hadiyin yaaa.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 karakolumuzun gülü komiserin yükseliyor önce taş_yürekli (teğmen) sonra mermer yürekli (üstteğmen) şimdide yağmur yürekli (yüzbaşı) oldum benimle nekadar övünseniz azdır bu karakol seninle gurur duyuyor Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 nedesiniz beeee ne bu koğuşun hali...beni bekletmeye utanmasmısınıs hiç kalın işte dışarda bu yağmurdaa...ohh ne güzel yalnızlık Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 ağam bi yalnızlık kahvesi yapsanda içsek he hazır kimsede yok karizman sarsılmaz Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 kahveniz geldi komiserim aman kimseye söylemeyin içelimde bi falımısa baktıralım ne çıkcak Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Seeevvgiliiiimm saçlarıııınn zannetmeee sooolmaaazz... ranana na na nana naaaaaaa... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 konuşmayınnn dağıtmayımm burayııııııı Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 konuşmayınnn dağıtmayımm burayııııııı kafayı çekiyorum gün ışığı..sende katılsana ..hıckk.. ..ıstırırım ben böyle karakolu..hıck ..eeee neler yaparsın ...gel şöyle sotede içelimde kaynak falan yapmasınlar..anca yeter bu tekirdağ bize..hıcckk.. sarı saçlarını deliii gönlümee bağlamışım çözülmüyorrrr mihribaann..mihribaaann..hıckk.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 figarrooo walla geleyim iyi gider şimdii...çok sinirliyim abicim ya..herşey bu kadar ters gitmek zorundamı ya abi bana hayat hiçmi gülümsemicek (şerefe abicim!)... "öyle sarhoşş olsamkiii biran seni unutsammm !" Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 kahveniz geldi komiserim aman kimseye söylemeyin içelimde bi falımısa baktıralım ne çıkcak bukadar mahkumun içinde vardır elbet bir falcıgacı kız günışığı bak bakiim falımıza ne varmış Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 figarrooo walla geleyim iyi gider şimdii...çok sinirliyim abicim ya..herşey bu kadar ters gitmek zorundamı ya abi bana hayat hiçmi gülümsemicek (şerefe abicim!)... "öyle sarhoşş olsamkiii biran seni unutsammm !" kız üzme sen o hassas kalbini..figgaro abin kurban olsun sana.. .. sinirlen me..herşey olacağına varır..canımız sağolsun yaa.. ..hadi kadehimizi gelecek güzel günlere kaldıralım..hıcckk.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 figarrooo walla geleyim iyi gider şimdii...çok sinirliyim abicim ya..herşey bu kadar ters gitmek zorundamı ya abi bana hayat hiçmi gülümsemicek (şerefe abicim!)... "öyle sarhoşş olsamkiii biran seni unutsammm !" kız tatlı şey neyin var söyle bakim güzel ağan dinler seni ağayım ama kalpsiz değilim severim sizleri canım ne derdin var de hadi Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 tüm mahkümlar serbest kalacak.... ben karanlık lord..... artık buranın yeni efendisi..... Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 oooo karanlık lord kardeş gelmiş buyursunlar efenim buyursunlar aile nezaretimiz üst kattadır efenim yada durun siz lordsunuz sizi kral nezaretine alalım atın şunu hücreye ışıklarıda yakın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.