Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bayadır yoktum neler olup bitti karakolda...

kim içerde ? :stuart:

kim dışarı çıktı ? ;)

kaçan varmı ? :P

ağa değiştimi ? :wub:

komserin tayini çıktımı ? :shuriken:

ölüm orucunda ölenler oldumu? -_-

yemekler halen daha kötü mü? :sweatingbullets:

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

yüksekliğiyle gönlümüzü yükselten ağamız..doruklardan bakınca göremeyeceğin kadar alçaklarda olan bu figgaro kulunu neden attırmak istersin hücreye.. :blushing: ..

benim canımı yakmışlığın kendi canını yakmışlığın olur..ben dahada severim seni canımı yakmışlığınla..peki sen dahada sevebilecekmisin seni..severim diyorsan eğer..100 gün ver... :clover:

Gönderi tarihi:

la la la laaaaaaaaaaaaaa

la la la la la la la

la la la la laaaaaaa..

romans..bulutlarda gezdirir..

:stuart::stuart:

bay figgaro sizin katıksız hapsinizi isteme sebebim :angry:

siz nasıl koskoca bir ağayla dalga geçersiniz -_- hani diyorum bu kadar mütevazi ve şefkatli bir ağa olmasam -_-:D 100 günde azdı ama neyse şimdilik süpür şurları figgaro :D:lol:

Gönderi tarihi:

güzel ağam..romans..sevdiğim bir klasiktir..duygululuğun ayyuka çıkmış halidir kanımca..sizin karakol yazısını okur iken romansı dinliyordum..mırıldanıyordumda..o sırada kelimelere dökmüştüm..sizinle alakalı değil..romans dalga geçmenin müziğide değil..aşkın müziği.. :clover:

mütevaziliğiniz ,güzelliğiniz ve hoşgörünüz bu karakoldaki tek tutunma sebebimiz..inanın..yoksa bu prangaları dişlerimle söker çoktan kaçardım bu karakoldan..sizin gönüllü tutsağınız oluşum, özgürlüğümdür..

NOT:yerleri diğil süpürmeyi burada karakoldan bir katedral bile yaratırım..güzelağam..(yahu ne ağzı laf yapan adamım ben öyle ..yalakalıkta gani..günışığı yicek beni)

Gönderi tarihi:

abicimm her taraff yağğ dolmuşşşş...yağlarla birlikte senide temislicemm figarroo asss kaldıııı :devil::D

:lol::lol: ..haklısın ne diyem..ama bilesinki..tanrılar tanrısı zeus hera yı çok severdi ama afrodit in o güzel ayartıcılığı karşısında bir çocuktu..

Gönderi tarihi:

sevgili mahkumlarım beni tebrik etmeyecekmisiniz görevimdeki başarılarımdan dolayı rütbemi yükselttiler artık yağmur yürekli komiseriniz var hehehe sağolun sağolun :sorcerer:

hayırlı uğurlu olsun komiserim siz bunu çoktannn haketmiştiniz :clover:

Gönderi tarihi:

hehehe sağol ağam gerçi bişe yaptığımıda hatırlamıyorum ama demekki iyi eziyormuşum mahkumları :)

aaa şimdi de "Yağmur Yüreklim" mi?? :unsure::lol:

Gönderi tarihi:

sevgili mahkumlarım beni tebrik etmeyecekmisiniz görevimdeki başarılarımdan dolayı rütbemi yükselttiler artık yağmur yürekli komiseriniz var hehehe sağolun sağolun :sorcerer:

heh he heee..taştan yağmura..etkili bir diyalektik..naptılar sana gosmerim..ama naparlarsa yapsınlar gosmerimizsin.. :online2long:

Gönderi tarihi:

ne gülüyorsun kız hemde kime gülüyor komisere :angry: elektrikli sandalyede dans ettiririm valla hee

komiser sizmiydiniz.. :unsure:-_-

devlet kimlere kalmış yf.. :huh::lol: :P

Gönderi tarihi:

yaa tatlım işte böyle zalim bir komisere kalmış taş kalpli -_- ben gibi bir koğuş ağanız var ama üsülme kısss :D:wub:

ablacım sende koğuş ağası mı oldun..:huh::(:wub:

yazık olmuş yf.. :unsure::lol: :crying:

Gönderi tarihi:

sabah sabah nerden düştü bu ya karakolun bir polyanası eksikti oda geldi :) ağam izin ver ilk cezasını ben vereyim lütfen ağam lütfen :chris:

amanınnnnnnnnn :unsure:

ben kaçar burdan......tabana kuvvet...!! :):lol:

Gönderi tarihi:
nereye kız dingonun ahırımı burası al eline paspasıda süpür şu yerleri sonrada çay demle bulaşıkları yıka boş durduğunu görmiim bak herzamanda böyle insaflı değilim ha

komisere bak yaf :D bu emirleri koğuş ağasının vermesi gerekmiyor muydu ? Sizin göreviniz mahkum etmek değilmiydi değerli komiserim ? Koca karakolun çaycısı hizmetlisi de mi yok? Suçlulara yaptırıyorsunus işleri? Bunula ilgili bir dilekçe yazmak lasım şimdi :huh::D

:lol:

Gönderi tarihi:
koğuş ağasını çok seviyorumda yardımım dokunsun istedim ağam o ya canım benim

komiser ve koğuş ağasının dayanışması :D

Eee ne edionus burda siz şimdi? :huh:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.