Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 "sadece ben ezerim diyosunnnnnnn" evet aynen öyle kız özlemişim sizi beeee koş ağana bi yastık getir sırtım ağrıdı yürü kızzz Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 evet aynen öyle kız özlemişim sizi beeee koş ağana bi yastık getir sırtım ağrıdı yürü kızzz hadii neyse şimdi sen misafir sayılısınn..yastık falan vereyimde..sana daha sonra neler yapacağımı düşünürüm artıkk....koğuştakiii dağınıklığınn toprakların vs kusuruna bakma artııkk ne yapalımm sıkıntıdann kmm. ce tünal kazdıydımm..bi ara jön le figarroya temizletirsinn oldumu canem benemmm...gell hadii otur sana bi kave yapam falına bakam.... amanda aman nasıda özlemişemm ağayıııı Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 hadii neyse şimdi sen misafir sayılısınn..yastık falan vereyimde..sana daha sonra neler yapacağımı düşünürüm artıkk....koğuştakiii dağınıklığınn toprakların vs kusuruna bakma artııkk ne yapalımm sıkıntıdann kmm. ce tünal kazdıydımm..bi ara jön le figarroya temizletirsinn oldumu canem benemmm...gell hadii otur sana bi kave yapam falına bakam.... amanda aman nasıda özlemişemm ağayıııı :shuri kız ağan yesin seni datlım benim,yastıkta yumuşacıkmış beee...ağalık ne güzel şey koğuştan çıkası gelmiyor insanın Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 kız ağan yesin seni datlım benim,yastıkta yumuşacıkmış beee...ağalık ne güzel şey koğuştan çıkası gelmiyor insanın bu güsell saniyelerinn kıymetini bill canımmm...her zaman göremessinnn....(iyi tarafıma geldinnnn ) Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 VAYY VAY VAY...hapishane kuşları..neyin peşindesiniz yine..hain kuytulukların prensesleri...neyin dayanışmasıdır o birbirinize yastık vermeler..fallarda ahenk gidermeler..agam hoşgelmişsen bu arada.. .. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gayet hoşbuldum burayı ayrılık yaramış hepinize doğru yolu bulmuşunuz bakıyorumda figgaro fazla konuşmada şu tünelin topraklarını süpür,sil eeee günışığı hani falıma bakcadın,ne var kız falımda Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 ooo..ağam..senin yolun bizim yolumuz..biz senle bulduk doğru yolu.. tünelin topraklarını diğil süpürmek yerlerine fayans bile yaptırdım.. günümüz ışığımız geceleri kaybolanımız..ağamın falına iyi bak..bakta gör o işareti..kahve telvesinin yarattığı beyaz bir at..veüzerinde peleriniyle..doğruların..mazlumların..koruyucusu, prensimizi görmemezlik etme sakın.. Alıntı
Φ MOHEVİS KALO Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 benim gibisi de yoktur hani kendini karakola atıp kendi kendini şikayet eden ben yalancının tekiyim çok sevdiğim birine sırf hava sıcak diye dışarı çıkmak istemediğim için hastayım dedim.içim içimi yiyo şimdi yaa yalancılıktan ne kadar yatarım ben içerde Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 benim gibisi de yoktur hani kendini karakola atıp kendi kendini şikayet eden ben yalancının tekiyim çok sevdiğim birine sırf hava sıcak diye dışarı çıkmak istemediğim için hastayım dedim.içim içimi yiyo şimdi yaa yalancılıktan ne kadar yatarım ben içerde Mühebbet.. Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Mühebbet.. bu karakolun komiseri benim müfettiş bey kararları ben veririm mühebbet Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 amanın neler olmuş burada,naparsınız ya öslemişim buraları,taş yürekli mermer yürekli olmuş,güselyas aplamın yüzünü gördük amanınnn dünya tersine döncek Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 amanın neler olmuş burada,naparsınız ya öslemişim buraları,taş yürekli mermer yürekli olmuş,güselyas aplamın yüzünü gördük amanınnn dünya tersine döncek ooooo Açacım güzel gözlüm hangi rüzgar attı seni buralara pek uğramazdın sen hadi ağana bi kahve yapıverde günışığı aplan falına baksın Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 yok kahve falan ağaysan haddini bil bakiim Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 yok kahve falan ağaysan haddini bil bakiim gel kız buraya sen nebiçim konuşuyosun öleee bakim güzel gözlüm dedikyaa şımardı hemen...seni kulaklarından asayımda gör bakalım tavanda nasıl havalarr Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 hapihane mi ..kafe mi..fallar..fincanlar.. ...burada bulunacak kısmet..filistin askıları..jop..hücre hapsi..ve prangalar.. Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 gel kız buraya sen nebiçim konuşuyosun öleee bakim güzel gözlüm dedikyaa şımardı hemen...seni kulaklarından asayımda gör bakalım tavanda nasıl havalarr ağam sakin ol yaptı bir cahillik boşver o daha genç kanı kaynamış hoş gör ağam ben hallederim açaaaa gir kız şu hücreye bakayım bi elektrikli suya girde aklın başına gelsin yok yok oda kesmes elektrikli sandalyeyi getirin Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 ağam sakin ol yaptı bir cahillik boşver o daha genç kanı kaynamış hoş gör ağam ben hallederim açaaaa gir kız şu hücreye bakayım bi elektrikli suya girde aklın başına gelsin yok yok oda kesmes elektrikli sandalyeyi getirin komiserim kıza bişey olmasın hani yoldan çıkmış filan ama severim kendisini iyi kızdır ama genede bi otursun nasılmış görsün Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 nerdeee benim yelpazem,nerde benim şeftali+maden suyundan oluşan kalorisi az içeceğim nerdeeeeee...sizin hepinizi yakıp küllerinizi gökyüzüne savurcam özgür olun diyee görün sizz.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 yelpazeni günışığı kullanıyor..şeftali suları falan hepsini ben içtim..bitirdim... ama karakolumuzun kuyu suyundan bir bardak su verebilirim..bidakka..kurbaları ve salyangozları kuyudan bir uzaklaştırayım.. bekle..bekliyosun dimi..dayanmaz gönlüm susuzluğuna..bağrıyanık ağamm.. ..al işte suyun..şşşştt..kurbacık ben sana kaybol demedim mi bardağın başından.. ..pardon agam..buyur.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 yaa siz bilmiyormusunuz ki benim yerim bu koğuşta çok özeldir çünkü ben güzel,tatlı,sevgi dolu,arkadaş canlısı,temiz kalpli,düşünceli ve üstüne üstlük mütevazi bir ağayım bu böyle olunca o dediğiniz hiç bişey olmuyor biliyormusunuz bay figgaro demi kızlar demi komiserim bi onay verin bakem Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 doğrudur ben şahidim figgaro adımlarına dikkat et müfettiş bey ağaya kurbağalı su getirmek hakarettir karakol kanunlarımıza göre 3 ay elektrikli sandalyede 120 voltta oturma cezasına çarptırılabilirsin Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 yaa siz bilmiyormusunuz ki benim yerim bu koğuşta çok özeldir çünkü ben güzel,tatlı,sevgi dolu,arkadaş canlısı,temiz kalpli,düşünceli ve üstüne üstlük mütevazi bir ağayım bu böyle olunca o dediğiniz hiç bişey olmuyor biliyormusunuz bay figgaro demi kızlar demi komiserim bi onay verin bakem sanki onay vermezlerse Zeus'un şimşeklerini tepelerinde çaktıracak gibisin.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 sanki onay vermezlerse Zeus'un şimşeklerini tepelerinde çaktıracak gibisin.. yok o kadarını yapamamda sevenlerim çoktur kıymet bilecek kapasiteleride var çok şükür,öyle oluncada nazımız geçiyor napalım şimdi kim uğraşcak şimşekle mimşekle yaaa gerenk yok... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 yok o kadarını yapamamda sevenlerim çoktur kıymet bilecek kapasiteleride var çok şükür,öyle oluncada nazımız geçiyor napalım şimdi kim uğraşcak şimşekle mimşekle yaaa gerenk yok... şimşek az etkili dimi.. ..yoksa tercihin kayalara çivileyip güneşte kurutmak mı olurdu..hadi hadi itiraf et.. çektirdikçe acıyı hedonist leşiyorsun..coşar kabarır gönlün, hora teper durursun faniler dahada teslim oldukça..şafağında kötülük vardır seni bilirim.. ... ... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.