Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

evet aynen öyle :D kız özlemişim sizi beeee :wub: koş ağana bi yastık getir sırtım ağrıdı yürü kızzz :angry::devil::D

hadii neyse şimdi sen misafir sayılısınn..yastık falan vereyimde..sana daha sonra neler yapacağımı düşünürüm artıkk....koğuştakiii dağınıklığınn toprakların vs kusuruna bakma artııkk ne yapalımm sıkıntıdann kmm. ce tünal kazdıydımm..bi ara jön le figarroya temizletirsinn oldumu canem benemmm...gell hadii otur sana bi kave yapam falına bakam.... :D amanda aman nasıda özlemişemm ağayıııı :devil::shuriken::D

Gönderi tarihi:

hadii neyse şimdi sen misafir sayılısınn..yastık falan vereyimde..sana daha sonra neler yapacağımı düşünürüm artıkk....koğuştakiii dağınıklığınn toprakların vs kusuruna bakma artııkk ne yapalımm sıkıntıdann kmm. ce tünal kazdıydımm..bi ara jön le figarroya temizletirsinn oldumu canem benemmm...gell hadii otur sana bi kave yapam falına bakam.... :D amanda aman nasıda özlemişemm ağayıııı :devil: :shuri

kız ağan yesin seni :wub: datlım benim,yastıkta yumuşacıkmış beee...ağalık ne güzel şey B) koğuştan çıkası gelmiyor insanın :D

Gönderi tarihi:
:whistling: VAYY VAY VAY...hapishane kuşları..neyin peşindesiniz yine..hain kuytulukların prensesleri...neyin dayanışmasıdır o birbirinize yastık vermeler..fallarda ahenk gidermeler..agam hoşgelmişsen bu arada.. :shaun: .. :w00t:
Gönderi tarihi:

ooo..ağam..senin yolun bizim yolumuz..biz senle bulduk doğru yolu.. :clover:

tünelin topraklarını diğil süpürmek yerlerine fayans bile yaptırdım.. :)

günümüz ışığımız geceleri kaybolanımız..ağamın falına iyi bak..bakta gör o işareti..kahve telvesinin yarattığı beyaz bir at..veüzerinde peleriniyle..doğruların..mazlumların..koruyucusu, prensimizi görmemezlik etme sakın.. B)

Gönderi tarihi:

benim gibisi de yoktur hani

kendini karakola atıp kendi kendini şikayet eden

ben yalancının tekiyim :( çok sevdiğim birine sırf hava sıcak diye dışarı çıkmak istemediğim için hastayım dedim.içim içimi yiyo şimdi yaa :(

yalancılıktan ne kadar yatarım ben içerde :P

Gönderi tarihi:

benim gibisi de yoktur hani

kendini karakola atıp kendi kendini şikayet eden

ben yalancının tekiyim :( çok sevdiğim birine sırf hava sıcak diye dışarı çıkmak istemediğim için hastayım dedim.içim içimi yiyo şimdi yaa :(

yalancılıktan ne kadar yatarım ben içerde :P

Mühebbet.. :angry:

Gönderi tarihi:

amanın neler olmuş burada,naparsınız ya :o öslemişim buraları,taş yürekli mermer yürekli olmuş,güselyas aplamın yüzünü gördük amanınnn dünya tersine döncek :lol::w00t:

Gönderi tarihi:

amanın neler olmuş burada,naparsınız ya :o öslemişim buraları,taş yürekli mermer yürekli olmuş,güselyas aplamın yüzünü gördük amanınnn dünya tersine döncek :lol::w00t:

ooooo Açacım güzel gözlüm hangi rüzgar attı seni buralara pek uğramazdın sen -_- hadi ağana bi kahve yapıverde günışığı aplan falına baksın :D

Gönderi tarihi:

gel kız buraya :angry: sen nebiçim konuşuyosun öleee bakim :devil: güzel gözlüm dedikyaa şımardı hemen...seni kulaklarından asayımda gör bakalım tavanda nasıl havalarr :devil::D:lol:

ağam sakin ol yaptı bir cahillik boşver o daha genç kanı kaynamış hoş gör ağam ben hallederim

açaaaa gir kız şu hücreye bakayım bi elektrikli suya girde aklın başına gelsin yok yok oda kesmes elektrikli sandalyeyi getirin :chris:

Gönderi tarihi:

ağam sakin ol yaptı bir cahillik boşver o daha genç kanı kaynamış hoş gör ağam ben hallederim

açaaaa gir kız şu hücreye bakayım bi elektrikli suya girde aklın başına gelsin yok yok oda kesmes elektrikli sandalyeyi getirin :chris:

komiserim kıza bişey olmasın :unsure: hani yoldan çıkmış filan ama severim kendisini iyi kızdır :wub::D ama genede bi otursun nasılmış görsün :devil:

Gönderi tarihi:

yelpazeni günışığı kullanıyor..şeftali suları falan hepsini ben içtim..bitirdim... :lol: ama karakolumuzun kuyu suyundan bir bardak su verebilirim..bidakka..kurbaları ve salyangozları kuyudan bir uzaklaştırayım.. :lol: bekle..bekliyosun dimi..dayanmaz gönlüm susuzluğuna..bağrıyanık ağamm.. :lol: ..al işte suyun..şşşştt..kurbacık ben sana kaybol demedim mi bardağın başından.. :blushing: ..pardon agam..buyur.. :clover:

Gönderi tarihi:

yaa siz bilmiyormusunuz ki benim yerim bu koğuşta çok özeldir -_- çünkü ben güzel,tatlı,sevgi dolu,arkadaş canlısı,temiz kalpli,düşünceli ve üstüne üstlük mütevazi bir ağayım B) bu böyle olunca o dediğiniz hiç bişey olmuyor biliyormusunuz bay figgaro :devil::D demi kızlar demi komiserim bi onay verin bakem :devil::wub:

Gönderi tarihi:

yaa siz bilmiyormusunuz ki benim yerim bu koğuşta çok özeldir -_- çünkü ben güzel,tatlı,sevgi dolu,arkadaş canlısı,temiz kalpli,düşünceli ve üstüne üstlük mütevazi bir ağayım B) bu böyle olunca o dediğiniz hiç bişey olmuyor biliyormusunuz bay figgaro :devil::D demi kızlar demi komiserim bi onay verin bakem :devil::wub:

sanki onay vermezlerse Zeus'un şimşeklerini tepelerinde çaktıracak gibisin.. :zorro:

Gönderi tarihi:

sanki onay vermezlerse Zeus'un şimşeklerini tepelerinde çaktıracak gibisin.. :zorro:

yok o kadarını yapamamda sevenlerim çoktur -_- kıymet bilecek kapasiteleride var çok şükür,öyle oluncada nazımız geçiyor napalım :D şimdi kim uğraşcak şimşekle mimşekle yaaa :lol: gerenk yok...

Gönderi tarihi:

yok o kadarını yapamamda sevenlerim çoktur -_- kıymet bilecek kapasiteleride var çok şükür,öyle oluncada nazımız geçiyor napalım :D şimdi kim uğraşcak şimşekle mimşekle yaaa :lol: gerenk yok...

şimşek az etkili dimi.. :) ..yoksa tercihin kayalara çivileyip güneşte kurutmak mı olurdu..hadi hadi itiraf et..

çektirdikçe acıyı hedonist leşiyorsun..coşar kabarır gönlün, hora teper durursun faniler dahada teslim oldukça..şafağında kötülük vardır seni bilirim.. :devil: ... :lol: ...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.