Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

vayy.. vayyy.. ortalıkta kan kokusu alıyorum.. :chris:

• Cevaplar 1,4b
  • Görüntü 109,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

bi arkadaşa bakıp çıkıcam.

Gönderi tarihi:

bak bakalım.. -_- nerde bu hanımağaaaaaaa yıktırmayın bana burayı.. :devil::shuriken:

Gönderi tarihi:

tatile mi çıktınız hapisane kuşları.. :)

Gönderi tarihi:

naparsın işte taş kalpli kardeşim..(insan kaderini değiştiremiyorsa o nu sevmeli) modundayım.. :) karakoldada pek kimseler yok şu sıralar.. :unsure:

Gönderi tarihi:
eee havalar ısındı tatile gitti sevgili mahkumlarım

Oooo mahkumlarda tatil yapıyor demek :D

Tabi çok yoruluyorlar onları da anlamak lazım bütün gün kodeste yat yat yoruyo insanı :P

Gönderi tarihi:

ağadan kurtulduğunuzu sanmayın sakın gelecem yakında hepinizi çarmığa gerecem :devil:

Gönderi tarihi:

bızı burda bırakıp tatılemı gıttın sen :P sende yorgusundur sımdı bı cay demlede ıcelım hade :lol:

Gönderi tarihi:

hop dedik..hüplettik..sonrasında patlattık..sakız sakız.. :lol:

çarmıkçılar..çaycılar...görünüpte sonradan sırra kadem basanlar..ne habeeerr.. :online2long:

Gönderi tarihi:

gelişime az kaldı karşılama komitesi hazır olun bakem :DB)

Gönderi tarihi:

gelişime az kaldı karşılama komitesi hazır olun bakem :DB)

karşılama bandosu kuruldu..

gelişine kurban edeceğimiz koçun

suyu içirildi.. :lol:

karakolun kapısında açılış kurdelası,

elinde makasıyla komiser ,

yollarına bakarak heder oldu.. :)

..gelmedin be güzelyazım.. :(

hapishane sensizlikle kahroldu.. -_- ( :w00t: )

Gönderi tarihi:

öfleyip pöfleme..eğleniyoruz iştee.. :devil: ..suçlusuyla tutuklusuyla..komiseriyle sarhoşuyla..idamlığıyla günahsızıyla..efendisiyle kölesiyle..aynı bataklığın çiçekleriyiz işte..tırnak ete sensizliği seçiyorum diyebilirmi..günüm ışığım..geceleri kaybolanım.. :lol:

Gönderi tarihi:

nerdeeeeee buranın hanımağası.... :shuriken:

dağıtıyımmı haa burayı... :chris:

Gönderi tarihi:

Aman abi sakin ol :unsure::lol:

Gönderi tarihi:

yaaa sakin olun geliyorum dedimyaaa :D

Gönderi tarihi:

ağam ya mahkumlar rahat yaşamaktan bezdiler hiç dayak atan yok ezen yok süründüren yok biraz acele et yav

yaa ölüyom gelmeye ama :( siz şimdiden ziyafet hazırlayın,temizliği yapın geldiğimde hepinizi yakmıyim bukadar özlemişken :wub::devil:

Gönderi tarihi:

aloo karakolun gönüllü mahmumu geldiii !!!!!..ya gece takılıyom kimse yok, gündüz bakıyomm kimsee yookk...güzelyazz toplu katliammı yaptın..nerdee bu millettt...devlet? :D

Gönderi tarihi:

ağanız geldiiiii B) nerdesiniz eyyy millet,ben yokum diye firarmı ettiniz :angry: yakmaya,emirler yağdırmaya geldim hepinizi ezip ezdirmemeye geldim :devil::D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.