Φ figgaro Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 vayy.. vayyy.. ortalıkta kan kokusu alıyorum.. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 bi arkadaşa bakıp çıkıcam. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 bak bakalım.. nerde bu hanımağaaaaaaa yıktırmayın bana burayı.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 bi arkadaşa bakıp çıkıcam. öle bakıp çıkmak olmasssss.....geldinmi kalırsınnnnnnn Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 tatile mi çıktınız hapisane kuşları.. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 ooo müfettiş bey siz haala burdamısınız pek sevmişsiniz yeni hayatınızı Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 naparsın işte taş kalpli kardeşim..(insan kaderini değiştiremiyorsa o nu sevmeli) modundayım.. karakoldada pek kimseler yok şu sıralar.. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 eee havalar ısındı tatile gitti sevgili mahkumlarım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 eee havalar ısındı tatile gitti sevgili mahkumlarım Oooo mahkumlarda tatil yapıyor demek Tabi çok yoruluyorlar onları da anlamak lazım bütün gün kodeste yat yat yoruyo insanı Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 ağadan kurtulduğunuzu sanmayın sakın gelecem yakında hepinizi çarmığa gerecem Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 bızı burda bırakıp tatılemı gıttın sen sende yorgusundur sımdı bı cay demlede ıcelım hade Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 hop dedik..hüplettik..sonrasında patlattık..sakız sakız.. çarmıkçılar..çaycılar...görünüpte sonradan sırra kadem basanlar..ne habeeerr.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 gelişime az kaldı karşılama komitesi hazır olun bakem Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 gelişime az kaldı karşılama komitesi hazır olun bakem karşılama bandosu kuruldu.. gelişine kurban edeceğimiz koçun suyu içirildi.. karakolun kapısında açılış kurdelası, elinde makasıyla komiser , yollarına bakarak heder oldu.. ..gelmedin be güzelyazım.. hapishane sensizlikle kahroldu.. ( ) Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 oooff ya figarro iki dakikada nası satıyosunnn offfffffff offffffffffffffff Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 öfleyip pöfleme..eğleniyoruz iştee.. ..suçlusuyla tutuklusuyla..komiseriyle sarhoşuyla..idamlığıyla günahsızıyla..efendisiyle kölesiyle..aynı bataklığın çiçekleriyiz işte..tırnak ete sensizliği seçiyorum diyebilirmi..günüm ışığım..geceleri kaybolanım.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 nerdeeeeee buranın hanımağası.... dağıtıyımmı haa burayı... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Aman abi sakin ol Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 yaaa sakin olun geliyorum dedimyaaa Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 ağam ya mahkumlar rahat yaşamaktan bezdiler hiç dayak atan yok ezen yok süründüren yok biraz acele et yav Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 ağam ya mahkumlar rahat yaşamaktan bezdiler hiç dayak atan yok ezen yok süründüren yok biraz acele et yav yaa ölüyom gelmeye ama siz şimdiden ziyafet hazırlayın,temizliği yapın geldiğimde hepinizi yakmıyim bukadar özlemişken Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 aloo karakolun gönüllü mahmumu geldiii !!!!!..ya gece takılıyom kimse yok, gündüz bakıyomm kimsee yookk...güzelyazz toplu katliammı yaptın..nerdee bu millettt...devlet? Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 ağanız geldiiiii nerdesiniz eyyy millet,ben yokum diye firarmı ettiniz yakmaya,emirler yağdırmaya geldim hepinizi ezip ezdirmemeye geldim Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 "sadece ben ezerim diyosunnnnnnn" Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.