Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 cın ıcmek ıstıyenler buraya ne zamandır alem yapmıyoduk Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 işte geldim burdayım..şartel indirmede ustayım.. ooo müfettiş bey bakıyorumda kodes ortamına alışmışsınız gel seni şartel indirme görevlisi yapayım maaşta alırsın müfettişliktek kaç lira alıyordunki ? Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 geçmişi olmayan adam moduna girdim burda..eskiden di memurluk..mahkumuz şimdi..arayan soran da yok nasıl olsa..gerekeni yaparız..şartel de indiririz..icabındada kaldırırız.. eeee maaşı sen belirlee..karakolun celladı olucaz sonuçtaa..prestij meselesi.. asgari ücret * 8 olabilir meselaa.. Alıntı
Φ serkandan gül Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 burası neresi birisi bana anlatsın lütfen malum çaylaklık Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 burası neresi birisi bana anlatsın lütfen malum çaylaklık burası koğuş bende koğuşun ağası taş yüreklide komiser bunlar ve iteat etmen gerektiğini bi yeter Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 burası koğuş bende koğuşun ağası taş yüreklide komiser bunlar ve iteat etmen gerektiğini bi yeter bikaç gün kaybolduk ağalığını ilan etmiş bazıları.... Alıntı
Φ serkandan gül Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 burası koğuş bende koğuşun ağası taş yüreklide komiser bunlar ve iteat etmen gerektiğini bi yeter gördüğüm en güzel ağasınız Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 şşşşttt.. ses etmeyin..kenarda tek ayak üstünde bekleyin bakalım.. ..huysuzlık istemem ..aklınızı alırım..DİKKAAAAATTT..! HANIM AĞANIZ GELİYOOORR..sırayı bozmayın..emir ve görüşler bildirilecek azsonraaaa.. Alıntı
Φ alseba76 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 bu karakolu sevdim valla. onca karakol dolaştım böylesini görmedim. bende girecem.... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 gördüğüm en güzel ağasınız sadece güzelmiii ayrıca oldukça tatlı,sevecen,düşünceli,veee mütevazi bir ağayım bennn sayman ben uzun zamandır bu koğuşun ağasıyım,sağır sultan duydu sen duymadın mııı siz çok konuşuyorsunuz çabuk koğuşu temizleyip akşama yemek hazırlayın bide bana soğuk bişeyler getirin Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 abuzerrr nargilemi getir biraz bahçede keyif yapayım... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 sadece güzelmiii ayrıca oldukça tatlı,sevecen,düşünceli,veee mütevazi bir ağayım bennn sayman ben uzun zamandır bu koğuşun ağasıyım,sağır sultan duydu sen duymadın mııı siz çok konuşuyorsunuz çabuk koğuşu temizleyip akşama yemek hazırlayın bide bana soğuk bişeyler getirin Biz çok hanım ağa gördük ... zavallılar şimdi karacahmette istirahat ediyorlar.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Ne haber hapishane kuşları.. ..var mı? kellesi gövdesine ağır gelen.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 hayat bir oyun degilmi, ve bir parcasini burada sakadan olsa bile yazismalariniz ile sunmussunuz kimisi kirar, kimisi kirilir,kimiside düzeltmeye calisir evet calisir fakat nasil bilemez. Yazdiklarim su an sizlerin su ana kadar yazdiklariniz ile hic bir ilgisi yok lütfen yalnis anlamayin. Yeni bir konu acsam konu ne olsun diye düsündüm onca zaman bulamadim. Neyse kisaca sizlerden yardima geldim ben mademki burasi bir karakol sizlerin fikrini almaya geldim.. 20`ci sayfadan ihtibaren öylesine tesadüf denk gelen isimler ise.. figgaro, lost dream, tas yürekli, günisigi, jön , güzelyaz, natalia, aysum, gülsüm, sayman22, gürz,aca,xemci, erbay diyelimki kelimeler yalnis secildi ve yalnis anlasildi-yada diyelimki kasitli secildi bu kelimeler diyelimki bu kelimelerden cümleler olusdu kirici olan -yada cümleyi karsi taraf kirici anladi bu kelimeyi cümleyi bilmeden karar veremeyiz demeyin sakin , bende bilmiyorum cünkü diyelimki kirilan sizler fakat kirani yinede düsünerek, bu kirginligi ortadan kaldirmak icin karsi taraftan olan beklentileriniz ne olabilirdi. saygilar Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 bu soruya en yetkili ağız olarak benim cevap vermem lazım sanırım biri sizi kırmış ama gönlünüzü yapmasını bekliyorsunuz bence boşuna beklemeyin söyleyin bize kim olduğunu getirelim nezarete elektrikli sandalyeye bağlayalım biraz elektro şokla herşey düzelir Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 hayat bir oyun degilmi, ve bir parcasini burada sakadan olsa bile yazismalariniz ile sunmussunuz kimisi kirar, kimisi kirilir,kimiside düzeltmeye calisir evet calisir fakat nasil bilemez. Yazdiklarim su an sizlerin su ana kadar yazdiklariniz ile hic bir ilgisi yok lütfen yalnis anlamayin. Yeni bir konu acsam konu ne olsun diye düsündüm onca zaman bulamadim. Neyse kisaca sizlerden yardima geldim ben mademki burasi bir karakol sizlerin fikrini almaya geldim.. 20`ci sayfadan ihtibaren öylesine tesadüf denk gelen isimler ise.. figgaro, lost dream, tas yürekli, günisigi, jön , güzelyaz, natalia, aysum, gülsüm, sayman22, gürz,aca,xemci, erbay diyelimki kelimeler yalnis secildi ve yalnis anlasildi-yada diyelimki kasitli secildi bu kelimeler diyelimki bu kelimelerden cümleler olusdu kirici olan -yada cümleyi karsi taraf kirici anladi bu kelimeyi cümleyi bilmeden karar veremeyiz demeyin sakin , bende bilmiyorum cünkü diyelimki kirilan sizler fakat kirani yinede düsünerek, bu kirginligi ortadan kaldirmak icin karsi taraftan olan beklentileriniz ne olabilirdi. saygilar noldu birce..evet hayat oyun..burasıda oyun içinde bir oyun..canını sıkan birşey mi oldu..seni ilk defa gördüm karakolda..bir durum varsa düzeltelim..bilirsin hayatta olsa bu t**** olsa..kuralsız oyun yoktur.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Selam ....Yürekli, Tas Yürekli olabilirsiniz en azindan kendiniz böyle düsünmüssünüz, fakat eminimki kalbiniz okadar agir degil, her ne kadarda agir bir ceza vermis iseniz. Konuya gelince...,konun benimle hic bir ilgisi yok. "bu kelimeyi cümleyi bilmeden karar veremeyiz demeyin sakin , bende bilmiyorum cünkü" genel bir sorun ve amacim bir yerde bir cözüm bulmak ve tekrarliyorum yine.. diyelimki kirilan sizler fakat kirani yinede düsünerek, bu kirginligi ortadan kaldirmak icin karsi taraftan olan beklentileriniz ne olabilirdi. karsi taraftan beklentileriniz ne olabilir, yani nasil düzeltebilir. Selam figgaro, "kuralsız oyun yoktur.." bu cok dogru ayrica cevap verdiginiz icin her ikinizsede cok tesekkür ederim saygilar Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 sanırım ben kırılmış olsaydım bana sevgisini gösterecek ufak bir hareket yeterli olurdu mesela bir öpücük içten bir sarılma hafızamı bile yitiririm valla Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 kırılan bensem eğer,onun beni sevdiğini biliyorsam affderim içten bi özür yeter.amaaaaa bana söylediği bu yanlış kurulan veya kasıtlı söylenen cümleyi asla unutamam.ve en ufak bidavranış görsem söylediğine yakın ilk günkü kadar etkilenirim.yani gerçekten kırılmışsam affetmem kolay,unutmam imkansızdır. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Ne olmuş bu karakolda böyle yahu Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Ne olmuş bu karakolda böyle yahu ahhh ahhh mahkumlar depresyona girdi ne hizmet edecek nede isyan edipte benim faili meçhul edeceğim birisi kalmadı yıkarım ben burayı beee..kendinize gelin Alıntı
Φ avniler Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 sabah sabah ne karakolu orası Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 bence şu birce yi içeriye atalım..kaşındı ..kafamızıda karıştırdı..kardeşim burası karakol..arada sırada elektro şoklama,joplama,pataklama,filistin askılarında sallandırma gibi durumlar olur burada..insani felsefelerinle , gerçekten uzak doktrinlerini beybimize empoze etmeye çalışma.. ..buraya düşenin geçmişi yok geleceğiyse izinde.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 selam dayılarrr !!! azıcık firar ettikk..yeniler gelmişşş...hemde ağaya yağdanlık görevi üstlenmişler....abicimmm nası bi milletiss ya ?! hazır karakola gelmişşsinn haykırsana düşüncelerini....hala yağcılık ya....offff offffff bölelerini asmalı kesmeliiiiii ! Alo güselyasssss bak tatilden döndümm..yoldan geldimmm..çabuk banyomu hazırla (tazikkli ve elektrikli su istemiyom ona göre..) manikür pedükür..fön falan hadi bakimmm hadii anam..hadii canımmm..yemeyim seniiiiiiii Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 hanımağanız nerde bana onu getirin...hemeeeennnnn Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.