Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 bakın koğuş mensupları,ben ağanız güzelyaz sizlere diyorkiiiii....bu şekilde elinize bişey geçmes doğru yolu bulun bana hürmet edin ben gibi bi ağayı sis arasanıs tarasanıs bulamassınıs yavv şu asalete,şu güselliğe ve şu sevecenliğe bi bakın önce sonra bidaha düşünün derim ben natalia bile daha güzel be senden ben ağa falan tanımam buranın kralı benim... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 natalia bile daha güzel be senden Nee diiim sana bilmem ki Ağa mağa yok burda Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Nee diiim sana bilmem ki Ağa mağa yok burda he walla kıs..iyi söledinn teröristimm beniimmm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 he walla kıs..iyi söledinn teröristimm beniimmm Ben mi teröristim ? Ne dion sen gıı Topa tutcaklar sora beni Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Ben mi teröristim ? Ne dion sen gıı Topa tutcaklar sora beni nie kıss herşeye boyun eğen bi kusssuu olmaktansa...düşüncelerini haykırann bi teröristt ol..akıllımmmm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Yok anacım iyiyim ben böyle.. Geç de olsa sölüorum bazı şeyleri.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Şşşşştt ..ses gelmee.. ses gelmeee.. noluyor burdaaa..yine dönmüş hamama.. güzelim karakol.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Şşşşştt ..ses gelmee.. ses gelmeee.. noluyor burdaaa..yine dönmüş hamama.. güzelim karakol.. yaa çok belli demi döner tabii beni tanımazsanız böyle olur bide komiser kayıp,ilgilenmiyo karakolla olcağı bu az bileee Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 abuzer çay getir olm bana... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 abuzer çay getir olm bana... aloooo sen çay isteyemezsin bikerem kalkta bana getir sen çayı hadi bakem karşılık verme bak kötü olur Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 aloooo sen dur abuzer ben getiririm ben varken senin ne haddine ağaya çat getirmek karşılık verme bak kötü olur efferin hep böle olun bende iyi davranıyım size... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 efferin hep böle olun bende iyi davranıyım size... sahtecilik yapıyorsun..sahteciliğinden 5 yıl daha yedin..seni tek kürekle malta adalrına kürek mahkumu olrak göndericez..sefil mahkum.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 sahtecilik yapıyorsun..sahteciliğinden 5 yıl daha yedin..seni tek kürekle malta adalrına kürek mahkumu olrak göndericez..sefil mahkum.. ne kadar iyi dedin figgaro yaaa bunlar bana rakip olmaya bayılıyorlar niyeyse,kıymetimi bilin ascık beeee bi gidersem bidaha gelmem haberinis olsun Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 selamun aleyküm sevgili mahkumlarım nasılsınız bir derdiniz sıkıntınız varmı yok he ne güzel iyi iyi ağam senin biraz sıkıntın var galiba bu yeni gelenler sorunmu çıkartıyor istersen hücre boş kalmış valla joplar paslanmış emret ıslatalım bunları Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 selamun aleyküm sevgili mahkumlarım nasılsınız bir derdiniz sıkıntınız varmı yok he ne güzel iyi iyi ağam senin biraz sıkıntın var galiba bu yeni gelenler sorunmu çıkartıyor istersen hücre boş kalmış valla joplar paslanmış emret ıslatalım bunları yaa komiserim böyle uğramazsanız sonuç bu olur sözlerim bile başka anlaşılıyo gördünüsmüü off offf ne zor iş bu yaaaa Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 ağam kusura bakma yaa gerçektende görevimi ihmal ettim buaralar ama yokluğumu aratmamışsın gene ızdırap olmuşsun millete sen bu koğuşun en gaddarısın dimi olacak okadar izin ver şurdan biriki tane bağlayalım elektrikli sandalyeye canım sıkılıyor yaa eğlenmiş oluruz Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 izin ne demek seç,beyen,oturt sandalyeye bende bakayım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 ben malta adalarından falan anlamam bilader... itirazı olan varsa geldin koğuşa... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 ben zaten koğuştayım.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 izin ne demek seç,beyen,oturt sandalyeye bende bakayım evet..oturttunuzsa ..şarteli indirebilirmiyim..nolur..nolur..şarteli ben indirriyim ..hanımağam az sonra kokacak et kokularına mukabil kolanyalı mendil vereyim size..kötü kokulara maruz kalmayasınız.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 ben zaten koğuştayım.. gel konuşalım o zaman.... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 herkessssss NERDEEEEEEEEEEEEEEEEEE Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 herkessssss NERDEEEEEEEEEEEEEEEEEE ben güzelyaz yani ağanız burda canım,ama diyerleri nerdeeeeeeeeeeeeeeeee Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 işte geldim burdayım..şartel indirmede ustayım.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 herkess uyuyorkennn ben azz firar yapimm de gelimmm.. yokluğumu aratmayınn..DAĞITINNN ORTALIĞIII Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.