Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bakın koğuş mensupları,ben ağanız güzelyaz sizlere diyorkiiiii....bu şekilde elinize bişey geçmes doğru yolu

bulun bana hürmet edin -_- ben gibi bi ağayı sis arasanıs tarasanıs bulamassınıs yavv şu asalete,şu güselliğe ve şu sevecenliğe bi bakın önce sonra bidaha düşünün derim ben

natalia bile daha güzel be senden :glare::lol::w00t:

ben ağa falan tanımam buranın kralı benim... :devil::lol::lol:

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

natalia bile daha güzel be senden :glare::lol::w00t:

<_<

Nee diiim sana bilmem ki :lol::lol:

Ağa mağa yok burda -_-

Gönderi tarihi:

he walla kıs..iyi söledinn teröristimm beniimmm :shuriken:

Ben mi teröristim ? :unsure: Ne dion sen gıı :shuriken:

Topa tutcaklar sora beni :shuriken::lol:

Gönderi tarihi:

Yok anacım iyiyim ben böyle.. :lol:

Geç de olsa sölüorum bazı şeyleri.. :sweatingbullets::P

Gönderi tarihi:

Şşşşştt :angry2: ..ses gelmee.. ses gelmeee.. :huh: noluyor burdaaa..yine dönmüş hamama.. güzelim karakol..

yaa çok belli demi -_- döner tabii beni tanımazsanız böyle olur :devil: bide komiser kayıp,ilgilenmiyo karakolla olcağı bu :angry::lol: az bileee :DB)

Gönderi tarihi:

aloooo sen dur abuzer ben getiririm -_- ben varken senin ne haddine ağaya çat getirmek :angry::lol: karşılık verme bak kötü olur :devil::lol:

efferin hep böle olun bende iyi davranıyım size... -_-:lol::lol::lol:

Gönderi tarihi:

efferin hep böle olun bende iyi davranıyım size... -_-:lol::lol::lol:

sahtecilik yapıyorsun..sahteciliğinden 5 yıl daha yedin..seni tek kürekle malta adalrına kürek mahkumu olrak göndericez..sefil mahkum.. :chris:

Gönderi tarihi:

sahtecilik yapıyorsun..sahteciliğinden 5 yıl daha yedin..seni tek kürekle malta adalrına kürek mahkumu olrak göndericez..sefil mahkum.. :chris:

ne kadar iyi dedin figgaro yaaa -_-:angry: bunlar bana rakip olmaya bayılıyorlar niyeyse,kıymetimi bilin ascık beeee -_- bi gidersem bidaha gelmem haberinis olsun -_-:lol:

Gönderi tarihi:

selamun aleyküm sevgili mahkumlarım nasılsınız bir derdiniz sıkıntınız varmı yok he ne güzel iyi iyi

ağam senin biraz sıkıntın var galiba bu yeni gelenler sorunmu çıkartıyor istersen hücre boş kalmış valla joplar paslanmış emret ıslatalım bunları :)

Gönderi tarihi:

selamun aleyküm sevgili mahkumlarım nasılsınız bir derdiniz sıkıntınız varmı yok he ne güzel iyi iyi

ağam senin biraz sıkıntın var galiba bu yeni gelenler sorunmu çıkartıyor istersen hücre boş kalmış valla joplar paslanmış emret ıslatalım bunları :)

yaa komiserim böyle uğramazsanız sonuç bu olur -_- sözlerim bile başka anlaşılıyo gördünüsmüü :( off offf ne zor iş bu yaaaa -_-:lol:

Gönderi tarihi:

ağam kusura bakma yaa gerçektende görevimi ihmal ettim buaralar ama yokluğumu aratmamışsın gene ızdırap olmuşsun millete sen bu koğuşun en gaddarısın dimi olacak okadar :) izin ver şurdan biriki tane bağlayalım elektrikli sandalyeye canım sıkılıyor yaa eğlenmiş oluruz :(

Gönderi tarihi:

izin ne demek seç,beyen,oturt sandalyeye bende bakayım :devil::lol:

evet..oturttunuzsa :chris: ..şarteli indirebilirmiyim..nolur..nolur..şarteli ben indirriyim :lol: ..hanımağam az sonra kokacak et kokularına mukabil kolanyalı mendil vereyim size..kötü kokulara maruz kalmayasınız.. :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.