Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 sodayı bosver daha guzel ıcıeklerımız var rakı getırımmı yaaa meyveli soda istemekten dilimde tüy bittiiii yettiniz artık canıma,rakı makı istemiyorum bu kadar oluryaaa kaba insanlar nolcak Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 çok gürültü var burda.. susun şurda iki dakka huzur bulamıycakmıyıs alla alla.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 çok gürültü var burda.. susun şurda iki dakka huzur bulamıycakmıyıs alla alla.. yaa burası husurevimi beee çabuk bana saygınısı gösterin hepinisi yakıp,tozlarınısı yüksek yerden savurmadan önce yapın bunu karışmam bakkkk :devil:bi soda getiremediniz yahuuu... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 bakkalmı bura get kendin al.. Alıntı
Φ Xemci Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 harbi manyak biyer bura iyi muabbet sağlam komser nirdee Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 buyur janem netcen gomseri? Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 bakkalmı bura get kendin al.. yaa şimdiye varya,yani bu kadar konuşmaya on defa getirirdiniz sodamı çok kaba davranıyosunuz ağanıza olmaskiii xemci çaylak çabuk bulaşıkları yıka fasla konuşma Alıntı
Φ Xemci Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 abla ben cinayetten girdim yarın mahkemem var 5 tane leş serdin 6 olmasın lütfen hergece burada kalıyorsun olabilir ancak bir bir kalırız o sizin kaldıklarınızın alayına yeter ben burda yeniyim ama ne nezaretler gördüm neyse artık bi 18 sene sonra görüşürüz ancak çıkarım hesağpladım 16 tane af geliyor bana müebbet 48 yıl vercek hakim abi aflarla felan 18 sene 5 ayda çıkarım hayde selametle Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 sen böyle gasa gel bakalım figgaro ,günışığı kıss seni temislikçi yaptım süpür şurları bakem...sodam nerde kaldııııııı temisslikk yapacam yapacam da önce senden başlıcam temisliğe güselyasssss Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 temisslikk yapacam yapacam da önce senden başlıcam temisliğe güselyasssss hadi tatlım hadi bak şurlarda tos var bide siliver bulaşıklarda dağ bibi olmuşşş,bulaşıkçııı yıka şunlarııı Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 selamun aleyküm mapushanezedeler varmı bir derdi sıkıntısı olan? hmmm yokmuş afferim size akıllı mahkumlar ağam sen nasılsın hörmetler ağam Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 hadi tatlım hadi bak şurlarda tos var bide siliver bulaşıklarda dağ bibi olmuşşş,bulaşıkçııı yıka şunlarııı deett uykumm var zatiii...uykusu olan güne..ağa bile yaklaşamassss Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 selamun aleyküm mapushanezedeler varmı bir derdi sıkıntısı olan? hmmm yokmuş afferim size akıllı mahkumlar ağam sen nasılsın hörmetler ağam siz sordunuz daha bi iyi oldum komiserim idare edip gidiyoruz işte,bunları zaptetmek biraz zor ama benden kurtuluş yok bunu anlattım sonunda Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 deett uykumm var zatiii...uykusu olan güne..ağa bile yaklaşamassss ağam hiç öyle görünmüyo ama bu mahkum ne diyo ne diyorsun kız sen he geldiğinden beri olay çıkartıp duruyorsun hücreyemi kapatalım seni onumu istiyorsun Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 selamun aleyküm mapushanezedeler varmı bir derdi sıkıntısı olan? hmmm yokmuş afferim size akıllı mahkumlar ağam sen nasılsın hörmetler ağam yawwww kosmer bile böle yaparsa....allam allam ya..nerde bu devlet ? ! nerde adalett?! nerde korkususs kosmerlerrr nerdeeeeee.... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 ağam hiç öyle görünmüyo ama bu mahkum ne diyo ne diyorsun kız sen he geldiğinden beri olay çıkartıp duruyorsun hücreyemi kapatalım seni onumu istiyorsun yaa deşme şimdi yaramı komiserim yaaaa bu kız hep böyle,başkalarınıda ayartıyo kapat onu hücreye aklı başına gelsinnn ohhhhh günışığı gördünmü kızz ne yaptım,uyarmıştım seni Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 ağam hiç öyle görünmüyo ama bu mahkum ne diyo ne diyorsun kız sen he geldiğinden beri olay çıkartıp duruyorsun hücreyemi kapatalım seni onumu istiyorsun hee....sorun varrr şöle bii ihtilal yapmak istiyommm kanlısındannn Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 yaa deşme şimdi yaramı komiserim yaaaa bu kız hep böyle,başkalarınıda ayartıyo kapat onu hücreye aklı başına gelsinnn ohhhhh günışığı gördünmü kızz ne yaptım,uyarmıştım seni suçluyuusssssssS !..haklıyıssssS !... kazanacağısssssSSSS Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 suçluyuusssssssS !..haklıyıssssS !... kazanacağısssssSSSS senin gibi suçluyu ben şeker gibi yerim kısss tatlı şey hadi kapa çeneni yoksa sonuna üsülecem ben Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 benim canım açık görüşe çıkmak istiyo komiserim nerdesin bi hava alıp gelcem Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 yok kızz mayoyla açık görüş mü olur.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 benim canım açık görüşe çıkmak istiyo komiserim nerdesin bi hava alıp gelcem güzelyazım..havasızım..yerinde durmazım..napacan dişarılarda..vurur kaçırır zaptederler seni diğer hapisane üyeleri(kıskançlık halleri )..biz mukaddes hapisanemizin orta yerinde hemen bir havuz yapar..tepenede güneş niyetine(aynı zamanda solaryum) güçlü bir spot lamba koyar..benim ranzadan şezlong..günışığının eteğinden şemsiye..jön den cankurtaran..havuz bahçesi için komiserden bahçivan..tabi naçizane kulunuz ben müfettiş Cabbar FAKABASAR ; sizin karakol içerisindeki tatiliniz , mutluluğunuz, huzurunuz,ve spot etkenli solaryumunuzun derinizde oluşturacağı deri değişiminin yegane denetleyicisi olacağımdır..yalnız bu tatil biletiniz günışığı hanfendidedir..bilare ondan rica ederek almanız gerekir..yoksam tatiliniz bir hayalden öteye gidemez..saygılar sevgiler.. Karakol türizm ve seyehat işletmeciliği.Ltd.Şti. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 güzelyazım..havasızım..yerinde durmazım..napacan dişarılarda..vurur kaçırır zaptederler seni diğer hapisane üyeleri(kıskançlık halleri )..biz mukaddes hapisanemizin orta yerinde hemen bir havuz yapar..tepenede güneş niyetine(aynı zamanda solaryum) güçlü bir spot lamba koyar..benim ranzadan şezlong..günışığının eteğinden şemsiye..jön den cankurtaran..havuz bahçesi için komiserden bahçivan..tabi naçizane kulunuz ben müfettiş Cabbar FAKABASAR ; sizin karakol içerisindeki tatiliniz , mutluluğunuz, huzurunuz,ve spot etkenli solaryumunuzun derinizde oluşturacağı deri değişiminin yegane denetleyicisi olacağımdır..yalnız bu tatil biletiniz günışığı hanfendidedir..bilare ondan rica ederek almanız gerekir..yoksam tatiliniz bir hayalden öteye gidemez..saygılar sevgiler.. Karakol türizm ve seyehat işletmeciliği.Ltd.Şti. günışığı ver kız şu bileti yoksa ben kaçıyorum, çok ararsınız beni çokkkk Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Seniiiii elime düşmüşşş gördüümmmmm düşünmem lassssııııımmmmm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.