Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl alooo..yandım çok sıcak ...şu hücrenin klimalarını açın..vicdansızlar..kaynarkazanında cehennemin kaynayasınız emi..
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl kaçmıştım ne güzel yine tutuklandım bu komiserinde eli her yere uzanıyor he komiserim affet beni ben yaptım sen yapma bir daha kaçmaya kalkışırsam iki gözüm yerinde kalsın
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl karakola bak ya, herkes tatilde...ohh vallaaa yayla yaylaaaa
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl karakola bak ya, herkes tatilde...ohh vallaaa yayla yaylaaaa Seni de böle karakola götürelim Anladı sen anladııı
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Seni de böle karakola götürelim Anladı sen anladııı hadi hemen ama ...
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Yazar bu karakola bir klima taktırmak lazım harbi harbi çok sıcak yav mahkum kardeşlerim hadi bakiim pamuk eller cebe komiseriniz bunalıyo sıcaktan hadi canlarım
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl bu karakola bir klima taktırmak lazım harbi harbi çok sıcak yav mahkum kardeşlerim hadi bakiim pamuk eller cebe komiseriniz bunalıyo sıcaktan hadi canlarım açılış için ağayı beklemiyosunuz herhaldeeee...benim yelpazem var canlarım derdinize yanın siz
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl açılış için ağayı beklemiyosunuz herhaldeeee...benim yelpazem var canlarım derdinize yanın siz yoo..biz sizi klima alınınca açılışa, kurdelayı kesmenizi isteyecektik..yelpazeli hanımağamız..(cimri.. )..
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar karakola dediysek koğuşlara demedik hüop benim yazaneye dedim klimalı koğuşu nerde gördünüz müfettiş bey sıcaklar dokundu galiba he bunu karakolu denetlemeye gelirken düşünecektin
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl yaw okadar karakol gördük bukadar düzensizi görmedik her kafadan bir ses komiser şehvet düşkünü klima ister mahkum yemek işter ohh böyle karakola can feda beni de alın içeri komser abi
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl yaw okadar karakol gördük bukadar düzensizi görmedik her kafadan bir ses komiser şehvet düşkünü klima ister mahkum yemek işter ohh böyle karakola can feda beni de alın içeri komser abi hayırdır ..kaşıntın var galiba..gel bakalım şöyle yamacımıza..köhne karanlık ve kaygan duvarlı hücrelerimizde size de bir yer var..
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl şişşşttt susuuunnn..!!! toprakkkk boş bi hücre yok mu abicim??? kendime hücre cezası veriyommm dostu arkadaşı kırmadannn aciilll hücre aranıyooo !!!!!!!
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl şişşşttt susuuunnn..!!! toprakkkk boş bi hücre yok mu abicim??? kendime hücre cezası veriyommm dostu arkadaşı kırmadannn aciilll hücre aranıyooo !!!!!!! ne oldu benim tatlı ve haşin toprağım..kimler üzdüde seni cezalandırırsın kendini..
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl alın abi şöyle canlı mekan olsun muabbeti bol olsun nezaretin 6 7 kişilik felan ben öyle tek başıma rahat olamam oralarda böyle karakola can kurban
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl ne oldu benim tatlı ve haşin toprağım..kimler üzdüde seni cezalandırırsın kendini.. beni üzenleri üzemediğim için..en iyisi kendiimi cezalandırmakkk
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl Ağanısa bişeler getirin bakem,çok konuşuyosunuz vır vır vır ne bu beeee hadi canlarım hadi uyuşmayın
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl Ağanısa bişeler getirin bakem,çok konuşuyosunuz vır vır vır ne bu beeee hadi canlarım hadi uyuşmayın ne isterdin..hanımağam..
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl ne isterdin..hanımağam.. meyveli soda,vişneli olsun ağalık güsel bişe yaaa...
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl meyveli soda,vişneli olsun ağalık güsel bişe yaaa... yakışır hanım ağama..hemmen getiriyorum..yaa kafama takıldıda ..hani yoksa diye soruyorum..çilekli olsa olmazmı..
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl yakışır hanım ağama..hemmen getiriyorum..yaa kafama takıldıda ..hani yoksa diye soruyorum..çilekli olsa olmazmı.. figarroo gösümm görmesinn seni....bu ne ..bu ne....
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl figarroo gösümm görmesinn seni....bu ne ..bu ne.... kızma benim terör estiren toprağım.. dün iyi günümdeydim.. heeyyt.. nerde o hanımağa..öjeli tırnaklarını katrana batırıp..permalı saçlarını bizim bahçedeki güvercinlere yuva yapıcam.. oldumu benim tatlı ama haşin toprağım...
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl kızma benim terör estiren toprağım.. dün iyi günümdeydim.. heeyyt.. nerde o hanımağa..öjeli tırnaklarını katrana batırıp..permalı saçlarını bizim bahçedeki güvercinlere yuva yapıcam.. oldumu benim tatlı ama haşin toprağım... sen böyle gasa gel bakalım figgaro ,günışığı kıss seni temislikçi yaptım süpür şurları bakem...sodam nerde kaldııııııı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.