Φ figgaro Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 alooo..yandım çok sıcak ...şu hücrenin klimalarını açın..vicdansızlar..kaynarkazanında cehennemin kaynayasınız emi.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 paraları hazılayın zar atacaz Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 kaçmıştım ne güzel yine tutuklandım bu komiserinde eli her yere uzanıyor he komiserim affet beni ben yaptım sen yapma bir daha kaçmaya kalkışırsam iki gözüm yerinde kalsın Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 karakola bak ya, herkes tatilde...ohh vallaaa yayla yaylaaaa Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 karakola bak ya, herkes tatilde...ohh vallaaa yayla yaylaaaa Seni de böle karakola götürelim Anladı sen anladııı Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Seni de böle karakola götürelim Anladı sen anladııı hadi hemen ama ... Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 bu karakola bir klima taktırmak lazım harbi harbi çok sıcak yav mahkum kardeşlerim hadi bakiim pamuk eller cebe komiseriniz bunalıyo sıcaktan hadi canlarım Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 bu karakola bir klima taktırmak lazım harbi harbi çok sıcak yav mahkum kardeşlerim hadi bakiim pamuk eller cebe komiseriniz bunalıyo sıcaktan hadi canlarım açılış için ağayı beklemiyosunuz herhaldeeee...benim yelpazem var canlarım derdinize yanın siz Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 açılış için ağayı beklemiyosunuz herhaldeeee...benim yelpazem var canlarım derdinize yanın siz yoo..biz sizi klima alınınca açılışa, kurdelayı kesmenizi isteyecektik..yelpazeli hanımağamız..(cimri.. ).. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 karakola dediysek koğuşlara demedik hüop benim yazaneye dedim klimalı koğuşu nerde gördünüz müfettiş bey sıcaklar dokundu galiba he bunu karakolu denetlemeye gelirken düşünecektin Alıntı
Φ Xemci Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 yaw okadar karakol gördük bukadar düzensizi görmedik her kafadan bir ses komiser şehvet düşkünü klima ister mahkum yemek işter ohh böyle karakola can feda beni de alın içeri komser abi Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 yaw okadar karakol gördük bukadar düzensizi görmedik her kafadan bir ses komiser şehvet düşkünü klima ister mahkum yemek işter ohh böyle karakola can feda beni de alın içeri komser abi hayırdır ..kaşıntın var galiba..gel bakalım şöyle yamacımıza..köhne karanlık ve kaygan duvarlı hücrelerimizde size de bir yer var.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 şişşşttt susuuunnn..!!! toprakkkk boş bi hücre yok mu abicim??? kendime hücre cezası veriyommm dostu arkadaşı kırmadannn aciilll hücre aranıyooo !!!!!!! Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 şişşşttt susuuunnn..!!! toprakkkk boş bi hücre yok mu abicim??? kendime hücre cezası veriyommm dostu arkadaşı kırmadannn aciilll hücre aranıyooo !!!!!!! ne oldu benim tatlı ve haşin toprağım..kimler üzdüde seni cezalandırırsın kendini.. Alıntı
Φ Xemci Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 alın abi şöyle canlı mekan olsun muabbeti bol olsun nezaretin 6 7 kişilik felan ben öyle tek başıma rahat olamam oralarda böyle karakola can kurban Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 ne oldu benim tatlı ve haşin toprağım..kimler üzdüde seni cezalandırırsın kendini.. beni üzenleri üzemediğim için..en iyisi kendiimi cezalandırmakkk Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Ağanısa bişeler getirin bakem,çok konuşuyosunuz vır vır vır ne bu beeee hadi canlarım hadi uyuşmayın Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 banada siyasi koğuştan bi kave getirin.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Ağanısa bişeler getirin bakem,çok konuşuyosunuz vır vır vır ne bu beeee hadi canlarım hadi uyuşmayın ne isterdin..hanımağam.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 ne isterdin..hanımağam.. meyveli soda,vişneli olsun ağalık güsel bişe yaaa... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 meyveli soda,vişneli olsun ağalık güsel bişe yaaa... yakışır hanım ağama..hemmen getiriyorum..yaa kafama takıldıda ..hani yoksa diye soruyorum..çilekli olsa olmazmı.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 yakışır hanım ağama..hemmen getiriyorum..yaa kafama takıldıda ..hani yoksa diye soruyorum..çilekli olsa olmazmı.. figarroo gösümm görmesinn seni....bu ne ..bu ne.... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 figarroo gösümm görmesinn seni....bu ne ..bu ne.... kızma benim terör estiren toprağım.. dün iyi günümdeydim.. heeyyt.. nerde o hanımağa..öjeli tırnaklarını katrana batırıp..permalı saçlarını bizim bahçedeki güvercinlere yuva yapıcam.. oldumu benim tatlı ama haşin toprağım... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 kızma benim terör estiren toprağım.. dün iyi günümdeydim.. heeyyt.. nerde o hanımağa..öjeli tırnaklarını katrana batırıp..permalı saçlarını bizim bahçedeki güvercinlere yuva yapıcam.. oldumu benim tatlı ama haşin toprağım... sen böyle gasa gel bakalım figgaro ,günışığı kıss seni temislikçi yaptım süpür şurları bakem...sodam nerde kaldııııııı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 sodayı bosver daha guzel ıcıeklerımız var rakı getırımmı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.