Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

geldim jön abiii :lol:

demek çökerttin tüneli tüh yaaa napsak :P

sen neyapcağımı söyle yeterli

• Cevaplar 1,4b
  • Görüntü 109,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
353.jpg al su kazzma kuregı kazmaya basla bakım :D
Gönderi tarihi:

bana karşı bir olarsınız ha,ulem ben adamlarımı toplamazmıyım lemm,ben tanımam aga maga :D

Gönderi tarihi:

sedelına aca yorulunca sen devr alacaksın ona gore :D

Gönderi tarihi:

ben yenı düştüm argadaş,başımı belaya sokmam :D

Gönderi tarihi:

yaw sen deılmıydın 10 tane lesım var 7 belalı hayrıyeyım dıye :D senın basın zaten belada.bu suclarla en az 30 sene yatarsın.tunelı kazarsak hemen fırar edersın :D

Gönderi tarihi:

yaw sen deılmıydın 10 tane lesım var 7 belalı hayrıyeyım dıye :D senın basın zaten belada.bu suclarla en az 30 sene yatarsın.tunelı kazarsak hemen fırar edersın :D

jön senin içindeki potansiyel canavarı o tünele kapatacam :angry: görcen benim elemanları ayartmayııı :lol::lol: koş bana çay kap getir hadi hadiii :lol:

Gönderi tarihi:

ağam sana hayranım ya sen bu dünyaya harbi ağalık etmek için gönderilmişsin :D

[/quote

Teveccünüz komiserim bu yere beni siz getirdiniz görevimi layığıyla yapmaya çalışıyorum -_- yahu benim çayım nerde kaldı :angry:

Gönderi tarihi:

yoruldum artıkkkkkkkkkkkkkkk sedelina yok pardon belalı hayriye apla kazsın :lol:

Gönderi tarihi:

biri bana emrettı sankii :D

vururun lemm :D

Gönderi tarihi:

biri bana emrettı sankii :D

vururun lemm :D

gısss sana deyildi bu da,neyse sen kendine anladın olsun mühim değil -_- çorapları yıkadın mı?

Gönderi tarihi:
  • Yazar

gısss sana deyildi bu da,neyse sen kendine anladın olsun mühim değil -_- çorapları yıkadın mı?

ağam o öyle sorulurmu :) yıkamama ihtimalide varmış gibi çoraplarımı ütüledinmi diye soracaktın heralde :)

Gönderi tarihi:

ağam o öyle sorulurmu :) yıkamama ihtimalide varmış gibi çoraplarımı ütüledinmi diye soracaktın heralde :)

hatırlattığın iyi oldu dur bakimm :devil: gısss 7 bela çorapları ütüle tamam mı,yoksaaaa :devil::lol:

Gönderi tarihi:

heeyt beee nerde bu çay :angry: uyuşuklar,kaç saattir çay bekliyorum.kaşıntınızmı tuttu :devil:

kız 7 bela bu çorapların hali ne,hepsi güçcülmüşş :angry: annadım senin niye koğuşta kaldığını şimdi :D:lol:

Gönderi tarihi:

arkadaslar tunelı kazıp bıtırdım acılısını yapmadan oce kısa bır konusma yapmak ıstıyorum.bu tunelde emegı gecen herkese tsk ederım hayırlı ugurlu olsun :D calısmalarımız devam edecek tunelın 2. ve 3. sunu de acmaya calısacam.hava boslugundan ve catıdan kacmak gıbı projelerımde var en kısa zamanda bu projelerı de hayata gecırecegım :D benı sızler var ettınız :lol: saolun varolun :D

Gönderi tarihi:

jön sen beni öldürcen :angry: horlamayı bırakk kalk uyan,burası evin değil işni yap,çabuk çayımı getir yoksa seni tünele gömcem :angry: yettin gariiiii :devil::lol:

Gönderi tarihi:

arkadaslar tunelı kazıp bıtırdım acılısını yapmadan oce kısa bır konusma yapmak ıstıyorum.bu tunelde emegı gecen herkese tsk ederım hayırlı ugurlu olsun :D calısmalarımız devam edecek tunelın 2. ve 3. sunu de acmaya calısacam.hava boslugundan ve catıdan kacmak gıbı projelerımde var en kısa zamanda bu projelerı de hayata gecırecegım :D benı sızler var ettınız :lol: saolun varolun :D

Tüp geçit projesi ne oldu toprağım :unsure::w00t:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

karakolumuzun gururu brawo brawoooo :sorcerer:

gözlerim yaşardı :( mutluluktan mutluluktan :unsure:

Gönderi tarihi:

jön abi sen bizim herşeyimizsin :grin:

abi biz şimdi bu tüneli kazdıkya boşuna mı kazdık kaçmıycaz mı? :wassat:

bence hemen yarın kaçalım :shifty:

kimsecikler duymadannn :whistling:

Gönderi tarihi:

ama ama siz kaçarsanız ben kimin ağası olcam yaaa :( olamaz kaçırtmam sizi :angry: komiser eğer sende böyle göz yumarsan buraya seni kapatır sana ağalık yaparım bilesin :devil::lol:

Gönderi tarihi:

ama ağam adam karakol kuralalı beri kazıyor yaa hakkını yiyemem :(

yeme yeme,şurda kaldık zaten 2,3 mahkum onlarda kaçarsa ne benim ağalığım ne senin komiserliğin kalcak :angry: o zaman kimsenin hakkını yiyemeyecen,bende giderim napalım -_-

Gönderi tarihi:

tamam yaaa,yeterki sis üzülmeyin ben kalırım burdaaa :sweatingbullets:

hem nereye gitcem kii?

ne güzel bedava ye,iç,yat :laughing:

ağam bi emrin var mı? :unsure:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.