Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl geldim jön abiii demek çökerttin tüneli tüh yaaa napsak sen neyapcağımı söyle yeterli
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl bana karşı bir olarsınız ha,ulem ben adamlarımı toplamazmıyım lemm,ben tanımam aga maga
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl yaw sen deılmıydın 10 tane lesım var 7 belalı hayrıyeyım dıye senın basın zaten belada.bu suclarla en az 30 sene yatarsın.tunelı kazarsak hemen fırar edersın
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl yaw sen deılmıydın 10 tane lesım var 7 belalı hayrıyeyım dıye senın basın zaten belada.bu suclarla en az 30 sene yatarsın.tunelı kazarsak hemen fırar edersın jön senin içindeki potansiyel canavarı o tünele kapatacam görcen benim elemanları ayartmayııı koş bana çay kap getir hadi hadiii
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar ağam sana hayranım ya sen bu dünyaya harbi ağalık etmek için gönderilmişsin
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl ağam sana hayranım ya sen bu dünyaya harbi ağalık etmek için gönderilmişsin [/quote Teveccünüz komiserim bu yere beni siz getirdiniz görevimi layığıyla yapmaya çalışıyorum yahu benim çayım nerde kaldı
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl yoruldum artıkkkkkkkkkkkkkkk sedelina yok pardon belalı hayriye apla kazsın
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl biri bana emrettı sankii vururun lemm gısss sana deyildi bu da,neyse sen kendine anladın olsun mühim değil çorapları yıkadın mı?
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar gısss sana deyildi bu da,neyse sen kendine anladın olsun mühim değil çorapları yıkadın mı? ağam o öyle sorulurmu yıkamama ihtimalide varmış gibi çoraplarımı ütüledinmi diye soracaktın heralde
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl ağam o öyle sorulurmu yıkamama ihtimalide varmış gibi çoraplarımı ütüledinmi diye soracaktın heralde hatırlattığın iyi oldu dur bakimm gısss 7 bela çorapları ütüle tamam mı,yoksaaaa
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl heeyt beee nerde bu çay uyuşuklar,kaç saattir çay bekliyorum.kaşıntınızmı tuttu kız 7 bela bu çorapların hali ne,hepsi güçcülmüşş annadım senin niye koğuşta kaldığını şimdi
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl arkadaslar tunelı kazıp bıtırdım acılısını yapmadan oce kısa bır konusma yapmak ıstıyorum.bu tunelde emegı gecen herkese tsk ederım hayırlı ugurlu olsun calısmalarımız devam edecek tunelın 2. ve 3. sunu de acmaya calısacam.hava boslugundan ve catıdan kacmak gıbı projelerımde var en kısa zamanda bu projelerı de hayata gecırecegım benı sızler var ettınız saolun varolun
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl jön sen beni öldürcen horlamayı bırakk kalk uyan,burası evin değil işni yap,çabuk çayımı getir yoksa seni tünele gömcem yettin gariiiii
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl arkadaslar tunelı kazıp bıtırdım acılısını yapmadan oce kısa bır konusma yapmak ıstıyorum.bu tunelde emegı gecen herkese tsk ederım hayırlı ugurlu olsun calısmalarımız devam edecek tunelın 2. ve 3. sunu de acmaya calısacam.hava boslugundan ve catıdan kacmak gıbı projelerımde var en kısa zamanda bu projelerı de hayata gecırecegım benı sızler var ettınız saolun varolun Tüp geçit projesi ne oldu toprağım
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar arkadaslar tunelı kazıp bıtırdım acılısını yapmadan oce kısa bır konusma yapmak ıstıyorum.bu tunelde emegı gecen herkese tsk ederım hayırlı ugurlu olsun calısmalarımız devam edecek tunelın 2. ve 3. sunu de acmaya calısacam.hava boslugundan ve catıdan kacmak gıbı projelerımde var en kısa zamanda bu projelerı de hayata gecırecegım benı sızler var ettınız saolun varolun karakolumuzun gururu brawo brawoooo gözlerim yaşardı mutluluktan mutluluktan
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl jön abi sen bizim herşeyimizsin abi biz şimdi bu tüneli kazdıkya boşuna mı kazdık kaçmıycaz mı? bence hemen yarın kaçalım kimsecikler duymadannn
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl ama ama siz kaçarsanız ben kimin ağası olcam yaaa olamaz kaçırtmam sizi komiser eğer sende böyle göz yumarsan buraya seni kapatır sana ağalık yaparım bilesin
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar ama ağam adam karakol kuralalı beri kazıyor yaa hakkını yiyemem
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl ama ağam adam karakol kuralalı beri kazıyor yaa hakkını yiyemem yeme yeme,şurda kaldık zaten 2,3 mahkum onlarda kaçarsa ne benim ağalığım ne senin komiserliğin kalcak o zaman kimsenin hakkını yiyemeyecen,bende giderim napalım
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl tamam yaaa,yeterki sis üzülmeyin ben kalırım burdaaa hem nereye gitcem kii? ne güzel bedava ye,iç,yat ağam bi emrin var mı?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.