Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 burada işler iyice kızışmış ben biraz uzayayım ağam durumu idare et sen çoluk çocuk var bizim yani olacak evde ekmek bekleyecek Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 senın koğuşundu lemm,kaç leşim var bılıyonmuuuu garıııı,doğrarım alimallah pastırma olursun marketlerde kız sen ne biçim konuşuyosun ağanla benim burda kestiklerim seninkinin iki katı...dışarıyı sen düşün seni buranın çamaşırcısı yaptım topla yıka şu çorapları Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 devam et ağam arkanda ben varım Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 devam et ağam arkanda ben varım bilmezmiyimmmm Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 ağam kafede çayın hazır ama sen hiç oralı değilsin!!! küscem yaaaa Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 ağam kafede çayın hazır ama sen hiç oralı değilsin!!! küscem yaaaa küsme yaaa ağan burda çay bekliyo sen nere götürüyosun gittim içtim ama bidahaya burda içecem haberin olsun,soğuktu çay orda görmem zaman alıyo...hem rakiplerimde çıktı boş koymaya gelmez koğuşu Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 kazdıgım tunel coktu altında kaldım zor cıktım vala Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 jön bari çaktırma yaff bu arada benim yerimi kimse alamaz paralarım onları varmı canı bişi isteyen ? Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 jön bari çaktırma yaff bu arada benim yerimi kimse alamaz paralarım onları varmı canı bişi isteyen ? benim yerimide kimse alamaz paraladım onu canım canım çilek istedi varmı yanında Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 heyyt saçını başını yolarım ayolll tutmayın beniiiiii Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 heyyt saçını başını yolarım ayolll tutmayın beniiiiii heyyyt meyyyt sökmez anam çorapları yıkadınmı ondan haber ver,fazla konuşma Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 ağam bu kız senden korkmuyor gibi hiç yakıştıramadım Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 kim saçımı başımı yoluyor benim bakıyım buyurun çileklerrrr....... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 getirdim işteee ahhh AÇA sen bitanesin o yolunan saçlar yani yolunmak istenenler bana ait canım ama çamaşırcı yaptım onu yaaaa Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 teşekkür ederim aplam saol sende bitanesin sedelina aplam yapmaz öyle şey yafff saç baş yolmazdı yani ama çamaşırcı lazımdı bize Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 ulennn benim koğuşum burası kesin sesinizi,yokluğumu fırsatmı bildiniz keserm hepinizi valla Ne kesiyon Sanki yaş pasta kesiyor heyyt saçını başını yolarım ayolll tutmayın beniiiiii Kim tutuyorki seni Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Ne kesiyon Sanki yaş pasta kesiyor Kim tutuyorki seni gısss Gece ben sana netdim ne mahkumları ayaklandırıyon bigün sende parmaklıkların arkasına düşesin,o zaman gösteririm yaş pastayı be sana Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 karnım acıktıı yemek falan yokmu ağam yaaa Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 karnım acıktıı yemek falan yokmu ağam yaaa canım ağalar yemek yapmaz biliyosun dimi ama senin güzel hatırına bi ziyafet vermek isterdim de malesef yemek nasıl yapılır bilmiyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 gısss Gece ben sana netdim ne mahkumları ayaklandırıyon bigün sende parmaklıkların arkasına düşesin,o zaman gösteririm yaş pastayı be sana Daha ne etcen gıss Bilmem nettin ki Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 aca agaya yemek yapacagına tunel coktu dıyorum gel bıras bana yardım et ya tek basıma kazıyorum vala Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 yav bu çocukta tünel köşelerinde yaşlanıp gidecek yaa tamam ben geliyorum yardıma bak benim gibi komiseri bidaha bulamazsın hee kıymetimi bil Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 saol komserım sende bız mahkumların derdınden bıktın heralde sende mı kacacan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.