Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl yaaa niye istifa ettin hanım ağam? üzülma sen ben söylerim komsere sen bizim başımızda dur taş yürekli,iyi insan güzel komser.güzelyaz aplam hanımağalığa devam etsinnn nütfeeeeeeeeeeeen
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl tastan komser olursa bendende genel kurmay olurr seni atiyorum burdann tassss senin adalet anlayisin beni ipe goturur vallaaaaa
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar ne gülüyon kız ben istifamı verdim yukarda ama komiserden cevap çıkmadı beklemedeyimm ama sen sölersen belki kabul etmez belki ben yine bu koğuşun hanım ağası olarak...neyse yaa ben istifa ettim. koğuş ağası kırılırmı hiç ağam cezalandırman lazım sana karşı geleni sen küsüp gidiyorsun bu nasıl ağalık şirin ağa istifanı kabul etmiyorum onlar kıymetini biliyorlar zaten vur as kes daha ne istiyorsun
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar tastan komser olursa bendende genel kurmay olurr seni atiyorum burdann tassss senin adalet anlayisin beni ipe goturur vallaaaaa yakalayın şu bücürü otopsi yapacam ona ne dediğini bilmiyor belki beyninde zararlı maddeler vardır
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl ben biraz yabancı kaldım da güzelyazım bidenem sen hangi koğuşun hanımağasısın bakemm ( tabi cevaplamayı takdirinize bırakıyorum) Taş yürekli sen hakim gibi komiser gibin bişeymisin?? Tutuklular kimler? Neden tutuklandılarrrrr ( Bu kadar soru sordum die beni de tutuklamazsın demi )
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl canım ben bu koğuşun ağasıyım dilekçemde kabul edilmediğine göre hala ağayım sende düştün buraya çabuk bana sıcak bi çay getir ağalığın tadını çıkarayım canımmm...
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl ne kadar kibar bir hanım ağasın sen böyle emrettiklerine bile canım diosun canım ben bu koğuşun ağasıyım
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl ne kadar kibar bir hanım ağasın sen böyle emrettiklerine bile canım diosun bunu daha önce söyledim bi sayfa geride dilekçeme bak güzel,tatlı,hoşgörülü hepsini anlattım yaaa... ağa olmak kolayda ben gibi ağa olmak malesef canımmm
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar bunu daha önce söyledim bi sayfa geride dilekçeme bak güzel,tatlı,hoşgörülü hepsini anlattım yaaa... ağa olmak kolayda ben gibi ağa olmak malesef canımmm aga büyüksüüünn
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl aga büyüksüüünn bigün bunu mahkumlarda anlıyacak o güne kadar ölmesem barii
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl kalkta kendın yap cayını yapmısken banada getır acık olsun 3 sekerlı
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl kalkta kendın yap cayını yapmısken banada getır acık olsun 3 sekerlı kaba şey insan bunları bi bayana söylerken biraz utanır hele bide bu ağasıysa hem korkar hem utanır seni bu koğuşun bulaşıkçısı yaptım kalk bulaşıkları yıka uyuşma
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl ben yeni düştüm buraya,ben masumum abi ben kımseyi öldurmedım ıftira iftira benım ranzam neresı
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl ranzamız bıle yok betonun ustunde yatıyoruz burda hanım agayla ıyı gecınırsen o sana bı yer dosegı verıo
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl heytt güzel çocuk dikkatli ol,11.leşim olarak yere kazırım senı beledıye bile sökemez heyyt be
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl hemen gelır gelmez naralar atmaya basladın su yerlerı bı supur bakalım banada 1 bardak su getırıver
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl tanıyom tabe 7 duvelde nam yapmıs korkak sedelınasın sen benı tanıyon mu
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl korkakmı ben mı sen benı başkasıyla karıştırdın genç,namı diğer 7 bela hayrıyeyım ben lemm
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl korkakmı ben mı sen benı başkasıyla karıştırdın genç,namı diğer 7 bela hayrıyeyım ben lemm ulennn benim koğuşum burası kesin sesinizi,yokluğumu fırsatmı bildiniz keserm hepinizi valla
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl senın koğuşundu lemm,kaç leşim var bılıyonmuuuu garıııı,doğrarım alimallah pastırma olursun marketlerde
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.