Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 yaaa niye istifa ettin hanım ağam? üzülma sen ben söylerim komsere sen bizim başımızda dur taş yürekli,iyi insan güzel komser.güzelyaz aplam hanımağalığa devam etsinnn nütfeeeeeeeeeeeen Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 tastan komser olursa bendende genel kurmay olurr seni atiyorum burdann tassss senin adalet anlayisin beni ipe goturur vallaaaaa Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 ne gülüyon kız ben istifamı verdim yukarda ama komiserden cevap çıkmadı beklemedeyimm ama sen sölersen belki kabul etmez belki ben yine bu koğuşun hanım ağası olarak...neyse yaa ben istifa ettim. koğuş ağası kırılırmı hiç ağam cezalandırman lazım sana karşı geleni sen küsüp gidiyorsun bu nasıl ağalık şirin ağa istifanı kabul etmiyorum onlar kıymetini biliyorlar zaten vur as kes daha ne istiyorsun Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 tastan komser olursa bendende genel kurmay olurr seni atiyorum burdann tassss senin adalet anlayisin beni ipe goturur vallaaaaa yakalayın şu bücürü otopsi yapacam ona ne dediğini bilmiyor belki beyninde zararlı maddeler vardır Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 ben biraz yabancı kaldım da güzelyazım bidenem sen hangi koğuşun hanımağasısın bakemm ( tabi cevaplamayı takdirinize bırakıyorum) Taş yürekli sen hakim gibi komiser gibin bişeymisin?? Tutuklular kimler? Neden tutuklandılarrrrr ( Bu kadar soru sordum die beni de tutuklamazsın demi ) Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 canım ben bu koğuşun ağasıyım dilekçemde kabul edilmediğine göre hala ağayım sende düştün buraya çabuk bana sıcak bi çay getir ağalığın tadını çıkarayım canımmm... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 ne kadar kibar bir hanım ağasın sen böyle emrettiklerine bile canım diosun canım ben bu koğuşun ağasıyım Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 ne kadar kibar bir hanım ağasın sen böyle emrettiklerine bile canım diosun bunu daha önce söyledim bi sayfa geride dilekçeme bak güzel,tatlı,hoşgörülü hepsini anlattım yaaa... ağa olmak kolayda ben gibi ağa olmak malesef canımmm Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 bunu daha önce söyledim bi sayfa geride dilekçeme bak güzel,tatlı,hoşgörülü hepsini anlattım yaaa... ağa olmak kolayda ben gibi ağa olmak malesef canımmm aga büyüksüüünn Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 aga büyüksüüünn bigün bunu mahkumlarda anlıyacak o güne kadar ölmesem barii Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 çayım nerde kaldı aloooo duyan yok mu benii Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 kalkta kendın yap cayını yapmısken banada getır acık olsun 3 sekerlı Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 kalkta kendın yap cayını yapmısken banada getır acık olsun 3 sekerlı kaba şey insan bunları bi bayana söylerken biraz utanır hele bide bu ağasıysa hem korkar hem utanır seni bu koğuşun bulaşıkçısı yaptım kalk bulaşıkları yıka uyuşma Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 ben yeni düştüm buraya,ben masumum abi ben kımseyi öldurmedım ıftira iftira benım ranzam neresı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 ranzamız bıle yok betonun ustunde yatıyoruz burda hanım agayla ıyı gecınırsen o sana bı yer dosegı verıo Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 heyttt 10 tane leşim var kımseye ağa demem ben lennn Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 ne 10 tane lesın mı var yenı agamız sensın o zaman Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 heytt güzel çocuk dikkatli ol,11.leşim olarak yere kazırım senı beledıye bile sökemez heyyt be Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 hemen gelır gelmez naralar atmaya basladın su yerlerı bı supur bakalım banada 1 bardak su getırıver Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 ecelıne mı susadın heyyt ben kımım tanıyor musun Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 tanıyom tabe 7 duvelde nam yapmıs korkak sedelınasın sen benı tanıyon mu Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 korkakmı ben mı sen benı başkasıyla karıştırdın genç,namı diğer 7 bela hayrıyeyım ben lemm Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 korkakmı ben mı sen benı başkasıyla karıştırdın genç,namı diğer 7 bela hayrıyeyım ben lemm ulennn benim koğuşum burası kesin sesinizi,yokluğumu fırsatmı bildiniz keserm hepinizi valla Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 senın koğuşundu lemm,kaç leşim var bılıyonmuuuu garıııı,doğrarım alimallah pastırma olursun marketlerde Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.