Φ apolyont Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 agam sordum hafta sonu diye belki yemek verirsiniz dedimya Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 neyse daha yenisin sofrayı hazırla çobuk acıktım Alıntı
Φ apolyont Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 ok haziliyorum kizmayin Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 ağam sende çok sertsin yav bide çok yemek yiyorsun şişmanlayacaksın dikkat et Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 ooooooooooo kimleri görüyorum komiserim siz buraların yolunu bilirmiydiniz ben yemekleri işkence için istiyorum, Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 AÇA hadi bugünde ikimize ziyafet verelim onlar uyuya dursun canım hadi yemekleri getir.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 burası yemekane değil apolyont karıştırdın sen mahkumsun hazırla bişeyler banada getir ben buranın ağası bilgin olsun Geldiği günden beri bunu söyleyip duruyoor ne zaman bıkacak acaba Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 şşşttt sessız olun kıtap okuyorum burda kulturlu bı mahkumum ben Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Geldiği günden beri bunu söyleyip duruyoor ne zaman bıkacak acaba tamam yaaa pes ettim istifa dilekçemi komisere verdim bitti bu iş kendinize ben kadar güzel,ben kadar sıcak,ilgili,merhametli,tatlı,sevimli,vefakar ve mütevazi bi ağa daha bulunda başınıza çalın emi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 tamam yaaa pes ettim istifa dilekçemi komisere verdim bitti bu iş kendinize ben kadar güzel,ben kadar sıcak,ilgili,merhametli,tatlı,sevimli,vefakar ve mütevazi bi ağa daha bulunda başınıza çalın emi Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 ben burrrrdann cikmakk istiyommmmmmmmmmmmm Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 nezarethanenın yanında bı kutu var o kutuyu kaldır orda tunel kazdım ben ben sureklı ordan kacıyom sende kacabılırsın ordan kımseye soleme ama Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 tamam ben kacarken sen etirafi kola gören olmasin ok,mi Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 su fenerı allazım olur tunel cok karanlık Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 ben burrrrdann cikmakk istiyommmmmmmmmmmmm Gelmek var gitmek yok hele kaçmak hiç yok su fenerı allazım olur tunel cok karanlık Hala fener mi diyon sen Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 tamam ben kacarken sen etirafi kola gören olmasin ok,mi BENDE GELİYORUMMMM.. ÇOK SIKILDIMMMM..beni de beklerinnnnnnnn Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gelmek var gitmek yok hele kaçmak hiç yok Hala fener mi diyon sen ya gece yaamuuru bırak gidelim yaa...hem biz problem yaratırız... canını sıkarız senin... sıkı can iyi olur kolay çıkmaz deme.. gel bize sor... hadi bırak bizi gidelim lütfeennnn Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 nereye beyleerr alüüeeee hüop dingonun ahırımı ülem burası yürüyün içeri bakiim işkence zamanı elektrikli suya bi girinde canlanırsınız sıkıntınız geçer Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 nereye beyleerr alüüeeee hüop dingonun ahırımı ülem burası yürüyün içeri bakiim işkence zamanı elektrikli suya bi girinde canlanırsınız sıkıntınız geçer Kaçııınnnnnnn... kaçııınnnnnnnnnnn elektrikli suya sokcaaaaakkkkkk kaçııınnnnnnnnn Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 nereye beyleerr alüüeeee hüop dingonun ahırımı ülem burası yürüyün içeri bakiim işkence zamanı elektrikli suya bi girinde canlanırsınız sıkıntınız geçer Elektriğe gelen en son zamdan haberin yok sanırım Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 parasını senmi veriyorsun kız ne bağırıyon kulağımın dibinde Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 parasını senmi veriyorsun kız ne bağırıyon kulağımın dibinde sanki sen veriyosun taş yürekli.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 nolmuş yine karışmış burası, nerde bu kosmer koğuş ağası güzelyaz hanımağa nirde nerde bu devler?nerde bu millet? Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 nolmuş yine karışmış burası, nerde bu kosmer koğuş ağası güzelyaz hanımağa nirde nerde bu devler?nerde bu millet? ne gülüyon kız ben istifamı verdim yukarda ama komiserden cevap çıkmadı beklemedeyimm ama sen sölersen belki kabul etmez belki ben yine bu koğuşun hanım ağası olarak...neyse yaa ben istifa ettim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.