Zıplanacak içerik

Featured Replies

• Cevaplar 1,4b
  • Görüntü 109,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

ooooooooooo kimleri görüyorum :D komiserim siz buraların yolunu bilirmiydiniz :lol::lol: ben yemekleri işkence için istiyorum, :lol::lol:

Gönderi tarihi:

benimde karnım aç :lol:

Gönderi tarihi:

AÇA hadi bugünde ikimize ziyafet verelim :D onlar uyuya dursun canım :lol::lol: hadi yemekleri getir..

Gönderi tarihi:

burası yemekane değil apolyont karıştırdın :lol: sen mahkumsun hazırla bişeyler banada getir :angry: ben buranın ağası bilgin olsun -_-

Geldiği günden beri bunu söyleyip duruyoor :unsure: ne zaman bıkacak acaba :unsure::lol:

Gönderi tarihi:

şşşttt sessız olun kıtap okuyorum burda :excl: kulturlu bı mahkumum ben :D

Gönderi tarihi:

Geldiği günden beri bunu söyleyip duruyoor :unsure: ne zaman bıkacak acaba :unsure::lol:

tamam yaaa pes ettim -_- istifa dilekçemi komisere verdim bitti bu iş :( kendinize ben kadar güzel,ben kadar sıcak,ilgili,merhametli,tatlı,sevimli,vefakar ve mütevazi bi ağa daha bulunda başınıza çalın emi -_-:lol::lol:

Gönderi tarihi:

tamam yaaa pes ettim istifa dilekçemi komisere verdim bitti bu iş :( kendinize ben kadar güzel,ben kadar sıcak,ilgili,merhametli,tatlı,sevimli,vefakar ve mütevazi bi ağa daha bulunda başınıza çalın emi -_-:lol:

:unsure::unsure::unsure:

:lol::lol::lol::lol:

Gönderi tarihi:

ben burrrrdann cikmakk istiyommmmmmmmmmmmm :lol::lol::lol:

Gönderi tarihi:

nezarethanenın yanında bı kutu var o kutuyu kaldır orda tunel kazdım :chris: ben ben sureklı ordan kacıyom :D sende kacabılırsın ordan kımseye soleme ama :lol:

Gönderi tarihi:

tamam ben kacarken sen etirafi kola :lol: gören olmasin ok,mi :unsure:

Gönderi tarihi:
857301001147338937874769_0_0.jpg su fenerı allazım olur tunel cok karanlık
Gönderi tarihi:

ben burrrrdann cikmakk istiyommmmmmmmmmmmm :lol::lol::lol:

Gelmek var gitmek yok -_- hele kaçmak hiç yok :lol:

su fenerı allazım olur tunel cok karanlık

Hala fener mi diyon sen :unsure::w00t::lol:

Gönderi tarihi:

tamam ben kacarken sen etirafi kola :lol: gören olmasin ok,mi :unsure:

BENDE GELİYORUMMMM.. ÇOK SIKILDIMMMM..beni de beklerinnnnnnnn :):D

Gönderi tarihi:

Gelmek var gitmek yok -_- hele kaçmak hiç yok :lol:

Hala fener mi diyon sen :unsure::w00t::lol:

ya gece yaamuuru bırak gidelim yaa...hem biz problem yaratırız... canını sıkarız senin... sıkı can iyi olur kolay çıkmaz deme.. gel bize sor... hadi bırak bizi gidelim :unsure::unsure: lütfeennnn :unsure:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

nereye beyleerr alüüeeee hüop dingonun ahırımı ülem burası yürüyün içeri bakiim işkence zamanı elektrikli suya bi girinde canlanırsınız sıkıntınız geçer :angry::chris:

Gönderi tarihi:

nereye beyleerr alüüeeee hüop dingonun ahırımı ülem burası yürüyün içeri bakiim işkence zamanı elektrikli suya bi girinde canlanırsınız sıkıntınız geçer :angry::chris:

Kaçııınnnnnnn... :unsure: kaçııınnnnnnnnnnn

elektrikli suya sokcaaaaakkkkkk

kaçııınnnnnnnnn :crying:

Gönderi tarihi:

Elektriğe gelen en son zamdan haberin yok sanırım :angry::unsure::lol:

Gönderi tarihi:

parasını senmi veriyorsun kız ne bağırıyon kulağımın dibinde :angry:

sanki sen veriyosun taş yürekli.. :lol:

Gönderi tarihi:

nolmuş yine karışmış burası,

nerde bu kosmer :lol:

koğuş ağası güzelyaz hanımağa nirde :grin:

nerde bu devler?nerde bu millet? :lol:

Gönderi tarihi:

nolmuş yine karışmış burası,

nerde bu kosmer :lol:

koğuş ağası güzelyaz hanımağa nirde :grin:

nerde bu devler?nerde bu millet? :lol:

ne gülüyon kız ben istifamı verdim yukarda -_- ama komiserden cevap çıkmadı beklemedeyimm :(

ama sen sölersen belki kabul etmez belki ben yine bu koğuşun hanım ağası olarak...neyse yaa ben istifa ettim. :(

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.