Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

işte böyle olur koğuşu fazla ihmal etmeye gelmez,ziyafette kaçar trende...arada sırada yoklayın :lol:

• Cevaplar 1,4b
  • Görüntü 109,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
:D:lol::w00t::whistling:
Gönderi tarihi:

heeeeyeeeeeeeeeeettt!!!!!! varmı uleeynn bana yan bakan

Gönderi tarihi:
  • Yazar

jöön ayıb oluyor ama ağa var koğuşta cıngarmı çıkartacaksın :zorro: bende senin kafandanım bu akşam jön ordanda selamlar kardeşim B)

Gönderi tarihi:

tamam senin işin bitti apolyont :lol:

buraya girdin mi daimi elemanı oluyosun.aldılar işte seni nezarete şimdi köle bir,sen iki yandın sen yandın ^_^

bilmiyorumm halin ne olur ???

Gönderi tarihi:

gelmez olaydim ya buraya ziyaretede geldinmi tutuklu olarak kaliyorsun demeki vay yandik :unsure:

Gönderi tarihi:

yeniler bakın bana ben koğuş ağası -_- saygısızlık,ukalalık ve isyan istemem :D duyanlar duymayanlara anlatsın...jön bidaha isyan istemem demedi deme seni c tipine sürdürürüm isyan edecek ağa bulaman valla... :lol:

Gönderi tarihi:

:lol:

ağam istermisin bişey?

Gönderi tarihi:

hahh işte AÇA gibi olun -_- çiğ köfte varmı güzelim,senin gibisi gelmez bidaha bu koğuşa vallahi AÇAcım :lol: örnek alın örnek alın....

Gönderi tarihi:

aca burası cafe deıl karakol bız mahkumuz hızmetcı deıl :angry:

bız mahkumlarında hakları var ezdırmeyız kendımızı :lol:

Gönderi tarihi:

aca burası cafe deıl karakol bız mahkumuz hızmetcı deıl :angry:

bız mahkumlarında hakları var ezdırmeyız kendımızı :lol:

jön sende ayaklanma çıkarmak istiyorsun gibi bi hava var :angry:

hani niyetini bilelimde arada kaynama :lol::lol::lol:

Gönderi tarihi:

Yağmur,mine,aça,jön,gülsün nerdesiniz :angry: komiserde yok zaten ben kime ağalık yapcam çabuk hizaya geçin :lol::lol:

Gönderi tarihi:

karakoloda kımse kalmadı kazdıgım tunelden hepsını kacırdım :lol:

Gönderi tarihi:

ama sen hala burdasın :devil: hepsinin hıncını senden alcam çabuk bana çay getir (mahkum kaçakçısı) :lol::lol::lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ağam kırk yıllık komiserlik hayatımda senin gibi bir mahkum görmedim herkes kaçmış sen haala burdasın helal olsun mahkum dediğin böyle olur :)

Gönderi tarihi:

ben vefalı mahkumum yaa işte -_- ben gibisi zor gelir bidaha bu koğuşa :lol::lol:

Gönderi tarihi:

Yağmur,mine,aça,jön,gülsün nerdesiniz :angry: komiserde yok zaten ben kime ağalık yapcam çabuk hizaya geçin :lol::lol:

Benide mahkum sanıyor <_< yaşlandı bu ağa <_<:lol::D

Gönderi tarihi:

bekçi olsan hergün gelirdin canım -_- kim beklyo bu mahkumları heee söle nerdeler :angry: kimse kalmadı nolcak şindi ben kimin ağasıyım :(

Gönderi tarihi:
:unsure::unsure::lol:
Gönderi tarihi:

bekçi olsan hergün gelirdin canım -_- kim beklyo bu mahkumları heee söle nerdeler :angry: kimse kalmadı nolcak şindi ben kimin ağasıyım :(

Karafatmaların :lol:

:unsure::unsure::lol:

Bi git uyu be ksım aaaa :unsure::lol:

Gönderi tarihi:

uyumucam :P beyaza bakcam daha :D:unsure:

Gönderi tarihi:

burası yemekane değil apolyont karıştırdın :lol: sen mahkumsun hazırla bişeyler banada getir :angry: ben buranın ağası bilgin olsun -_-

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.