Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 19 yıl işte böyle olur koğuşu fazla ihmal etmeye gelmez,ziyafette kaçar trende...arada sırada yoklayın
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar jöön ayıb oluyor ama ağa var koğuşta cıngarmı çıkartacaksın bende senin kafandanım bu akşam jön ordanda selamlar kardeşim
Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 19 yıl tamam senin işin bitti apolyont buraya girdin mi daimi elemanı oluyosun.aldılar işte seni nezarete şimdi köle bir,sen iki yandın sen yandın bilmiyorumm halin ne olur ???
Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 19 yıl gelmez olaydim ya buraya ziyaretede geldinmi tutuklu olarak kaliyorsun demeki vay yandik
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 19 yıl yeniler bakın bana ben koğuş ağası saygısızlık,ukalalık ve isyan istemem duyanlar duymayanlara anlatsın...jön bidaha isyan istemem demedi deme seni c tipine sürdürürüm isyan edecek ağa bulaman valla...
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 19 yıl hahh işte AÇA gibi olun çiğ köfte varmı güzelim,senin gibisi gelmez bidaha bu koğuşa vallahi AÇAcım örnek alın örnek alın....
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 19 yıl aca burası cafe deıl karakol bız mahkumuz hızmetcı deıl bız mahkumlarında hakları var ezdırmeyız kendımızı
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 19 yıl aca burası cafe deıl karakol bız mahkumuz hızmetcı deıl bız mahkumlarında hakları var ezdırmeyız kendımızı jön sende ayaklanma çıkarmak istiyorsun gibi bi hava var hani niyetini bilelimde arada kaynama
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 19 yıl Yağmur,mine,aça,jön,gülsün nerdesiniz komiserde yok zaten ben kime ağalık yapcam çabuk hizaya geçin
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 19 yıl ama sen hala burdasın hepsinin hıncını senden alcam çabuk bana çay getir (mahkum kaçakçısı)
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar ağam kırk yıllık komiserlik hayatımda senin gibi bir mahkum görmedim herkes kaçmış sen haala burdasın helal olsun mahkum dediğin böyle olur
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 19 yıl ben vefalı mahkumum yaa işte ben gibisi zor gelir bidaha bu koğuşa
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 19 yıl Yağmur,mine,aça,jön,gülsün nerdesiniz komiserde yok zaten ben kime ağalık yapcam çabuk hizaya geçin Benide mahkum sanıyor yaşlandı bu ağa
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 19 yıl bekçi olsan hergün gelirdin canım kim beklyo bu mahkumları heee söle nerdeler kimse kalmadı nolcak şindi ben kimin ağasıyım
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 19 yıl bekçi olsan hergün gelirdin canım kim beklyo bu mahkumları heee söle nerdeler kimse kalmadı nolcak şindi ben kimin ağasıyım Karafatmaların Bi git uyu be ksım aaaa
Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 19 yıl burası yemekane değil apolyont karıştırdın sen mahkumsun hazırla bişeyler banada getir ben buranın ağası bilgin olsun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.