Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 işte böyle olur koğuşu fazla ihmal etmeye gelmez,ziyafette kaçar trende...arada sırada yoklayın Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 heeeeyeeeeeeeeeeettt!!!!!! varmı uleeynn bana yan bakan Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 jöön ayıb oluyor ama ağa var koğuşta cıngarmı çıkartacaksın bende senin kafandanım bu akşam jön ordanda selamlar kardeşim Alıntı
Φ apolyont Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 ziyaret günü ne zaman ? Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 tamam senin işin bitti apolyont buraya girdin mi daimi elemanı oluyosun.aldılar işte seni nezarete şimdi köle bir,sen iki yandın sen yandın bilmiyorumm halin ne olur ??? Alıntı
Φ apolyont Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 gelmez olaydim ya buraya ziyaretede geldinmi tutuklu olarak kaliyorsun demeki vay yandik Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 yeniler bakın bana ben koğuş ağası saygısızlık,ukalalık ve isyan istemem duyanlar duymayanlara anlatsın...jön bidaha isyan istemem demedi deme seni c tipine sürdürürüm isyan edecek ağa bulaman valla... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 hahh işte AÇA gibi olun çiğ köfte varmı güzelim,senin gibisi gelmez bidaha bu koğuşa vallahi AÇAcım örnek alın örnek alın.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 aca burası cafe deıl karakol bız mahkumuz hızmetcı deıl bız mahkumlarında hakları var ezdırmeyız kendımızı Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 aca burası cafe deıl karakol bız mahkumuz hızmetcı deıl bız mahkumlarında hakları var ezdırmeyız kendımızı jön sende ayaklanma çıkarmak istiyorsun gibi bi hava var hani niyetini bilelimde arada kaynama Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Yağmur,mine,aça,jön,gülsün nerdesiniz komiserde yok zaten ben kime ağalık yapcam çabuk hizaya geçin Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 karakoloda kımse kalmadı kazdıgım tunelden hepsını kacırdım Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 ama sen hala burdasın hepsinin hıncını senden alcam çabuk bana çay getir (mahkum kaçakçısı) Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 ağam kırk yıllık komiserlik hayatımda senin gibi bir mahkum görmedim herkes kaçmış sen haala burdasın helal olsun mahkum dediğin böyle olur Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 ben vefalı mahkumum yaa işte ben gibisi zor gelir bidaha bu koğuşa Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Yağmur,mine,aça,jön,gülsün nerdesiniz komiserde yok zaten ben kime ağalık yapcam çabuk hizaya geçin Benide mahkum sanıyor yaşlandı bu ağa Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 bekçi olsan hergün gelirdin canım kim beklyo bu mahkumları heee söle nerdeler kimse kalmadı nolcak şindi ben kimin ağasıyım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 bekçi olsan hergün gelirdin canım kim beklyo bu mahkumları heee söle nerdeler kimse kalmadı nolcak şindi ben kimin ağasıyım Karafatmaların Bi git uyu be ksım aaaa Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 uyumucam beyaza bakcam daha Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 ohhh yeniden düştün GÜLSÜN Alıntı
Φ apolyont Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 bu gün ne yemek cikiyor karakolda Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 burası yemekane değil apolyont karıştırdın sen mahkumsun hazırla bişeyler banada getir ben buranın ağası bilgin olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.