Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Ben sana kop demedim ki küsme bea Durum ve vaziyet açısından demiştim Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 burda bişeyler yiyemezmiyim? hani burası aşevi gibi bişeydi yada benziyodu... açlıktan ölcem nolurrr birass yemek Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 yaw taş yürekli sen yinemi kaçtın bakırköyden... ne yapcaz biz seninle.. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 gece yağmuru yakala şu densizi görev başındaki komisere bakırköylü dedi Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 gece yağmuru yakala şu densizi görev başındaki komisere bakırköylü dedi sen üzülme komiserim düştü bi kere koğuşta hallederiz biz onu Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 ranzaya çarptı süsü vermeyi unutma ağam sana zahmet çok kızdırdı beni bu haylaz Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 ben bugun buraya hıc ugramamısım ya ne var ne yok bı bakım dedım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 teslım olmaya geldım bı sucumda yok kafam cok bozuk atın benı hucreye 2-3 gunde cıkarmayın benı kendımle kalıp uzun uzun dusunmem lazım Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 teslım olmaya geldım bı sucumda yok kafam cok bozuk atın benı hucreye 2-3 gunde cıkarmayın benı kendımle kalıp uzun uzun dusunmem lazım Kim çıkardı seni dışarı sen zaten içerdesin..tanıştırayım bende bu koğuşun ağası burdaki herşey benden sorulur Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Kim çıkardı seni dışarı sen zaten içerdesin..tanıştırayım bende bu koğuşun ağası burdaki herşey benden sorulur Cidden herşey senden mi soruluyor O zaman de bakem buraya bıraktığım baklavayı kim yedi Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 onu sen bana bırakmamışmıydın? ne önemi varr caniimmm.bugün bana yarın kimbilir kime.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Niye sana bırakayımki Madem yedin parasını ver çabuk Kime denk gelir bilemem artk Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Niye sana bırakayımki Madem yedin parasını ver çabuk Kime denk gelir bilemem artk ne bağırıyon yaaa ağadan para istenmez bikerem canim tabiki bana hee heee Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Hem bencil hemde cimri bir ağa Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Hem bencil hemde cimri bir ağa öhö öhöö daha 2 yıl önce bütün mahkumlara olağan üstü bir yemek ziyafeti verdim itirazı olan varsa çıksın da görsün.. hem bu kadar mütevazi,bu kadar eli açık ve bu kadar güzel bir ağa civardaki hiç bi koğuşta yok biliyorsunuz dimi ne kadar şanslısınız..bilirim seversiniz beni,aldığım bu güç sevenlerimdendir hepinizi bende seviyorum göstermediğime bakmayın..otorite icabında Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Benim itirazım var ne olceekkk :lol: Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 bu memurun geleceği parlak ağalık bile sökmüyor maşallah tam bir gorev bayanı tütütütü maşallah bütün suçlular seni birgün tanıyacak gece ama ozamana kadar yaşatırsalar Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Benim itirazım var ne olceekkk tabiki olur ziyafette sen yoktun ki Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Çağırsaydın olurdum Çağırmazsan nasıl olabilirim Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 gel kız sanada ben ısmarlayayım ağadan hayır yok senin gibi memur kısmına vah garibim pekte acıkmış yaa maaşınada zam yapıyorum bol bol yemek ye kilo kaybetmişsin çok fazla gel gece buyur adana kebaap şiş kebaapp bak lokantacılığınıda yapıyorum kıymetimi bil Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 ya bıraz sessız olun ben nezerathanede kafa dınlemek ıstıyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Niye ne söylüyorki kafan Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 sızın cenenızden kafam bıse soyleyemıyor bı sucum yokken geldım teslım oldum sırf kafa dınleyım dıe yok burdada rahat yok Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Çağırsaydın olurdum Çağırmazsan nasıl olabilirim canım benim o zamanlar seni tanımıyordum sensiz ziyafet asla vermem ben düşünceli bir ağayım hemde seni SEVEN BİR AĞAYIM seninde beni sevmeni tavsiye ederim Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 sızın cenenızden kafam bıse soyleyemıyor bı sucum yokken geldım teslım oldum sırf kafa dınleyım dıe yok burdada rahat yok jön sana bişiy diyim mi burası hapishane,huzurevi değilki huzur bulasın dışardaki bütün huzursuzlar burada toplanmıştır istersen mekan deyiştir.. dipnot:giren bidaha kendi arzusuyla çıkamaz yazan ve oynayan:güzelyaz=koğuş ağası Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.