Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

burda bişeyler yiyemezmiyim?

hani burası aşevi gibi bişeydi yada benziyodu...

açlıktan ölcem nolurrr birass yemek :(

:lol:

Gönderi tarihi:

teslım olmaya geldım bı sucumda yok

kafam cok bozuk atın benı hucreye

2-3 gunde cıkarmayın benı kendımle kalıp uzun uzun dusunmem lazım -_-:(-_--_-

Kim çıkardı seni dışarı :angry: sen zaten içerdesin..tanıştırayım bende bu koğuşun ağası -_- burdaki herşey benden sorulur :)

Gönderi tarihi:

Kim çıkardı seni dışarı :angry: sen zaten içerdesin..tanıştırayım bende bu koğuşun ağası -_- burdaki herşey benden sorulur :)

Cidden herşey senden mi soruluyor :unsure: O zaman de bakem buraya bıraktığım baklavayı kim yedi -_-:shuriken:

:lol:

Gönderi tarihi:

Hem bencil hemde cimri bir ağa <_<

öhö öhöö daha 2 yıl önce bütün mahkumlara olağan üstü bir yemek ziyafeti verdim -_- itirazı olan varsa çıksın :devil: da görsün..

hem bu kadar mütevazi,bu kadar eli açık ve bu kadar güzel bir ağa civardaki hiç bi koğuşta yok biliyorsunuz dimi ne kadar şanslısınız..bilirim seversiniz beni,aldığım bu güç sevenlerimdendir -_- hepinizi bende seviyorum göstermediğime bakmayın..otorite icabında :):lol::lol::lol:

Gönderi tarihi:

gel kız sanada ben ısmarlayayım ağadan hayır yok senin gibi memur kısmına vah garibim pekte acıkmış yaa maaşınada zam yapıyorum bol bol yemek ye kilo kaybetmişsin çok fazla :D gel gece buyur adana kebaap şiş kebaapp bak lokantacılığınıda yapıyorum kıymetimi bil ;)20040712180832_4-5-SOFRA.jpg

Gönderi tarihi:

Çağırsaydın olurdum <_< Çağırmazsan nasıl olabilirim :angry:

canım benim o zamanlar seni tanımıyordum :( sensiz ziyafet asla vermem ben düşünceli bir ağayım -_-

hemde seni SEVEN BİR AĞAYIM :) seninde beni sevmeni tavsiye ederim :devil:

Gönderi tarihi:

sızın cenenızden kafam bıse soyleyemıyor :lol:

bı sucum yokken geldım teslım oldum sırf kafa dınleyım dıe :chris:

yok burdada rahat yok :unsure::lol:

jön sana bişiy diyim mi burası hapishane,huzurevi değilki huzur bulasın -_- dışardaki bütün huzursuzlar burada toplanmıştır :D istersen mekan deyiştir..

dipnot:giren bidaha kendi arzusuyla çıkamaz :devil:

yazan ve oynayan:güzelyaz=koğuş ağası

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.