Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl Yazar gece yağmuru bunlar acıkmış jop istiyorlar ilgilen bizahmet sen iyi yediriyorsun
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl Yazar kendimi öldürüyorum ben. başka kimselere zarar vermem suçsuzum yaaaa üstelik tam anlamıyla işinizin başında deilsiniz.saatlerdir burdayık kimseler yok.nerde kutsal görev aşkı seni kendine zarar vermekten ve devlet malına zarar vermekten 3 yıl 3 gece nezaret hapsine çarptırıyorum gece at şunuda nezarete bu nezaret bize yetmeyecek galiba
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl devletin hangi malına zarar vermişim yaaa bana neee beni çıkarın burdannnnnnnn anneeeeeeeeeeeeeeeeeee istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl uykum geldı yatacak yerımde yok suraya kıvrılsam olurmu bı dosek bı battanıye bıde yastık alabılırmıyım canım ıstedı 2 tanede cıps lutfen
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl kim komisere karşı gelmiş.onu yapan hangi terbiyesiz beni çıkarın burdab noluuuuurrrr
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Yazar sen acı çekmeye alışıksındır seni coplamakta nafile geceeee terfi ettir bu arkadaşı
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl ay canım çok teşekkür ederim. komser diye söylemiyorum çok ii insansın ya ben acıktım bişeyler yok mu burda?
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl gece çek arakadaşa iki cops İşkence yok AHİM e şikayet ederim siz ona göre Olmazmı AÇA Nasıl olsa burası Aşevi
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl iyi ozaman ben bi sabah çayı alıyım yada öğleden sonra kahvesi ne biliyim yap işte sen bişeyler
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Oldu burdamı yersin paket yapayım dışardamı ziftlenirsin aman işte yersin :lol:
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl dışarda ziflenmeyi aman işte yemeyi tercih ederdim ama beni akşam bırakcakmışsın komser baba öyle söyledi sen ne yaptırdın bekem ne yiycem
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl gülmekten ölürsem sorumlusu bu karakol ve ilgilileridir bizzat şikayetçiyim
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Pazara gitti gelir birasdan Ne bağırıonus Sanki mülteci kampındalar
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Yazar bende yemek istiyorum ilgili nerde,nerde bu komiser ooo koğuş ağası gelmiş açılın bakiim ağanın yerini açın jön sen şurdan 2 çay kap gel kaçma ama bak yakalarım hadi GÜLSÜN kız sende ağanın yatağını yap AÇA sende kalk toparllan biraz ulüee ağanız geldi buyur ağam yemeğin millet işinize bakın önce haketmeyi öğrenin biraz çalışın temizlik yapın öyle yan gelip yatmakla olmuyor bu işler ağam sen kusura bakma yeni düşmüşler bilmiyorlar ortamı hehehe
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Bir beni yemeğe davet etmemişsin Burda o kadar boğaz patlattık Kapatıracam bu karakolu görürsün sen yüksek yerlerde tanıdıklarım var
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl komiserim beni şımartıyosunuz çayım nerde kaldı sofrayı toplayın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.